Zey TV 2.Geleneksel Olmamış Atma Şenlikleri: Arınma Günü 👎

Friends'in Central Perk cafesi bile Seinfeld'den daha biliniyordur Dünya genelinde. :A
Friends oyuncuları bölüm başı 1 milyon dolar alıyordu ona bakarsan. Bir bölümü 10 milyon dolara çekiliyordu. Geçen sene hbo 1-2 yıllık telif hakkı için bile 425 milyon dolar gibi rekor bir ücret ödemişti. İki dizi birbirinin dengi değil, tartışmaya bile gerek yok. :A
Ezbere yorumlar bunlar dünya genelinde Seinfeld 1 adım daha önde :A

Seinfeld devam etse 5 milyon dolar alacaktı Jerry Seinfeld buna bakılırsa :A Arada uçurum yok amaa Seinfeld 1 tık önde.

Beğeni atmak yok demiştik. 😱
Acelem vardı konu açmaya gittim Reyting konusu. Telafi ettim :A
Bu konudan çıkmalıyım. Kafam allak bullak oldu :A
Bize diss atıp gitmen gerekiyor :A
------

Hayırdır kardeşim ne bu tantana...

(Sanırım sadece “👎🏻“ bu serbest konuda, o yüzden gülemiyorum mesajlarınıza. :A)
Hop hop öyle kuru kuruya dalmak yasak :A
İnsan diss atar. Beleşe diss kapmak yok :A
İlk sayfayı tek gözden geçir sonra burdan devam edersin :A
Ah Utku bey Diss Savaşları için çok şansız olacak bu konuda :(

Edit: attın dissi :A

Ezbere yorumlar bunlar dünya genelinde Seinfeld 1 adım daha önde :A

Seinfeld devam etse 5 milyon dolar alacaktı Jerry Seinfeld buna bakılırsa :A Arada uçurum yok amaa Seinfeld 1 tık önde.
Neyse tartışmaya bile gerek yok dediğim gibi. Biri unutulup gitmiş, tarihin tozlu sayfalarına karışmış bir yapım. Diğeri 26 senedir popüleritesini ve izlenirliğini koruyan, hala Dünya genelinde en çok izlenen dizilerden biri olan, sonradan binbir tane kopyası yapılan bir efsane. Yanlış hatırlamıyorsam 2019'da İngiltere'nin en çok izlenen dizisi friends olmuştu, şarap gibi bir dizi. Zaten özel bölümde geliyor. Hbo bile abone çekmek için Friends'in popülaritesini koruyor. :bhr:

• Olmamış
Reactions: MEnes and xdragxx
Neyse tartışmaya bile gerek yok dediğim gibi. Biri unutulup gitmiş, tarihin tozlu sayfalarına karışmış bir yapım. Diğeri 26 senedir popüleritesini ve izlenirliğini koruyan, hala Dünya genelinde en çok izlenen dizilerden biri olan, sonradan binbir tane kopyası yapılan bir efsane. Yanlış hatırlamıyorsam 2019'da İngiltere'nin en çok izlenen dizisi friends olmuştu, şarap gibi bir dizi. Zaten özel bölümde geliyor. Hbo bile abone çekmek için Friends'in popülaritesini koruyor. :bhr:
425 milyon euro ödeniyor ya Friends'e Seinfeld'a 500 milyon dolardan fazla bir ödeme yapacak Netflix. Bu mu unutulmuş dizi oluyor? :A

Dünyanın en iyi, en kaliteli, en üst düzey animesi SHINGEKI NO KYOJIN’dir...
Harikanın olmamışa dönmüş halini bu DESTANSI mesaja gönderdim adaşım...
Harika attım say :F
Saat 12'de kapanacak :(
1 yıl beklememiz gerekiyor :F ama artık diss kapmak için damara bas :A
Yoook yok bir daha asla diss kapmam bu konudan sonra... Hiiiç tarzım değil... Yeterli bir arınma bence burada kaptığım dissler, bu yüzden daha fazlasına hiiiç gerek yok... :A

• Olmamış
Reactions: Dosi