2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayat öyle garip bir oyun ki; uzak ve imkansız görünen bir şey, bir anda yakın ve mümkün olabilir... #bencekerem

A.Ş.K bakalım yeni anlıkta da artış yaşayabilecek mi? :)

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.22 2) KANALD: 6.07 3) SHOW: 4.53 4) ATV: 3.02 5) FOX: 2.51

Kanal D ''AŞK'' ile 6 reytinge yükselmeyi başarmış, tebrikler. Dizi Total'de böyleyse AB grubunda daha iyi daha sağlıklı bir sonuç alacaktır. :)

Show Tv'deki Pis Yedili kanalına göre gayet iyi sonuçlar almaya devam ediyor. :)

Doksanlar ve FOX Haber'de gayet iyi durumdalar bu anlıkta. :)

@xemrexxx söylemiyecektimde söyleyeyim.Gece fatihi izledim dediğim gibi ışıklara baktim ama hiçte mum işiği filan değildi.Üzerlerinde beyaz olarak florasan işiği yansıyordu.Bence MY'nin işiği daha başarılı :ok:

dostum senin geleceğini pek parlak görmüyorum dizilere kendini fazla mı kaptırdın bu aralar))))
Benim hayatım dizi:X

A.Ş.K. Muhteşem Yüzyıl'a çok yaklaştı, yarın ortaya sürpriz sonuçlar çıkabilir :)

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.22 2) KANALD: 6.07 3) SHOW: 4.53 4) ATV: 3.02 5) FOX: 2.51

Kanal D ''AŞK'' ile 6 reytinge yükselmeyi başarmış, tebrikler. Dizi Total'de böyleyse AB grubunda daha iyi daha sağlıklı bir sonuç alacaktır. :)

Show Tv'deki Pis Yedili kanalına göre gayet iyi sonuçlar almaya devam ediyor. :)

Doksanlar ve FOX Haber'de gayet iyi durumdalar bu anlıkta. :)
my reklamda da geçilmemiş vışşhh :F

@xemrexxx söylemiyecektimde söyleyeyim.Gece fatihi izledim dediğim gibi ışıklara baktim ama hiçte mum işiği filan değildi.Üzerlerinde beyaz olarak florasan işiği yansıyordu.Bence MY'nin işiği daha başarılı :ok:

Benim hayatım dizi:X
bilemiyorum o zaman az ışık kullanmışlar fatih te onu da becerememişler :F