19 Nisan 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

bence siz karadayının düşüşüne kılıf aramak için post kasmayın :A ağır total dizisi oldu karady ızaten totoş ortalaması 9.93 ab 9.73 yani ortalaması da totoş :A
Ağırlık neresinde bunun??? Aradaki fark tam tersi olsaydı bu sefer Ağır AB demez eşit gitti derdin bu da senin bahanelerin:T: Senin bahanelerinde bitmiyor.

Reytingleri yeni gördüm Bugünün Saraylısı 5'ten 3'e düşmüş çok manidar.:)
Acun 8 almış sıkıntı yok yarın akşam 11 alır.:D

GEÇEN BÖLÜM AĞIR TOTALDİ total 11.53 ab 9.66 :A ortalamada da total 0.20 fark var:X
Bi Karagül kadar fark yok :F Gördün mü bahanen bitmiyor.Az önceki verdiğin oranlar tüm bölümlerin ortalamasını ele alıyordun ordan laf gelince gittin tek bölüm olarak ağır total yapmaya çaliştin :F:F 12 aldiğinda hiç demedin ki Ağır AB olmuş diye:T: O yuzden senden öyle bi lafta beklemiyorum. Görünen köy klavuzda istemez.Klavuzlugu bırak , klavuzu karga olanın, burnu ....çıkmazmış:))))))

Reytingleri yeni gördüm Bugünün Saraylısı 5'ten 3'e düşmüş çok manidar.:)
Acun 8 almış sıkıntı yok yarın akşam 11 alır.:D
Çok güzel manidar gönderme oldu Acun'a :F:F

Bi Karagül kadar fark yok :F Gördün mü bahanen bitmiyor.Az önceki verdiğin oranlar tüm bölümlerin ortalamasını ele alıyordun ordan laf gelince gittin tek bölüm olarak ağır total yapmaya çaliştin :F:F 12 aldiğinda hiç demedin ki Ağır AB olmuş diye:T: O yuzden senden öyle bi lafta beklemiyorum. Görünen köy klavuzda istemez.Klavuzlugu bırak , klavuzu karga olanın, burnu ....çıkmazmış:))))))

Acun düşmanı değilim Bu akşam dostum @ABAY_06 için Survivor'u izledim ama gücenmesin bu Acun'un reytinglerinde ispatlayamasamda(delilim yok)bi kuşku hissediyorum.(b)

12 olduğunda totali kaçtı:A

az önce de son bölümde ağır total oldu dedim bir farkı yok :F

Acun düşmanı değilim Bu akşam dostum @ABAY_06 için Survivor'u izledim ama gücenmesin bu Acun'un reytinglerinde ispatlayamasamda(delilim yok)bi kuşku hissediyorum.(b)
Yok Acun'u bende izliyordum geçen seneye kadar ama bu sene hiç izletmiyor kendini. Survivor'u bu akşam bende baktım ama olmuyor izleyemedim:T: Finaline ancak bakarım bir daha.Evet Acun reytinglerinde bende şüpheleniyorum:T: YST bile yayınlansa şu zamanda yine bu reytingi alırdı heralde(b)

Yok Acun'u bende izliyordum geçen seneye kadar ama bu sene hiç izletmiyor kendini. Survivor'u bu akşam bende baktım ama olmuyor izleyemedim:T: Finaline ancak bakarım bir daha.Evet Acun reytinglerinde bende şüpheleniyorum:T: YST bile yayınlansa şu zamanda yine bu reytingi alırdı heralde(b)
Şu Emre'ye söyleyinde çevrimiçi bari gözüksün adamın ne yazdığını bile göremiyorum.:)