19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

En azından senin gibi icinde tutarsız bı insan değilim beyazsoy.

- - - Ekleme - - -

Obgzk sbt de totelde hiç 18 alamadı.
Ve sbt başlarken muhtesemin ab si hiç 13'e dusmusmuydu nedense muhtesemde düştü ama onun lafını etmek yok..
Bide objegtif olalım lafları dmediyosun yaa diyorum tutarsizsin diye :d :d

işin gücün sallama ne diyeyim sana :)))))))))))))

27 Aralık 2011 Salı - (SBT) Reyting sonuçları
27.12.2011 SBT TOP100 TUM KISILER
SIRA PROGRAM ADI KANAL AMR% SHR
1 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ KANAL D 17,74 41,93
2 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET KANAL D 8,97 21,92

bak sbt 18 civarı almış . sbt de 18 civarı alıken hiç sesin çıkmıyordu. muhteşem sbt hep 13 civarı alıyordu

28 Aralık 2011 Çarşamba - SBT Rating
28.12.2011 SBT TOP100 TUM KISILER
1 MUHTEŞEM YÜZYIL SHOW TV 12,73 30,35

08 ŞUBAT 2012 Çarşamba - SBT Rating
08.02.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR
1 MUHTEŞEM YÜZYIL STAR TV 20:58:02 01:41:08 13,47 30,6

yani görüldüğü üzere öbzg fena düşmüş muhteşem istikrarını korumuş.

artık kabul et muhteşemin senaryosunun daha iyi oldugu öbzg gibi yeşilçakm çakması senaryosu yok. bunuda halk anlıyor işte kendisini kandıran öbzg senariste güzel bir tokatı sallamaktan çekinmiyor :)))))))))))

Sen beni yine anlayamadin bak simdi yaziyorum bi daha sorma.
Simdi ben pis yedili'ye bakiyodum yani 1 bolumden bi 15-20'ye kadar baktim , ama sonra bi obgzk'ye bakiyim dedim ve bi sure baktim cok begendim ve obgzk'den oturu guzel mesajlar yazdim , ama sonra bak gercek soyluyorum cogu kisi gibi bende sIkIldIm , nedese kacirdim zaten ilk bolumlerini sonra , dedim ki pis yedili'ye bi bakiyim zaten orda hep farkli olaylar oluyo yani kacirsamda 4-5 bolum yine anlarim noldugunu , ben sana dedim ilk once sIkIldIm sonra yazdim ilk bolumlerini zaten kacirdim ve o yuzden izlemeyi 4-5 bolum sonra biraktim ve pis yedili'ye gectim , ama sonra belki yine bi ihtimal vardi obgzk'ye gecmeye ama sen obgzk'yi , my'dan hep ustun gosteriyorsun ve o yuzden sen soguttun yazdim yani bundan sonra izlemem dedim ve olay boyle iste , bence tartismayalim nedense 18 sayfa oldu , bundan sonra bana sorma yani cift karakterliu deme insallah anlarsin yadiklarimi , ve insallah bunlari okursun sonra bana oyle demezsin.

Muhteşem senin neyi izlemeni tartışmıyoruz zaten istediğini izleyebilirsin ben buna saygı duyarım.
Ben sadece o zamanlar da obgzk izlerken gercekten ölçülü güzel yorumlar atıyodun o zamanlar da senle hiç böyle tartışmamıştık ama 1 hafta icinde ne olduysa oldu sen gercekten çok zıt seyler yazdın benimde biraz sasirttin yani.. Nese konu uzamasın artık burda bitsin.

- - - Ekleme - - -

işin gücün sallama ne diyeyim sana :)))))))))))))

27 Aralık 2011 Salı - (SBT) Reyting sonuçları
27.12.2011 SBT TOP100 TUM KISILER
1 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ KANAL D 17,74 41,93
2 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET KANAL D 8,97 21,92

bak sbt 18 civarı almış . sbt de 18 civarı alıken hiç sesin çıkmıyordu. muhteşem sbt hep 13 civarı alıyordu

28 Aralık 2011 Çarşamba - SBT Rating
28.12.2011 SBT TOP100 TUM KISILER
1 MUHTEŞEM YÜZYIL SHOW TV 12,73 30,35

08 ŞUBAT 2012 Çarşamba - SBT Rating
08.02.2012 SBT TOP100 TUM KISILER
SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR
1 MUHTEŞEM YÜZYIL STAR TV 20:58:02 01:41:08 13,47 30,6

yani görüldüğü üzere öbzg fena düşmüş muhteşem istikrarını korumuş.

artık kabul et muhteşemin senaryosunun daha iyi oldugu öbzg gibi yeşilçakm çakması senaryosu yok. bunuda halk anlıyor işte kendisini kandıran öbzg senariste güzel bir tokatı sallamaktan çekinmiyor :)))))))))))

Ona bakarsan gecen sene fatmagulun enn normal bı bölümü 17 alırken bu sene niye evlendikleri bölüm 13 aldı bunuda açıkla

- - - Ekleme - - -

Vee sbt başladıktan itibaren obgzk ne fragmanlar hazırlamasına rağmen hep bı düşüş merdiveni oldu, sbt kendi ayarında bı doza getirdiğinde 1 aşağı 1 yukarı yaptı Buda gözüküyor zaten , görmek istemeyen de saçmalıklara sarılıyor.

Ona bakarsan gecen sene fatmagulun enn normal bı bölümü 17 alırken bu sene niye evlendikleri bölüm 13 aldı bunuda açıkla

4 puanı neyi açıklayım.senaryo sarpa sarınca ikinci sezonlarda diziler düşüşmesi normal. fatmagül ikinci sezon agb de 13-14 leri gördü bunda bişey yok.

4 puanı neyi açıklayım.senaryo sarpa sarınca ikinci sezonlarda diziler düşüşmesi normal. fatmagül ikinci sezon agb de 13-14 leri gördü bunda bişey yok.

13 - 14 dü daha yeni başlarken gördü ve o nü demiyorum ben sana herkes onların düğün bölümünü beklerken niye 17 lerde değilde 13 lerde aldı.. İlalem normal hiç bı heycan olmadıgı bölümde izliyor ki hepsi değil ama evlendikleri bölüm herkezi ekrana tutuyo sanal alemi yorum yığınına tutuyo o bölüm ama normal ki bölümde 4 reyting daha az alıyo. Bunu bana açıkla

Muhteşem senin neyi izlemeni tartışmıyoruz zaten istediğini izleyebilirsin ben buna saygı duyarım.
Ben sadece o zamanlar da obgzk izlerken gercekten ölçülü güzel yorumlar atıyodun o zamanlar da senle hiç böyle tartışmamıştık ama 1 hafta icinde ne olduysa oldu sen gercekten çok zıt seyler yazdın benimde biraz sasirttin yani.. Nese konu uzamasın artık burda bitsin.

Beni anlamana sevindim , umarin anlamissindir bence bitsin diyorum tartisma , yani anladin degil mi bana bi daha oyle cift demiyeceksindir umarim , nedense oyle degilimdir.

Son düzenleme:

Neyi deyip neyi demiycegimi zaman gösterir.
Beni anlamana sevindim , umarin anlamissindir bence bitsin diyorum tartisma , yani anladin degil mi bana bi daha oyle cift demiyeceksindir umarim , nedense oyle degilimdir.

13 - 14 dü daha yeni başlarken gördü ve o nü demiyorum ben sana herkes onların düğün bölümünü beklerken niye 17 lerde değilde 13 lerde aldı.. İlalem normal hiç bı heycan olmadıgı bölümde izliyor ki hepsi değil ama evlendikleri bölüm herkezi ekrana tutuyo sanal alemi yorum yığınına tutuyo o bölüm ama normal ki bölümde 4 reyting daha az alıyo. Bunu bana açıkla

sen evlenmlerini bekliyorsun ama elalem beklemiyormuş işte :)))))) sanal alemi ciddiye alma onlar azılık bir gurup bak leyla ile mecnun dünyada tt oluyor trt nin kendi ölçümünde sürünüyor :))))))))