2.Antalya Televizyon Ödülleri Sonuçları

Şu anda Yahşi Cazibe ekibi orada... Cinemania sunucusu Ömür Gediği görüyorum.

Sunucu: Ankara'da çekmek zor olmuyor mu ?
Erdal Beşikçioğlu: Ben kırk yıldır orada yaşıyorum.

Sunucu gaf yaptı orada :):)

Pelin Karahan dışındaki Kavak Yelleri ekibi şu an ekranda...

Şu anda Muhteşem Yüzyıl'dan Hürrem(Meryem Uzerli), Mahidevran(Nur Aysan) ve Nigar Kalfa(Filiz Ahmet) konuşuyorlar. Diğer oyuncularda inşallah oradalardır, Muhteşem Yüzyıl'dan...

Reyting canavarını yenmeyi başardığı için Lale Devri'ne jüri özel ödülü verildi. Çok iyi düşünülmüş bu ödül..

Lale Devri hak ettiği Jüri Özel Ödülünü aldı. Alması gerekliydi. Çünkü 40-50'den zirveye kadar ulaştı Lale Devri...

Ohbe uğur dündar la star haber ödül aldı tamda istediğim haber bülteni aldı.

Ben Uğur Dündar'ın hak ettiğini sanmıyorum. Can Dündar almalıydı bu ödülü bence.
Neyse bakalım diğerleri nasıl gelecek? Şu anda reklamdalar.

Muhteşem Yüzyıl ilk ödülünü aldı. Tebrikler, hak ediyordu bence. Şimdi Gençlik dizisi Deniz Yıldızı olur gibime geliyor benim.

Elde var Hayat ödülü aldi, inanmiyorum.... cok kötü... hic beklemiyordum

En iyi muzikk;;; TOYGAR ISIKLI - EZEL.. tebrikler, hakediyor

Toygar Işıklı'nın hakettiğini düşünüyorum bende. Son zamanlarda birçok iyi dizi müziğinin altında imzası var.

Ezel de ilk ödülünü almış oldu :)

Bence Arka Sokaklar haketti. Pazartesi akşamları yıllardır zirveyi kapatıyorlar :)

Behzat Ç'ye başarısından dolayı jüri özel ödülü verilmesi de anlamlı ve doğru...

Bu arada Öyle Bir Geçer Zaman Ki, ilk ödülünü Görüntü Yönetmenliğinden aldı. Son birkaç bölümdür çok güzel şeyler gösterdiklerinden olsa gerek(!) :D

Hakan Yilmaz'da iyi sarki söylüyormusss... keske Beren Saat'i cagirsalardiii