Ahh bi bilsem:bailmem: Yazın AB reytingleri heralde en fazla 3 en ortalama 1.5+ reyting olacak bu gidişle
bahanelerŞimdi 3'se yazın ne olur bilemiyorum gerçekten
Ahh bi bilsem:bailmem: Yazın AB reytingleri heralde en fazla 3 en ortalama 1.5+ reyting olacak bu gidişle
bahanelerŞimdi 3'se yazın ne olur bilemiyorum gerçekten
turgut ölse de reyting fışık etmiyiNe bahanesi gerçekler 😱
Etmesin oranlar gine çok iyi kıskanmaturgut ölse de reyting fışık etmiyi
ne kıskanıcam izleyicinin memnun olmadığı bir senaryo ile mecburiyetten 10 aliyiEtmesin oranlar gine çok iyi kıskanma
Mecburiyettenmi 😱 10 değil 11 alıyone kıskanıcam izleyicinin memnun olmadığı bir senaryo ile mecburiyetten 10 aliyi
bence siz karadayının düşüşüne kılıf aramak için post kasmayın ağır total dizisi oldu karady ızaten totoş ortalaması 9.93 ab 9.73 yani ortalaması da totoşPost kasma
Ağırlık neresinde bunun??? Aradaki fark tam tersi olsaydı bu sefer Ağır AB demez eşit gitti derdin bu da senin bahanelerin Senin bahanelerinde bitmiyor.bence siz karadayının düşüşüne kılıf aramak için post kasmayın ağır total dizisi oldu karady ızaten totoş ortalaması 9.93 ab 9.73 yani ortalaması da totoş
GEÇEN BÖLÜM AĞIR TOTALDİ total 11.53 ab 9.66 ortalamada da total 0.20 fark varAğırlık neresinde bunun??? Aradaki fark tam tersi olsaydı bu sefer Ağır AB demez eşit gitti derdin bu da senin bahanelerin Senin bahanelerinde bitmiyor.
Hep aynı şeylerAğırlık neresinde bunun??? Aradaki fark tam tersi olsaydı bu sefer Ağır AB demez eşit gitti derdin bu da senin bahanelerin Senin bahanelerinde bitmiyor.
Bi Karagül kadar fark yok Gördün mü bahanen bitmiyor.Az önceki verdiğin oranlar tüm bölümlerin ortalamasını ele alıyordun ordan laf gelince gittin tek bölüm olarak ağır total yapmaya çaliştin 12 aldiğinda hiç demedin ki Ağır AB olmuş diye O yuzden senden öyle bi lafta beklemiyorum. Görünen köy klavuzda istemez.Klavuzlugu bırak , klavuzu karga olanın, burnu ....çıkmazmış)))))GEÇEN BÖLÜM AĞIR TOTALDİ total 11.53 ab 9.66 ortalamada da total 0.20 fark var
Çok güzel manidar gönderme oldu Acun'aReytingleri yeni gördüm Bugünün Saraylısı 5'ten 3'e düşmüş çok manidar.
Acun 8 almış sıkıntı yok yarın akşam 11 alır.
Acun düşmanı değilim Bu akşam dostum @ABAY_06 için Survivor'u izledim ama gücenmesin bu Acun'un reytinglerinde ispatlayamasamda(delilim yok)bi kuşku hissediyorum.Bi Karagül kadar fark yok Gördün mü bahanen bitmiyor.Az önceki verdiğin oranlar tüm bölümlerin ortalamasını ele alıyordun ordan laf gelince gittin tek bölüm olarak ağır total yapmaya çaliştin 12 aldiğinda hiç demedin ki Ağır AB olmuş diye O yuzden senden öyle bi lafta beklemiyorum. Görünen köy klavuzda istemez.Klavuzlugu bırak , klavuzu karga olanın, burnu ....çıkmazmış)))))
Çok güzel manidar gönderme oldu Acun'a
12 olduğunda totali kaçtıBi Karagül kadar fark yok Gördün mü bahanen bitmiyor.Az önceki verdiğin oranlar tüm bölümlerin ortalamasını ele alıyordun ordan laf gelince gittin tek bölüm olarak ağır total yapmaya çaliştin 12 aldiğinda hiç demedin ki Ağır AB olmuş diye O yuzden senden öyle bi lafta beklemiyorum. Görünen köy klavuzda istemez.Klavuzlugu bırak , klavuzu karga olanın, burnu ....çıkmazmış)))))
Çok güzel manidar gönderme oldu Acun'a
Yok Acun'u bende izliyordum geçen seneye kadar ama bu sene hiç izletmiyor kendini. Survivor'u bu akşam bende baktım ama olmuyor izleyemedim Finaline ancak bakarım bir daha.Evet Acun reytinglerinde bende şüpheleniyorum YST bile yayınlansa şu zamanda yine bu reytingi alırdı heraldeAcun düşmanı değilim Bu akşam dostum @ABAY_06 için Survivor'u izledim ama gücenmesin bu Acun'un reytinglerinde ispatlayamasamda(delilim yok)bi kuşku hissediyorum.
Şu Emre'ye söyleyinde çevrimiçi bari gözüksün adamın ne yazdığını bile göremiyorum.Yok Acun'u bende izliyordum geçen seneye kadar ama bu sene hiç izletmiyor kendini. Survivor'u bu akşam bende baktım ama olmuyor izleyemedim Finaline ancak bakarım bir daha.Evet Acun reytinglerinde bende şüpheleniyorum YST bile yayınlansa şu zamanda yine bu reytingi alırdı heralde
Al sana 12 reytinli olmadiği halde ağir AB'li bölümü12 olduğunda totali kaçtı
az önce de son bölümde ağır total oldu dedim bir farkı yok
21 | 9.81 | 22.22 | 11.84 | 28.22 |
29 | 10.08 | 25.56 | 12.21 | 31.62 |
ilk sezon buAl sana 12 reytinli olmadiği halde ağir AB'li bölümü
21 9.81 22.22 11.84 28.22
29 10.08 25.56 12.21 31.62
Ne dicek Karadayı total olmuş muş muş muş Kafa şiriyor gece geceŞu Emre'ye söyleyinde çevrimiçi bari gözüksün adamın ne yazdığını bile göremiyorum.
Olabilir ama o zamanda ağır AB demedin Antiliğin o zamanlarda varmiş. Bu arada sürgünüm senin yazdiğini göremiyormuş ç.içi olacakmişin.ilk sezon bu