o olay uzun biraz , olay sezon başında olmuş ,biz martta öğrendik ne olduğuna 🙂@xBUGRAx neden mahkemelik oldular.
o olay uzun biraz , olay sezon başında olmuş ,biz martta öğrendik ne olduğuna 🙂@xBUGRAx neden mahkemelik oldular.
aynen fox hiç bir tanıtım yapmamasına rağmen , iyi gidiyor
güneş emirde zamanla rolü artar inş , konuk oyuncu gibi şuan 🙂
şu kanaldan bir an önce kurtulmamız lazım show tv ye geçseydik keşke sezon başında belki kanal d alır adamlar battı iyice vadi uçurur onları atv den gidelim de star kanal d show farketmezHaklısın ama ATV nin yalakalığı
@xBUGRAx neden mahkemelik oldular.
Sen genede kurcalama bence yoksa kafana sıkarlar yada kafanaadam yakından takip ediyor modayı. bu yeni yetme mafyalar bir garip dostum )))
sizin fox tv koruduğunuzu , sevdiğinizi biliyorum 🙂FOX tanıtım yapıyor Deniz Yıldızı'na sıkça olmasa da yapıyor sonuçta.
dostum senin geleceğini pek parlak görmüyorum dizilere kendini fazla mı kaptırdın bu aralar))))Sen genede kurcalama bence yoksa kafana sıkarlar yada kafana
Benim hayatım dizidostum senin geleceğini pek parlak görmüyorum dizilere kendini fazla mı kaptırdın bu aralar))))
my reklamda da geçilmemiş vışşhh21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.22 2) KANALD: 6.07 3) SHOW: 4.53 4) ATV: 3.02 5) FOX: 2.51
Kanal D ''AŞK'' ile 6 reytinge yükselmeyi başarmış, tebrikler. Dizi Total'de böyleyse AB grubunda daha iyi daha sağlıklı bir sonuç alacaktır.
Show Tv'deki Pis Yedili kanalına göre gayet iyi sonuçlar almaya devam ediyor.
Doksanlar ve FOX Haber'de gayet iyi durumdalar bu anlıkta.
bilemiyorum o zaman az ışık kullanmışlar fatih te onu da becerememişler@xemrexxx söylemiyecektimde söyleyeyim.Gece fatihi izledim dediğim gibi ışıklara baktim ama hiçte mum işiği filan değildi.Üzerlerinde beyaz olarak florasan işiği yansıyordu.Bence MY'nin işiği daha başarılı
Benim hayatım dizi