2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem Yüzyıl oranlarında düşüş yaşasa da halen zirvede yer almış.Tebrikler
Aşk ab grubunda my yi geçiyormuş ilerleyen haftalarda geçecektir bence
Pis Yedili bu zorlu günde düşmüş

Muhteşem Yüzyıl oranlarında düşüş yaşasa da halen zirvede yer almış.Tebrikler
Aşk ab grubunda my yi geçiyormuş ilerleyen haftalarda geçecektir bence
Pis Yedili bu zorlu günde düşmüş
Aga zorlu gün değil ki topu topu bir A.Ş.K ile My var başka da güçlü rakip yok saydığım diziler de güçlü rakip sayılmaz ama

Muhteşem Yüzyıl AB oranlarında düşüş yaşasa da yine iki grupta da zirvede yer almış. Tebrikler. :)

A.Ş.K. özellikle AB grubunda artış yaşamış. Umarım daha da artar. :)

Pis Yedili bu hafta düşüş yaşamış. Özellikle AB grubu oranları çok kötü.

Merhamet eski günlerinden uzak olsa da yine de iyi.

Umutsuz Ev Kadınları büyük düşüş yaşamış. Bence dizi sadece Perşembe akşamları yayınlanmalı. Umarım önümüzdeki haftalarda böyle olur. :)

Pis Yedili AB grubunda kötü olsa da Total'de aldığı iyi oranlar onu kurtarıyor. :)

A.Ş.K. gerçekten çok başarılı gidiyor, inşallah hep böyle devam eder :)

Muhteşem totalci olmuş yine. :F

Aşk hayal kırıklığı... Reklamlı düzene geçince daha da düşecek. Kanal D bu sene fiyasko oldu tek kelime... :):)

11CALIKUSU (TKR-GECE)KANAL D02.10.201324:21:0926:00:002,8522,3212,78
çalıkuşu ne yapmış öyle gece yarısından sonra yayınlandı ve shareye bak uçmuş.
muhteşem yüzyıl iyi gitmiş.
aşk artmış 6 görmüş lakin daha yükselemez gibi totalde yükselir ama ab de yok.

allahaşkına yapmayın ya görende 2 3 reyting arttı zannedecek aşkın altı üstü 0.65 artmış o kadar :)

çarşamba günü tv'de en boş gün kara para yalan aşk biran önce gelsede çarşambaya reytingleri süpürse

Eski Hikaye çok çok kötü başlamış. Kuzey Güney'den sana yakıştı mı sana Buğra Gülsoy şimdi bu reytingler?

Aşk beklediğim gibi yükselmiş.Hikaye oturdukça dahada yükselecektir. :)

AŞK çok iyi gitmiş...:gangnam:Oppa :gangnam:dünkü eleştirilerinde boşa cıktı moda editörü bile oldun zaar :F @beyazsoy
Muhteşem beklediğim halvet sahnelerine rağmen AB'si düşmüş:( Yılmaz Şahin senaryoyu bu senede tekrarlıyor. Nedenini MY bölüm/yorum sayfasında yazmiştim dun akşam::) @xemrexxx
Dün akşam AŞK 2 kuşak reklam verdi. İlk 20:14- 20:28 arasıydı sonrada son kuşak reklamıyla kapadılar.Hem yeni dizi olması hemde arkasında başka yayın girecek olmasına rağmen reklam vermesi çok bile:bağır: @mrt-06
Merhamet'ten Kanal D ne buluyor😕 @EveN Şu Kanal D'ye söyle "geçen senin en boş işiydi" hala devam ediyor.Artık kalkmalı AŞK 23:30'a kadar uzatilmali taağğaaaamm mı???:bağır:

AŞK çok iyi gitmiş...:gangnam:Oppa :gangnam:dünkü eleştirilerinde boşa cıktı moda editörü bile oldun zaar :F @beyazsoy
:
niye yahuu ben dizi tutmayacak falan mı dedim. diziyi eleştirdim. görende dizi 10 reyting almışta ben haksız çıkmışım sanacak. reklamsız gitmiş 5 reytingi bile görememiş ben diziye daha ilk bölümünde karar veririm ne olacagına. aç bak geçen hafta ne yazmışım.

niye yahuu ben dizi tutmayacak falan mı dedim. diziyi eleştirdim. görende dizi 10 reyting almışta ben haksız çıkmışım sanacak. reklamsız gitmiş 5 reytingi bile görememiş ben diziye daha ilk bölümünde karar veririm ne olacagına. aç bak geçen hafta ne yazmışım.
Sen "tuttmayacak dedin" dedim mi? Demedim lafı nerden anladın sen ))) Mode ON=beyazsoy ...Ayrıca @mrt-06'ya dizinin reklamsız gitmediğini sende söylemişssin zaten :X

Sen "tuttmayacak dedin" dedim mi? Demedim lafı nerden anladın sen ))) Mode ON=beyazsoy ...Ayrıca @mrt-06'ya dizinin reklamsız gitmediğini sende söylemişssin zaten :X
özetine reklam girdiler. birde son bir saniyesine ))) yani full bölümnden reklasız gitti tam 95dakika gerçi sen o sondaki bir samiyeyi reklamdan sayarsın ))) demedin mi eleştirilerin boşa çıktı.. neresi boşa çıktı ben tutmayacak mı dedimde boşa çıktı diyorum nerden çıkardın eleştirilerim boşa çıktıgını umarım bu kez anlaşılmıştır)))

özetine reklam girdiler. birde son bir saniyesine ))) yani full bölümnden reklasız gitti tam 95dakika gerçi sen o sondaki bir samiyeyi reklamdan sayarsın ))) demedin mi eleştirilerin boşa çıktı.. neresi boşa çıktı ben tutmayacak mı dedimde boşa çıktı diyorum nerden çıkardın eleştirilerim boşa çıktıgını umarım bu kez anlaşılmıştır)))
Orda girdi reklama burda çıktı hesabına döndün :X Reklam vermiş yani :X Reklamsız gitmemiş:)))))))) Boş çıktı derken "reytingleri kötü görüp moda editörlüğüne kadar soyundun" dedim. Demek istemiştin demiyorum böyle dedim bunun neresi anlaşilmamiş:X Neyse dizim başladi:X Öbür sayfaya(prşmb reyting) geçte nerden dem vuracağini görelim:F