2.Antalya Televizyon Ödülleri Sonuçları

Adminim geçen yıl okan bayülgen programında ödül alanları antalyaya gidip konuk etmişti bugünde böyle olucak mi.Bu konuda bilgin var mi?

Erdal ÖZYAĞCILAR'ın aldığı özel ödül yerindeydi. Ama bence Karadağlar ile ilgili bir başarı değil bu. Karadağlar ekibine mal edilebilecek bir ödül değil. Yabancı Damat ve Elveda Rumeli'deki performanslarından sonra Karadağlar'da çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Bu ödül Erdal Özyağcılar'ın genel dizi başarısı göz önünde bulundurularak verilmiştir, tahminimce.
Program çok güzel geçiyor fakat çok sık ara veriyorlar. Reklam, şarkı, konuşma vs.

Evet çok sık ara veriyorlar. Erdal Özyağcılar, ödüle sevinmedi. Sanırım en iyi erkek oyuncu ödülü bekliyordu özel ödül yerine...

Gerçekten nostaljik anlamda geçmişten kalan sanatçıları göz önünde bulundurduğumuzda Erdal Özyağcılar en azından bir tane ödül bekliyor. Ben Erdal Özyağcılar'dan beklemiyordum fakat Karadağlar'ın bir ödül alacağı kesin gibi. Çünkü rakip yok.
Hanımın Çiftliği, Kurtlar Vadisi Pusu, Papatyam, Çocuklar Duymasın, Mazi Kalbimde Yaradır kesinlikle en az bir ödül alması gereken yapımlardı.
Komedi alanında aynı yapımlar dolaşıyor. Halbuki ekranlarda bir sürü komedi türünde yapım var. Papatyam, Çocuklar Duymasın, Leyla ile Mecnun ve Başrolde Aşk'ta aday gösterilmeliydi.
Kanıt ise En İyi Polisiye dizi yapımlarında aday olarak gösterilebilirdi.
Samanyolu'ndaki Şefkat Tepe listelerde yükseklerde olmasına rağmen ödüle aday gösterilmeyişi sanki TV'de 5 kanal varmış gibi gösterilmesine sebep oluyor.
Yardımcı Komedi Aktörüde Bülent Çolak ile Geniş Aile alır.

Yardımcı erkek oyuncuda saçmaladılar.
Bülent Çolak ve Gökçe Özyol gibi bu yıl parlayan iki müthiş oyuncu varken Enis Arıkan aldı ödülü...

Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Enis Arıkan (Yerden Yüksek böyle saçma iş mi olur trt bütün ödülleri kazanıyor

Ulvi almalıydı ya(ulvi olmazsa aile gökçe bey almalıydı.o alsaydı bu kadar sinir olmazdım)enis kimya off

Ayrıca dikkatimi çeken diğer nokta Yer Gök Aşk gibi mükemmel bir yapımında Işıl Yücesoy, Ayşegül Günay, Birce Akalay ve Murat Ünalmış'ta ödül hak eden sanatçılardı.
Dram Yardımcı Fatmagül'ün Suçu Ne olur.

Farah Zeynep Abdullah aldı :)

Komedi yardımcı erkek oyuncuyu Bülent Çolak veya Gökçe Özyol hakediyordu kesinlikle. Çok şaşırdım bu sonuca.

Komedi kadın yardımcı oyuncuyu hande katipoğlu kesinlikle hak etti ama yardımcı erkek oyuncu çok saçma oldu

Komedi kadın yardımcı dalı zaten sonucu belli olan dalların başında geliyordu :)
Hande Katipoğlu kesinlikle haketti dediğin gibi.

Komedi yardımcı erkek oyuncu dışındaki ödüller beklenenden çok farklı gitmiyor şu ana kadar :)

en iyi komedi de yerden yüksek olur bence bülent çolakada bir juri özel ödülü alması lazım
ve geniş aile 6da 0 çeker gibi geliyor.

Şu ana kadar
Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3
Muhteşem Yüzyıl 1
Yahşi Cazibe 1
Lale Devri 1
Arka Sokaklar 1
Behzat Ç. 1
Ezel 1
Yerden Yüksek 1
Dizi anlamında 10 ödül sahiplerini buldu.

Bence ödülleri topluyorlar ama bir kişi katılır bari... Bütün oyuncular çekimde. Doğal olarak yönetmen de:)

ÖBGZ yönetmeni Twitter'da takiliyor .... onun yerine mesela gelebilirdi Antalya'ya.. ayip oldu

Masallah Yahsi Cazibe basini almis gidiyor... üc ödul sahibi oldular