19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

ne kini ya bir hakının yerine bulmasına rengimi koyuşum :)))))) sen yeşilçama rahmet okutursan bu kadar düşmen normal. insanlar salak değil iyi senaryoyla kötüyü ayırabiliyor işte :))))))

İnsanlar salak değil çok iyi oranlar alanın üstüne oyananlari da anlıyor.

Twitterdaki yorumlara bakarsak Şehit haberleri yüzünden izlenmemiş. Tüm şehitlere Allah Rahmet Eylesin :(

Suanda be duruyosunuz biliyomusunuz beyaz s ve kreys ikiniz el sikismissinizda hadi tek kuvvetten birlik doğar hallerine burunmussunuz.. Baksana beyazsoy vadiyi korur oldu çok komik :d

Sehitler etkili olabilir ama 4 reyting kadar mı olacak ve obgzk komedi dizisi değil tam birebir aglamalik bence alakasız..

Söyle bı sosyal ağlara baktimda öyle bir gecer zaman ki nin sezon finalini %80 ni beğenmiş diziyi tebrik ediyorum.

Uçurum inanılmaz bir sezon finali yaptı şoklardayım mükemmel ötesi gercekten hayran kaldım birazdan biter o sıra tekrarını izlerim netten :d o derece yani :) Pfff smdi bkle gelecek sezonu :(

Kurtlar Vadisi 8 reyting aldı dediğinizde şike olmuyorda Ö.B.G.Z.K 7 reyting alınca mı şike oluyor

Çünkü obgzk bu sezonun daha basında 20'yi gordu ama şimdi 9 larda falan bı sezon finali yapacak akla mantığa sığmıyor bu..
Ama kvp sezonun basından beri hep bu oranları Aliyodu..
Yaa ben buraya 100 satır da yazsam sen yine anlamak istediğini alıp digerlerini takmiycagin için tartismamız bile gereksiz..

öbgzk nin düsmesi normal senaryo vasat simdi bu aldığı 8-9 reytingleri 3.sezonda çok arar 3.sezon 4-5 lere düşer la böle giderse :d

Çünkü obgzk bu sezonun daha basında 20'yi gordu ama şimdi 9 larda falan bı sezon finali yapacak akla mantığa sığmıyor bu..
Ama kvp sezonun basından beri hep bu oranları Aliyodu..
Yaa ben buraya 100 satır da yazsam sen yine anlamak istediğini alıp digerlerini takmiycagin için tartismamız bile gereksiz..
Sende bunu anlamıyorsun Ö.B.G.Z.K seneye 5 reytingin altına bile inebilir

ö.b.g.z total

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - SEZON FINALI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:33:26[/TD]
[TD]23:36:49[/TD]
[TD]02:20:49[/TD]
[TD]11,26[/TD]
[TD]35,36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ö.b.g.z ab
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - SEZON FINALI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:33:26[/TD]
[TD]23:36:49[/TD]
[TD]02:20:49[/TD]
[TD]14,60[/TD]
[TD]40,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
süresi 2 saat 20 dakka olmasına ragmen muhtesem yüzyıl fark attı :)