2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet yarın ahbr ve atv canlı ortak yayın başbakan özel var
vadi sezonun en düşük reytingleri alabilir bunlar şimdi 15 dk özet verir ya vermez atv den nefret ediyorum ya show a geçsekte kurtulsak şu kanaldan yeter artık

my reklam 21.47
tam maç başlarkene reklam mı verilir izleyici kaçacak

doğru aga konusu da açıldı vadi bu hafta erken bitecek

başbakanın gündem özeli vadiden daha mı önemli alacağı 2-3 reyting ortada 12-13 reyting var en az yarın patlama bekliyodum lanet olsun ya pana film de bu kadar aciz ya onlara da yazıklar olsun lan ben olacam asla kabul etmem yayınlatmam dizimi koskoca kurtlar vadisi bu huzur sokağı falan filan değil

aşk yükselmeyi başarmış

Tam da bölümü hem de bu bölüm ile 13 reyting alabilirdik

Dikkatini çekerim git ilk bölümü izle.Dilimde tüy, elimde takat, klavyemde tuş kalmadı "bir diziyi baştan sona izle" demekten. Dizinin ilk bölümünde mafya vardi zaten.Ne sonradan sokulması.
ilk bölümde olmasının önemi yok ben kaçağa ilk bölümde mafya varmı dedim. nasıl okuyon mesajlarımı yahuu )))) yazdıklarımı tekrar oku .. ana hikayenin dışında mafya sokulmuşsa .. aşk dizide mafya yan unsur başrol oyunculara bişey yaptırtmak için var.. yine anlamadıysan yapacak bişeyim yok )))

evet dogru ahaberle ortak yayın ama başbakan her atv programına yarım saat geç gelir merak etme)))

kanaltürk te ne var böyle reytinge bak 😱 aşk da my de yükselmiş hadi hayılısı

Muhteşem Yüzyıl yeni anlıkta 10 reytingi geçerek kanalını yine mutlu etmiş.

Kanal D'deki A.Ş.K bu anlıkta da artarak yine gücünü gösterdi.

Küçük Gelin'in tekrarı bile iyi işler çıkartıyor gibi.

Tamam Hem kaçak'ın hemde Aşk'ın özetini kısaca geç.