Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

@MEnes sen ne diyorsun Leyle ile Mecnun vs Geniş Aile savaşı var ama bu konuya girdin mi olmamış hariç butonu kullanılmasını kabul etmiyoruz aman diyelim olmamış şenliklerinde.. :A
Yani LEYLA İLE MECNUN ile herhangi bir yerli dizinin kıyaslanmasını bile anormal buluyorken Geniş Aile denmesi gerçekten içimi kararttı, gözlerimi kanattı... Kurtlar Vadisi ve Ezel kıyası falan da yapılmış... Ne desem bilemedim... 1)L&M 2)KV (1-97)'dir. Bu hiç bir zaman değişmeyecektir...

a61.jpg

Konuda kurtlar vadisinin övülüp ezelin kötülendiğini gördüm, tadım kaçtı. KV, Ezel'in getir götürünü yapar. Gerçi yok onu bile yapamaz. :A
KV kopyası olan dizi mi ? Bu Ezelcileri hiç anlayamadım. Ezel bir izleyişte 2 bölüm zor izlerim ancak Kurtlar Vadisi gün boyu izlerim sıkılmam. Şu videoyu izleyin biraz taraflı ama gerçekler var.

Yani LEYLA İLE MECNUN ile herhangi bir yerli dizinin kıyaslanmasını bile anormal buluyorken Geniş Aile denmesi gerçekten içimi kararttı, gözlerimi kanattı... Kurtlar Vadisi ve Ezel kıyası falan da yapılmış... Ne desem bilemedim... 1)L&M 2)KV (1-97)'dir. Bu hiç bir zaman değişmeyecektir...
Olmamış atmayıp belleş olmamışa mı geldin?😡

Mesajın yarısı sinrimi bozup yarısı harika atacağım bir mesaj :A

Seinfeld varken diğer sitcomlar hep 2-3 gömlek altta olacak.
Seinfeld zamanında çok izlenmiş ama sonra zamanla unutulmuş, ufak bir azınlık dışında kimsenin adını sanını bilmediği; tarihin tozlu sayfalarına karışmış bir dizidir. Friends gibi ölümsüz, izlenirliğini ilk günkü gibi koruyan, platformların telifini almak için birbiriyle savaştığı ve yüz milyonlarca dolar ödediği bir efsane ile mukayese edilemez. :A

Harikasın :Z
Manga okumak çok sıkıcı (harikasına olmamış atınca üzülürsün diye yazmak zorunda kaldım :A )
Evet öyleyim biliyorum... :A Manga okumak kadar muazzam bir şey yoktur... Kitap konusunda yazdığım mesaj bunun en güzel örneği... :A
Mesajın yarısı sinrimi bozup yarısı harika atacağım bir mesaj :A
Evet gördüm LM'ye falan sallamışsın önceki sayfada, gerçekten LM'ye sallandığını görünce ne tepki vereceğimi bilemiyorum ama kanım ağır donuyor... :A

Seinfeld zamanında çok izlenmiş ama sonra zamanla unutulmuş, ufak bir azınlık dışında kimsenin adını sanını bilmediği; tarihin tozlu sayfalarına karışmış bir dizidir. Friends gibi ölümsüz, izlenirliğini ilk günkü gibi koruyan, platformların telifini almak için birbiriyle savaştığı ve yüz milyonlarca dolar ödediği bir efsane ile mukayese edilemez. :A
Neeeee? Türkiye için konuşuyorsun galiba :A Çünkü Jerry Seinfeld bu dizi sayesinde bugün bile yılda ne kadar para kazanıyor araştırmanı isterim :A
Ayrıca netflix'e de geliyor ve Türkler dışında Friends vs Seinfeld tartışması yapılmıyor bile :D

2020'nin en overrated dizilerinden ilki... Bu kadar yapmacık, bu kadar saçma şeyler nadirdir ve o da Gülse Birsel'den çıkar.

5e43f0285542830da007604b.jpg
Overrated abartılan anlamına gelir. Bu diziyi herkes yerden yere vuruyordu zaten. Reytingleri, izlenmeleri falan da dipti. Overrated olması için dizinin belli bir başarısının ve popüleritesinin olması lazım, jet sosyetede bu olmadığı için overrated diyemeyiz . :A

Evet öyleyim biliyorum... :A Manga okumak kadar muazzam bir şey yoktur... Kitap konusunda yazdığım mesaj bunun en güzel örneği... :A

Evet gördüm LM'ye falan sallamışsın önceki sayfada, gerçekten LM'ye sallandığını görünce ne tepki vereceğimi bilemiyorum ama kanım ağır donuyor... :A
Mangaya halen başlayamamış olmam... hep @Dosi nin yüzünden.. :A

Overrated abartılan anlamına gelir. Bu diziyi herkes yerden yere vuruyordu zaten. Reytingleri, izlenmeleri falan da dipti. Overrated olması için dizinin belli bir başarısının ve popüleritesinin olması lazım, jet sosyetede bu olmadığı için overrated diyemeyiz . :A
Yerde yere vuruyorlardı, ama fanatik izleyenler abartıp abartıp duruyordu.. Yok en iyi komedi dizisi, yok şöyle iyi, yok böyle iyi diye.

Overrated değilse de itici, antipatik, gereksiz, boş diyelim.