19 Nisan 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Artık ne olacak ne olmayacak bu işin çok derinine inmek istemiyorum. Ciner'in Show'u yeni aldığı dönemdeki haliyle şu anki haline baktığımızda arada zaten büyük bir fark var. Reyting açısından değil, siyasi yönünü ne kadar yansıttığıyla ilgili. Yani son dönemde ben eski Show TV'deki gibi tarafsızlık görmekteyim. Bunun devam etmesi de temennim ama sen Show TV'nin reyting açısından iyi yerlere gelmesi için tarafsız olmaması gerekiyor gibi bir şey dedin yani benim anladığım bu ama Kenan Tekdağ hiç mi görmüyor olanları? Ya da Tugay Ciner. Şu an Show TV'nin durumu düzelmesi için hiç mi bir şey demez, uyarmaz çalışanları?
ben ne anlatıyorum ya))) adamlar Başbakanı devirmeye çalışıyor, Kılıçdaroğlu'nu cematci yaptılar, Baykali alaşağı ettiler. "Turgay Ciner görmüyor mu" adam bişey yapamıyor işte))) hafif efelendi Turgay Ciner hemen farçasını aldılar))) adamın evliliği çatladı be))) ShowTv'den artık yakın zamanda bişey olmaz yazın dizi atağı yaparlarsa boşlukta bir iki dizi tutulurlar artık

macun ab olmakta zorlanıyor son 1-2 haftadır sahte ab ci dizi-program ne varsa maskeleri düşüyor .oley:
bs kötü gitmiş en azından bir grupta 5 i görmeli :)
fh çok düşmüş
show gündüz kuşağı iyi gitmiş
dikmen tekrarı iyi gitmiş

Survivor o bölümle çok daha fazlasını almalıydı.Ab'de düşük baya. @EveN 'ın tezi doğru gibi.Gerçekten iyi bir bölümdü ama düşmüş.Gerçek Ab kitle değil bunlar.
Arka Sokaklar ile Şefkat tepe iyi gidiyor hala.Seneye devam ederler.:(
Fatih Harbiye Ab'de sıralama olarak büyük atlayış yaşamış.
Bugünün Saraylısı düşük reytingleriyle iyi gitmiş Ab'de.
Ankara'nın Dikmeni coşmuş.Not Defteri ile O hayat Benim'in tekrarı iyi.

Reytingler çok düşük..

Düşler ve Umutlar AB'de ilk 100'de yok. :F Haftaya final galiba. :Z

Ev Kuşu çok iyi gitmiş Evrim Akın değişikliği iyi oldu Hande ile tutmazdı. :)

klasik tablo yine survivor zirvede
diğerleri peşinde

evrim akın gayet iyi oranlar almış

Survivor her zamanki gibi zirvede tebrikler. :) Sanırım ilk defa total oldu program. Ab grubunun bir kısmı yılın bu zamanlarında TV izlemeyi bırakıyor zaten. :)

Arka Sokaklar totalde sabit oranlarını korumuş ab'de düşmüş.

Bugünün Saraylısı oranlarını bir türlü rayına oturtamadı. Diğer seneyi göremeyebilir bu oranlarla..

Fatih Harbiye baya düştü..

Düşler ve Umutlar ab'de ilk 100'e girememiş büyük hayal kırıklığı..

Yedi Güzel Adam iyi başlayamamış doğal olarak..

Dikmen tekrarı yine çok iyi Kim O'yu geçmiş. :)

Kim O hayal kırıklığı 3 Adam rahat geçer bence. :):)

Survivor 2 gruptada çok rahat zirvede A.s totalde iyi ab'si vasat Ab'de Survivor dışındaki yapımlar çok düşük almış

survivor geçen haftaya göre yine yükselmiş işte benim yarışmam :)
evrim akın ile ev kuşu total 10.7 share ab 18.4 share almış vay be tebrikler
inan bana güzel bi yükseliş yaşamış program total 1.28 7 share ab 2.08 rating 12 share gayet iyi

Survivor çok iyi gitmiş🙂
Arka Sokaklar eskisi gibi iyi gitmiyor acil gün değişikliği lazım:(
Kim O da iyi konuklara rağmen pek iyi degil:(
Yedi Güzel Adam beklenen reytingi almamış :(
Ankaranın Dikmeni ve Ben Bilmem Eşim Bilir de iyi gitmiş😉
Fatih Harbiye nin son zamanlarda ki düşüşü gözden kaçımıyor😵

Berbat reytingler bugunde konuşmuş:T: Gerçi yaz geldi millet neden evde otursun ki? AB ile total arasındaki fark Survivior haricinde diğer program arasında kendini hissettirmiş.Bu da demek oluyor ki AB kitlesinin çoluk çocuktan oluştugu çok bariz. En az 2+ reyting fazla bile.

Berbat reytingler bugunde konuşmuş:T: Gerçi yaz geldi millet neden evde otursun ki? AB ile total arasındaki fark Survivior haricinde diğer program arasında kendini hissettirmiş.Bu da demek oluyor ki AB kitlesinin çoluk çocuktan oluştugu çok bariz. En az 2+ reyting fazla bile.
Gerçekten bu Ab grubunudaki denekleri çokmu aramışlar yarın Karadayı etkilenmese bari :(