Sen bir kaybolursun eninde sonundaNereye gidene kadar
@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı
Sen bir kaybolursun eninde sonundaNereye gidene kadar
Bakalım ne zaman olur belli olmazSen bir kaybolursun eninde sonunda
@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı@Forumdash beyde geceleri gelecekmiş artık
Aaa nerede gördünBakalım ne zaman olur belli olmaz@Forumdash Faruk bey yanlış işler peşinde takip ediyorum onu kötü yerlerde gördüm
Beni aldatıyor galibaAaa nerede gördünOnun yanlış işler peşinde olduğu belli geçen gün uzaylı dansımı ne paylaşıyordu gangnam style rezilliğiin zor atlattık bu çıktı başımıza
Hadi ergenler neysede yaşlı başı olgun adam senin ne işin var böyle şeylerle biz bilinçli insanlarız
Amann sen de sakın bilincini bozma sen bari dikkat et kendineBeni aldatıyor galibaamaaan herkes bir sosyal medya canavarı olmuş gidiyor hepsine sağlam bir oklava şart
Ben gidince yakalanmayacağını sandı herhaldeAmann sen de sakın bilincini bozma sen bari dikkat et kendine
Senin gittiğin gün @Forumdash ile konusmustuk ben izin verdim gitmesine diye sırıtıyordu
Bende tavukları pişirmişem hacıyı göndermişem şarkısı paylaşmıştım
Aaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırımBen gidince yakalanmayacağını sandı herhalde
Tanımıyorum ama senin suçun yok Faruk bey karda yürür izini belli etmez ama ben bulurum tabiAaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırım
Aaa siz de çok gözünüzden uzak tutmayın gerçi sen cin gibisin @Forumdash seni aldatamaz yakalıyorsun ama @destere nerede ne haltlar karıştırıyor kaç gündür hiç haberim yokTanımıyorum ama senin suçun yok Faruk bey karda yürür izini belli etmez ama ben bulurum tabi
O hala yaşıyor mu ya hiç görünmüyorAaa siz de çok gözünüzden uzak tutmayın gerçi sen cin gibisin @Forumdash seni aldatamaz yakalıyorsun ama @destere nerede ne haltlar karıştırıyor kaç gündür hiç haberim yok
Hahaha Aaa yaşıyorO hala yaşıyor mu ya hiç görünmüyor
Avatarını değiştir demeseydim keşke beterin beteri oldunu unutuyorum ayoll 😕😕😕Survivor konusuna gelirsen görürsün
Haftaya banada öyle dersin artık.
Özelden söyledim işte, benden bile balık hafızalı çıktın.Aaa sana ne olacak
Hahaha Aaa onu diyorsunÖzelden söyledim işte, benden bile balık hafızalı çıktın.
Artık ilk 10'da zor görürsünüz beni.
Avatarını değiştir demeseydim keşke beterin beteri oldunu unutuyorum ayoll 😕😕😕
Sen benim yanıma geldin be pis şeySen bir kaybolursun eninde sonunda
@serhatt yokluğunda hemen yanıma geldi bir şekilde partner buluyorum ama seninde yerin ayrı üçümüzde götürelim bu haftayı@Forumdash beyde geceleri gelecekmiş artık
Özelden söyledim işte, benden bile balık hafızalı çıktın.
Artık ilk 10'da zor görürsünüz beni.
Benle yakınlaşanın forumu bırakası geliyorHahaha Aaa onu diyorsunAman ondan bir şey olmaz sen benim nasihatıma uy beni bile geçersin merak etme
Nerde gördün? Kariştirmişsindır hasretinden gözlerin yanliş görmüştürBakalım ne zaman olur belli olmaz@Forumdash Faruk bey yanlış işler peşinde takip ediyorum onu kötü yerlerde gördüm
Avatar ne öyle? O Avatar ne öyle? Öyle avatar mı olur? Ne öyle o avatar?Beni aldatıyor galibaamaaan herkes bir sosyal medya canavarı olmuş gidiyor hepsine sağlam bir oklava şart
Abini tanımıyormusun sen yaa?Aaa kiminle bastın bunu emanetine sahip çıkamadım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?