19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

neresi mütiş ya ali kaptan saçma sapan bi şekilde kendini denize attı tamda kızı dogum yapacakken adam adam akllı bir ölüm?? yapar yahu bu ne . müzikte sıradandadı. hiç inandırıcı değildi sezon finali bu reytingler bile fazla :))))))))

Ne olsaydı klise bı sekilde kafasına bı silah mı dayasaydi? Sen bence uçurumun haline odaklan orda büyücüler falan türemiş heralde. Biraz onlara yor kendini izlemedigin dizileri elestirip izlediklerine bısey soylemeyen Nadir kişiliklerden bir tanesisin!

kımse sandalla denızın ortasına atlayıp bogularak olmez cok sacma. Bıde bunu yapıp gerı donerse daha sacma olur

Ne olsaydı klise bı sekilde kafasına bı silah mı dayasaydi? Sen bence uçurumun haline odaklan orda büyücüler falan türemiş heralde. Biraz onlara yor kendini izlemedigin dizileri elestirip izlediklerine bısey soylemeyen Nadir kişiliklerden bir tanesisin!

uçurum geçen hafta ilk eleştiren benim gazetecici çok saçma olmuş diye.. ali kaptan gibi biri ortalıgı dagıtan ölümlerden ölümlere atlayan biri böyle mi ölür en azında torunu görür sonra çeker gider. ali kaptanın düşmanları boldu onlardan biri vursaydı bari :))))))))) yada karolinle birlikte vuruşşa vuruşa ölseydi :)))))))))))

Son düzenleme:
uçurum geçen hafta ilk eleştiren benim gazetecici çok saçma olmuş diye.. ali kaptan gibi biri ortalıgı dagıtan ölümlerden ölümlere atlayan biri böylei ölür en azında torunu görür sonra çeker gider. ali kaptanın düşmanı vursaydı bari :)))))))))

twitterda gta ya benzetenler var ali kaptan sahnesini :))))

Güle güle Ali Kaptan…

- - - Ekleme - - -

Tüh Bu Bölümü İzleseydim Keşke İki Sevdiğim Karakter Diziden Çıktı ve Öbgz nin Reytingleri Cup Aşağı Artık Seneye 1.liği Görmesi Zor

Arkadaşlar her stv laf atmayın agbde kanal d uçuyodu hem farklı desenler son agb ölçümlerinde 18 aralıkta 3.03 reyting almış agbden sonra sbt ilkde 8 9 hafta boyunca 4 reyting civarlarında alıyodu sonra yükseldi bunun nedenide ölçüm yapılan kişiler ve samanyolunun dizilerinin neredeyse hepsi 2 senede uçuyo sonra düşüşe geçiyo ve kanal dde fatmagul 17 18 reyting alırken bi anda 12 13 düşmüştü

cemıle olmus hasefe.. Bu dızı burda bıtmıstır seneye en kral senarıst gelse duzeltemez

13 lük reytingin 7 ye düşmesi saçmalıktan ibaret sbt böyle reyting ölçeceğine gidip çayırda otlasa daha hayırlı bir iş yapar bunun inandırıcılığı yok ..