2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A.Ş.K eğer uzun bir süre reklam vermezse anlıklarda daha da artacaktır. :)

Gold film ve dizilerini kötüleyenler gold fanı mı olmuş ney. :)

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.73 2) KANALD: 5.09 3) SHOW: 4.54 4) SMNYL TV: 3.34 5) KNLTRK: 2.93

A.Ş.K dediğim gibi artış yaşamayı başarmış.

Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili ise gayet iyi gidiyorlar.

my bugün reytinglerini yükseltmiş dediğim gibi adam akıllı bi rakip gelmedi normaldir ah kaçak gelecekti var ya çok rahat sollar geçerdi yeminle :D ah ah :D

atv nin yayın akışında yarın 22.30 başkan özel diye bişey var vadi o saatte biterse atv yi arayıp sövmeyen ne olsun her yerde şikayet edicem bu yapılır mı ya biz 12.45 de başlasın diyoruz adamlar o saatte bitirecek inanamıyorum şu kanala show a geçeriz inşallah ocakta başbakanda gelse takmam vadi varken banane ya başka gün mü yok

@beyazsoy aga doğru mu bu ya bi bilgin var mı :(

A.Ş.K yükseldi yükselmesine ama beklenenin çok ama çok altında gidiyor
My 9 reyting almış iyi gidiyor kendine göre
Kanaltürk girmiş listeye

üff forumdash dün ne konuştuk beni 3 kişi anlamıyor sadece ))) emreye anlattım birde senin için analattayım... ana çatışma mafya arasındaki çatışmaysa bu dizilerin sürükleyeici hikayesi farklı olur.. ama sen normal gündelik hayatların yaşandıgı bir diziye mafya sokuyorsan o dizilerden hayır gelmiyor.. sebebide senarist başka izletecek biri yada kötü bulamıyor klışeye sarılıyor buda senaristin kapasitesini gösteriyor.. yani diziye mafya girdiği için değil senaristin yetersizliğinden dolayı diziden hayır gelmez. senaristi yetersiz olan diziye mafya sokuyor diyelim
Dikkatini çekerim git ilk bölümü izle.Dilimde tüy, elimde takat, klavyemde tuş kalmadı "bir diziyi baştan sona izle" demekten. Dizinin ilk bölümünde mafya vardi zaten.Ne sonradan sokulması.

Küçük Gelin'in tekrarı da Samanyolu TV'ye ilaç gibi yaramış gözüküyor 3.34'ü kapmış bu anlıkta. :)

hala my yi geçme planları hüloğğğğ :F maçalr dışında bir program my yi geçemedi geçemez:D

eğer vadi normal saatinden 5 dk bile erken biterse bundan böyle en büyük atv düşmanı benim başbakanda başka gün mü bulamamış ya adamlar en yüksek reytingli zaman diliminde vadiyi kısa kesecekler gelde çıldırma kafayı yeme

my bugün reytinglerini yükseltmiş dediğim gibi adam akıllı bi rakip gelmedi normaldir ah kaçak gelecekti var ya çok rahat sollar geçerdi yeminle :D ah ah :D

atv nin yayın akışında yarın 22.30 başkan özel diye bişey var vadi o saatte biterse atv yi arayıp sövmeyen ne olsun her yerde şikayet edicem bu yapılır mı ya biz 12.45 de başlasın diyoruz adamlar o saatte bitirecek inanamıyorum şu kanala show a geçeriz inşallah ocakta başbakanda gelse takmam vadi varken banane ya başka gün mü yok

@beyazsoy aga doğru mu bu ya bi bilgin var mı :(
Evet yarın ahbr ve atv canlı ortak yayın başbakan özel var:X