hayır amerikaya gidecekelrimiş orda filim çekeceklermiş sanırım
hayır amerikaya gidecekelrimiş orda filim çekeceklermiş sanırım
istedikleri ka filemesinler emirleri ondan alacakalr mecburHe o TV filmlerinde oynuyordu.
Rüstem'i kimse fi filemiyor.
Dikkatini çekerim git ilk bölümü izle.Dilimde tüy, elimde takat, klavyemde tuş kalmadı "bir diziyi baştan sona izle" demekten. Dizinin ilk bölümünde mafya vardi zaten.Ne sonradan sokulması.üff forumdash dün ne konuştuk beni 3 kişi anlamıyor sadece ))) emreye anlattım birde senin için analattayım... ana çatışma mafya arasındaki çatışmaysa bu dizilerin sürükleyeici hikayesi farklı olur.. ama sen normal gündelik hayatların yaşandıgı bir diziye mafya sokuyorsan o dizilerden hayır gelmiyor.. sebebide senarist başka izletecek biri yada kötü bulamıyor klışeye sarılıyor buda senaristin kapasitesini gösteriyor.. yani diziye mafya girdiği için değil senaristin yetersizliğinden dolayı diziden hayır gelmez. senaristi yetersiz olan diziye mafya sokuyor diyelim
Evet yarın ahbr ve atv canlı ortak yayın başbakan özel varmy bugün reytinglerini yükseltmiş dediğim gibi adam akıllı bi rakip gelmedi normaldir ah kaçak gelecekti var ya çok rahat sollar geçerdi yeminle ah ah
atv nin yayın akışında yarın 22.30 başkan özel diye bişey var vadi o saatte biterse atv yi arayıp sövmeyen ne olsun her yerde şikayet edicem bu yapılır mı ya biz 12.45 de başlasın diyoruz adamlar o saatte bitirecek inanamıyorum şu kanala show a geçeriz inşallah ocakta başbakanda gelse takmam vadi varken banane ya başka gün mü yok
@beyazsoy aga doğru mu bu ya bi bilgin var mı