19 Ocak 2014 Pazar Reyting Sonuçları

sbtye aldanan bi kişi daha dünün reyting sonuçlarına bak yst özet sbtde 3-6 arası almış ama sonuçlarda 6 yı geçiyo

Küçük Gelin coşmuş. Acun boşluğunu bulmuş yine. Güneşi Beklerken düşecek.

sbtye aldanan bi kişi daha dünün reyting sonuçlarına bak yst özet sbtde 3-6 arası almış ama sonuçlarda 6 yı geçiyo
acun düştü bunu kabul etmek lazım eskiden yeni bölümü 10 dan inmezken şimdi 8 alıyor ve bence artık yst nin bitmesi lazım hep aynı yetenekler halkı sıkıyor yst daha da düşecektir bence

Aşk ekmek hayaller
Reklam 21.16

Küçük Gelin coşmuş. Acun boşluğunu bulmuş yine. Güneşi Beklerken düşecek.
küçük gelin reklamsız coşuyorken acun nasıl boşluk buluyor anlamıyorum küçük gelin reklam değildi reklam olsaydı ve acun bu oranları alsaydı boşluk olurdu ama boşlukta almadı

Zeynep’e bunu yapma! Her şey yoluna girmişken, babasını tanımaya bu kadar yakınken… #kereminyalnizligi

Stv dizileri kaç saat reklamsız gidiyor ki
😕

küçük gelin reklamsız coşuyorken acun nasıl boşluk buluyor anlamıyorum küçük gelin reklam değildi reklam olsaydı ve acun bu oranları alsaydı boşluk olurdu ama boşlukta almadı
Yst boşluktan izleniyor bence.
Farkındaysan maçın reklamında 8'e fırlamış bir anda. Ayrıca tüm reytinglerin Küçük Gelin'e gidecek hali yok ya. Elbet Acun da kapacak bir şeyler.

Yst boşluktan izleniyor bence.
Farkındaysan maçın reklamında 8'e fırlamış bir anda. Ayrıca tüm reytinglerin Küçük Gelin'e gidecek hali yok ya. Elbet Acun da kapacak bir şeyler.
boşluk olduğunu sağır sultan bile öğrendi artık biliyorum boşlukçu olduğunu merak ediyorum acaba starda bu oranları alıyorsa star seneye iddialı bir diziyi bu güne koyarsa acaba tv 8 de kaçlara düşecek.
acun tv 8 e geçecek ve show star yeni iddialı diziler alacak diye düşünüyorum.acun hem kanaldan hem de dizilerden etkilenir.

Acun'un TV8'de düşüş yaşayacağı kesin zaten.
Bakalım Acun'un 8-10 reytinglik boşluğunu hangi kanal dolduracak?