Neyse madem mesaj atarak zaten katılmış oldum, devamını getireyim bari. Diss yemeyi sevmem ama atması çok zevkli oluyor.Mesaj yazmasaydın ozaman bize diss atmatığın için sana beleş diss yok benden
Neyse madem mesaj atarak zaten katılmış oldum, devamını getireyim bari. Diss yemeyi sevmem ama atması çok zevkli oluyor.Mesaj yazmasaydın ozaman bize diss atmatığın için sana beleş diss yok benden
Dark diye bir dizi çıkarmış adamlar, 28 bölümcük... bir ara tavsiye ederim...İzleme zaten o yaşlı adamın kızı diyecektim adı gelmedi aklıma. Piyango Hümeyra'ya vurdu
Çocuklar Duymasın > tüm komedi diziler.Geniş Aile bu ülkenin en iyi komedi dizisidir. Ülkemizde absürt komedinin az olması Leyla ile Mecnun'u iyi yapmaz. Geniş Aile aynı zamanda en sıcak aile dizisidir.
Bu Benim Masalım dinliyorum.Dinleyin de kulaklarınızın pası silinsin.
Aramıza hoş geldin ozamanNeyse madem mesaj atarak zaten katılmış oldum, devamını getireyim bari. Diss yemeyi sevmem ama atması çok zevkli oluyor.
Kimmiş o efsane karakterler? Yavuz falan mı sklgljskgk Dizi bitti 3-4 sene içinde unutuldu işte kabul edin. Edebiyat dergilerinin, fanlarının abartmasıyla şaheser olarak gözüktü ama aslında içi boş bir efsanelik bu.Leyle ile Mecnun çok yönlü bir dizidir ve bu yüzden sadece Geniş Aile'den değil, tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerinden biridir... Her bir karakteri efsanedir. Derinliklidir. Geniş ailede toplasan iki üç karakter ancak eh dedirtir..
Aleyna Tilki >>>>>>>Zeynep Bastık
Şunu diyip iyice rahatlayayım. Şu an Tv'deki en aşağılık dizidir. Erkek başrolün rezalet tavırlarına rağmen hala destansı aşk diye böyle bir ürün sunması rezaletin göstergesidir. Belki diğer başrolle bir çift olsaydı çok farklılık yaratan dizi olduğu için fikrim kısmen değişebilirdi buna rağmen hâlâ bu çifti savunan sosyal medyadaki en popüler çift yapanları da anlamıyorum.Sefirin Kızı > Diğer diziler.
Harfiyen katılıyorum. Yasak Elma bile daha iyi geliyor onun yanında.Diğer diziler > Sefirin Kızı olacaktı o bence.
Sefirin Kızı dışında her dizi çok çok iyi .
Sadece mahalle ağırlıklı kısıtlı halde böyle bir iş yapması bile onu en iyi yapar. Absürt olması özgürlüğünün olması onu en iyi yapmıyor.Leyle ile Mecnun çok yönlü bir dizidir ve bu yüzden sadece Geniş Aile'den değil, tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerinden biridir... Her bir karakteri efsanedir. Derinliklidir. Geniş ailede toplasan iki üç karakter ancak eh dedirtir..
IMDB Geniş Aile 7.0 puan ama sadece 3800 kişi oy kullanmış. Leyla ile Mecnun ise 9.1 puan ve tamı tamına 87 bin kişi oy kullanmış... Aradaki çıta farkından dolayı rakip bile değiller aslındaKimmiş o efsane karakterler? Yavuz falan mı sklgljskgk Dizi bitti 3-4 sene içinde unutuldu işte kabul edin. Edebiyat dergilerinin, fanlarının abartmasıyla şaheser olarak gözüktü ama aslında içi boş bir efsanelik bu.
Son yıllarda Geniş Aile'nin hakkı daha çok veriliyor. Sözlüklerde 10 yorumdan 7-8'i Geniş Aile'nin komedi olarak 2-3 gömlek üstü olduğu yönünde ve bu kesinlikle doğru. İlk 49 bölümün kıyısından köşesinden geçemez L&M.
Aslında bu kadar yermezdim ama siz fanları bu kadar üste koyduğunuz için artık ben de bu kadar ağır eleştiri yapacağım At esprisini Geniş Aile'den arakla, finalini 2-3 farklı yabancı diziden arakla, baktın Geniş Aile'de konuşmadan güldüren Müfik var kendi dizinde de konuşmayan karakter yarat. Ve daha Geniş Aile'den aldığı 3-4 şey daha var ama aklıma gelmiyor aradan zaman geçtiği için
Bu mantığa göre Enes Batur'un Türkiye'nin en iyi içerik düzenleyicisi olduğunu da kabul etmiş oluyorsunIMDB Geniş Aile 7.0 puan ama sadece 3800 kişi oy kullanmış. Leyla ile Mecnun ise 9.1 puan ve tamı tamına 87 bin kişi oy kullanmış... Aradaki çıta farkından dolayı rakip bile değiller aslında
Şunu diyip iyice rahatlayayım. Şu an Tv'deki en aşağılık dizidir. Erkek başrolün rezalet tavırlarına rağmen hala destansı aşk diye böyle bir ürün sunması rezaletin göstergesidir. Belki diğer başrolle bir çift olsaydı çok farklılık yaratan dizi olduğu için fikrim kısmen değişebilirdi buna rağmen hâlâ bu çifti savunan sosyal medyadaki en popüler çift yapanları da anlamıyorum.
Harfiyen katılıyorum. Yasak Elma bile daha iyi geliyor onun yanında.
Sadece mahalleden kısıtlı halde böyle bir iş yapması bile onu en iyi yapar. Absürt olması özgürlüğünün olması onu en iyi yapmıyor.
Sen Kurtlar Vadisi'ni Ezel'den daha iyi bulduğunu söylemiştin bence de öyle ama İMDB puanı Ezel diyor demek ki her şey IMDb değil.IMDB Geniş Aile 7.0 puan ama sadece 3800 kişi oy kullanmış. Leyla ile Mecnun ise 9.1 puan ve tamı tamına 87 bin kişi oy kullanmış... Aradaki çıta farkından dolayı rakip bile değiller aslında
@MEnes sen ne diyorsun Leyle ile Mecnun vs Geniş Aile savaşı var ama bu konuya girdin mi olmamış hariç butonu kullanılmasını kabul etmiyoruz aman diyelim olmamış şenliklerinde..Bu mantığa göre Enes Batur'un Türkiye'nin en iyi içerik düzenleyicisi olduğunu da kabul etmiş oluyorsun
Zamanında edebiyatçı tayfanın ekşide örgütlenmesiyle diziyi izlemeyenler bile Imdb'ye girip 10 puan verdiği için bu kadar yüksek bir puan gelmiş olabilir mesela
Ezel'i de severim ama KV İLK 97 Bölümün ötesinde bir yerli dizi yoktur, Ezel'in sınırı ve kapasitesi bellidir.. Bu arada Phobe Buffay da abartılan bir karakterdir..Konuda kurtlar vadisinin övülüp ezelin kötülendiğini gördüm, tadım kaçtı. KV, Ezel'in getir götürünü yapar. Gerçi yok onu bile yapamaz.
Hercai > Breaking Bad gibi bir örnek oldu bu ya da Kurtlar Vadisi > EzelKaçış yok, bir kere adımını atan engel olamıyor... Bu arada HIYMM > Friends...