tubişi söz konusu olunca ağır konuştuunun fakında değil söyle ona güzellik gözünü kör etmişAğır bişey olmamışsa dedim şikayeti için oda ben kimseye hakaret etmedim ağır konuşmadım dedi foruma girdiğimen beri bende o cevabı verdim
tubişi söz konusu olunca ağır konuştuunun fakında değil söyle ona güzellik gözünü kör etmişAğır bişey olmamışsa dedim şikayeti için oda ben kimseye hakaret etmedim ağır konuşmadım dedi foruma girdiğimen beri bende o cevabı verdim
Neyse siz aranızda halledersiniz Tubişime laf yoktubişi söz konusu olunca ağır konuştuunun fakında değil söyle ona güzellik gözünü kör etmiş
Ben teknoloji fukarası olduğum için bu yazılanlardan hiçbirşey anlamıyorum.Al işte şeytanı uyardın @OzaN engellenen kişilere anasayfayı ziyaretçilere kapalı göstererek de engelliyormuş bide Yeme de yanında yat cezanın
öyle bieşy yapması imkansız o zaman ziyaretçiler hiçbir konuya giremezAl işte şeytanı uyardın @OzaN engellenen kişilere anasayfayı ziyaretçilere kapalı göstererek de engelliyormuş bide Yeme de yanında yat cezanın
yok şimdi desterenin ceza almak için bilerek söylediği lafları sürgünüm bilmeyereksöylüyor durum vahim benceNeyse siz aranızda halledersiniz Tubişime laf yok
destere 'ye ne oldu ses seda yokyok şimdi desterenin ceza almak için bilerek söylediği lafları sürgünüm bilmeyereksöylüyor durum vahim bence
Ben teknoloji fukarası olduğum için bu yazılanlardan hiçbirşey anlamıyorum.
İP'den yapar mı yapar neden yapamasın Sonsuza dek banlama sistemi de vardir muhakak yada ben çok ileri görüşlüyümöyle bieşy yapması imkansız o zaman ziyaretçiler hiçbir konuya giremez
totosunun üzerine oturmuş kalkamıyomuşdestere 'ye ne oldu ses seda yok
Başka bişey var ginemi uzun ara verdi kırıldımıtotosunun üzerine oturmuş kalkamıyomuş
sen fazla ileri görüşlüsün öyle bişey yokİP'den yapar mı yapar neden yapamasın Sonsuza dek banlama sistemi de vardir muhakak yada ben çok ileri görüşlüyüm
belli olmaz ona zaten bilerek ban yiyip duruyor şoparBaşka bişey var ginemi uzun ara verdi kırıldımı
Sümbül Ağa'ya söyle Tuba'e laf söyletmem cezalı kalmaya razıyım.Başka bişey var ginemi uzun ara verdi kırıldımı
Yarını bekleyelim büyük açıklama yapar heraldesen fazla ileri görüşlüsün öyle bişey yok
Söyledim bende aranızda kaldım neyse boşver ceza alma destere yok bide sen gitmeSümbül Ağa'ya söyle Tuba'e laf söyletmem cezalı kalmaya razıyım.
lö işte söyle ona desterenin ceza almak için bilerek söylediklerini söyleyip ceza almamayı beklemesinSöyledim bende aranızda kaldım neyse boşver ceza alma destere yok bide sen gitme
Son aldığı ceza öyleydi zaten duramıyobelli olmaz ona zaten bilerek ban yiyip duruyor şopar
ne açıklamasıYarını bekleyelim büyük açıklama yapar heralde
Neyse boşverin gerek yok takılın böyle görmiyonuz birbirinizilö işte söyle ona desterenin ceza almak için bilerek söylediklerini söyleyip ceza almamayı beklemesin