Ne oldu engellendinizmiŞu Emre'ye söyleyinde çevrimiçi bari gözüksün adamın ne yazdığını bile göremiyorum.
Ne oldu engellendinizmiŞu Emre'ye söyleyinde çevrimiçi bari gözüksün adamın ne yazdığını bile göremiyorum.
ne çevrimiçisi lo engelliyiz birbirimizeNe dicek Karadayı total olmuş muş muş muş Kafa şiriyor gece gece
Olabilir ama o zamanda ağır AB demedin Antiliğin o zamanlarda varmiş. Bu arada sürgünüm senin yazdiğini göremiyormuş ç.içi olacakmişin.
Galiba şikayet etmiş engellenmişiz ben neyaptım meluna bilmiyorum.Ne oldu engellendinizmi
Şu kırmızı yeri söyleyip pes edicektin ne diye beni yoruyon total olmuş etmiş diye Sen engellenince başkalarinin yorumlarini görmeye alişiktirsin bi zahmet yöntemlerini adama söyle de sevaba gir de yerin cennet olsunne çevrimiçisi lo engelliyiz birbirimize
ayrıca elşetiririm gardaş sanane (o zamanlar ne diyordum acaba)
Vay sümbül şikayet etmiş he konuşsun güzel güzel şikayet etmeye gerek yoktu aşarı bişey yoksaGaliba şikayet etmiş engellenmişiz ben neyaptım meluna bilmiyorum.
yok lo ilk engellenen kişi oldu tecrübem yok b konudaŞu kırmızı yeri söyleyip pes edicektin ne diye beni yoruyon total olmuş etmiş diye Sen engellenince başkalarinin yorumlarini görmeye alişiktirsin bi zahmet yöntemlerini adama söyle de sevaba gir de yerin cennet olsun
dedikodumu yapma melun.ssVay sümbül şikayet etmiş he konuşsun güzel güzel şikayet etmeye gerek yoktu aşarı bişey yoksa
Yok neolucak aşırı?sen benim kimseye hakeret ettiğimi gördünmü sonuçta iki yıldır forumda ceza almamış adamım.Vay sümbül şikayet etmiş he konuşsun güzel güzel şikayet etmeye gerek yoktu aşarı bişey yoksa
Desene cehennemde yanacanyok lo ilk engellenen kişi oldu tecrübem yok b konuda
dedikodumu yapma melun.ss
Seni çekiştiriyoz şikaetmi ettin sürgünümüyok lo ilk engellenen kişi oldu tecrübem yok b konuda
dedikodumu yapma melun.ss
devlet sırrı söylenmezSeni çekiştiriyoz şikaetmi ettin sürgünümü
ne alakası varDesene cehennemde yanacan
Evet doğru görmedimYok neolucak aşırı?sen benim kimseye hakeret ettiğimi gördünmü sonuçta iki yıldır forumda ceza almamış adamım.
Etmiştirsin senin huyun Bi kere demiştin ne (bişey hakkında konuşuyorduk orda demiştin)devlet sırrı söylenmez
ne alakası var
😱 yok artıkın yöntemi bilsem ben kullanırımEtmiştirsin senin huyun Bi kere demiştin ne (bişey hakkında konuşuyorduk orda demiştin)
ALakası şu:Yöntemi söyle sevap işle dedik.İlk kez olmuş yöntem bilmiyormusun işte otomatikman cehennemliksin
neyi görmedin loEvet doğru görmedim
ne yöntemi yav mesajını görmek istiyorsan çıkış yapıp ziyaretçi olarak bakacaksın bu akdar basitEtmiştirsin senin huyun Bi kere demiştin ne (bişey hakkında konuşuyorduk orda demiştin)
ALakası şu:Yöntemi söyle sevap işle dedik.İlk kez olmuş yöntem bilmiyormusun işte otomatikman cehennemliksin
O kadarını herkes biliyorda bir de "değer mi hiç?" sorusu varne yöntemi yav mesajını görmek istiyorsan çıkış yapıp ziyaretçi olarak bakacaksın bu akdar basit
yapmak isteyen yapar ben uğraşmamO kadarını herkes biliyorda bir de "değer mi hiç?" sorusu var
Al işte şeytanı uyardın @OzaN engellenen kişilere anasayfayı ziyaretçilere kapalı göstererek de engelliyormuş bide Yeme de yanında yat cezanınyapmak isteyen yapar ben uğraşmam
Sürgünüm'le konuşuyoduduk ona cevaben yazdım😱 yok artıkın yöntemi bilsem ben kullanırım
neyi görmedin lo
tamam ben de onu sordum.ssSürgünüm'le konuşuyoduduk ona cevaben yazdım
Ağır bişey olmamışsa dedim şikayeti için oda ben kimseye hakaret etmedim ağır konuşmadım dedi foruma girdiğimen beri bende o cevabı verdimtamam ben de onu sordum.ss