at gitsin tutar belki
Atmayı sen öğretirsen olur. Uzmanımız sensin nede olsa atmada
at gitsin tutar belki
Sen ne diyosun Muhtesem Yuzyil sezon finali yaptigi gunde rakiplere bak Kuzey Guney,Cocuklar Duymasin,Sakarya Firat Sezon Finali , bana OBGZK rakiplerini soyleme pis yedili,benzemez kimse sana,yahsi cazibe bunlar mi gucli rakip be toplasan 10 reyting cikmaz , ama ben toplicam ve sana gostericem kimin s.f yaptigi gun daha guclu rakipler var.3 hAftadır su yorumu yazıyosun. Simdi açıklıyorum niye gecen senekiyle aynı oldu çünkü gecen sene Haziran'ın 3. Haftasında oldu bu sene daha okullar kapanmadan 1. Haftasında oldu.. Üstelik gecen sene agb olcuyodu bu sene sbt. Bu sene muhtesim s finalinde hava yagmurluydu..
Muhtesemde bu sıcaklarda olsaydı ve maca denk gelzseydi ve terör olayları yüzünden tv izlemeyi ayıp gören bı kitle icinde veda etseydi ekranlara inan o da 10'u zor görürdü!
Sen ne diyosun Muhtesem Yuzyil sezon finali yaptigi gunde rakiplere bak Kuzey Guney,Cocuklar Duymasin,Sakarya Firat Sezon Finali , bana OBGZK rakiplerini soyleme pis yedili,benzemez kimse sana,yahsi cazibe bunlar mi gucli rakip be toplasan 10 reyting cikmaz , ama ben toplicam ve sana gostericem kimin s.f yaptigi gun daha guclu rakipler var.
SALI:
SHOW - 5.3
STAR - 1.3 - ORTALAMA
ATV - 1.5
TRT - 4.7
CARSAMBA - MUHTESEM YUZYIL - SEZON FINALI
SHOW - 2.6
KANAL D - 6.2
ATV - 2.7
TRT - 5.1
al sana rakip
OBGZK rakipleri - 12.8
Muhtesem Yuzyil rakipleri - 16.6
Noldu , gordun mu My rakipleri 4-5 reyting fazla , OBGZK'nin rakiplerini abartma , al sana rakip bunlar OBGZK'de olsa 8-9 alirdi.
Öyle bir geçer zaman ki nin 14 reyting aldığına hç inanmıyorum hemde hiç... bir kere sbt de suç yavaş yavaş diziyi düşürdü sonra bunu herkese alıştırdı şimdi 11 lerde süründürüyr diziyi.. bu kadar düşemez okadar çok takipçisi var geçen sene 27 reyting alan dizi şimdi 11 lere düşürdü.. lale devrini yer gök aşkı yükseltir reyting rekoru kıran dizileri ise düşürür. hiç inandırıcı değil ben böyle ölçüm şirketinin taaa.......... aynı şey muhteşem yüz yıl içinde geçerli oda 24 ,25 alıyordu şimdi 12 ,13 alıyor okadar takipçisi olmasına ragmen suç sbt de adam gibi ölçmüyor 2000 kişilik evden çlçüm yapıorlar sonrada adına reyting diyorlar baksanıza çok mantıklı. dediğim gibi öyle bir geçer zaman ki bu reytingleri aldığına inanmıyorum tns olsa şimdi 20 lerdeydi muhteşem yüzyılda öyle.. madem bir şirketsiniz sbt işinizi adam gibi yapın benim asabımı bozmayın .... sinirim tepemde yaaaa.s.s.s
AGB çok yükseltmiş demek ki, bir de bu taraftan bak olaya
Salı günü 8 yapım, çarşamba 7 yapım yazmışsın... Öncelikle iki günü dengele karşılaştırma yapmadan önceSimdi güzel bı tablo gostericem asıl bu tablodan sonra muhteşem ve kreyss acabileceklermi ağızlarını!
22 Mayıs Salı gunü oyle bir gecer zaman ki totel : 12,98%
pis yedili. : 6,93
seksenler. : 4,07
Rize-Adana macı : 2,61
firar. : 2,54
dinle sevgili : 2,13
araf zamanı : 2,37
al yazmalim : 1,60
çılgın ikili. : 1,26
toplam : 23,51
23 Mayıs Çarşamba muhteşem reytingi : 12,58%
kuzey. : 6,61
Sakarya. : 4,53
cocuklar d : 3,26
turkun uzayla : 3,20
dinle sevgili. : 2,62
düşman hattı : 1,67
koltuk belası : 1,48
toplam : 23,37
Yani goruluyoki görünen o ki sonuclar gosteriyoki obgzk hem muhtesemden yüksek hemde karşısında ki rakip sayısı muhtesemden daha fazla! Hesap böyle olur.. Kafadan rakam vererek değil! Bunuda yalanlayamazsin çünkü kanitli. Cevabını bekliycem muhteşem.
Salı günü 8 yapım, çarşamba 7 yapım yazmışsın... Öncelikle iki günü dengele karşılaştırma yapmadan önce
Salı günü 8 yapım, çarşamba 7 yapım yazmışsın... Öncelikle iki günü dengele karşılaştırma yapmadan önce
eveettttt öbgz dünkü laçka oranlardan sonra sbt nin kendi ayıbını kapatma çalışmaları sayesinde 11buçuğa çıkartılmış asıl oranı 20 dir totalde .. ab grubunda 25 dir farklı bişey söyleyen yalan söyler ..
öbgz her zamanki gibi salının kralı alayına gideri var)))
- - - Ekleme - - -
sbt trt ve stv kanalları şişirme şirketi hala neyini tartışıyor arkadaşlar anlamadım trt ve stv dışındaki tüm kanalların reytinglerini indrir..
cunku yakup rakamlari carpitiyor. bu oranlarla istediginiz gibi oynarsiniz ))) adana rize maci trt 1 18:30 basladi 20:15 de bitti yani obzg ye etkisi sifir ))))))
burda eksik olanlarda var tnt tv8 haber kanallari kanalturk...... bussuru kanalin yapimlarini eklemek mumkun adil bir karsilastirma yapmak imkansiz. onun icin dizileri kendi icinde degerlenditmek en mantiklisi. 27 ile baslayan seruven 11 kadar dusmua bir obzg 13 civari almis muhtesemin yine bu civarlarda sezon finali yapisi var. hangisi basarili ortada diger kanallarla ugrasmaya onlari manupule etmeye gerek yok )))))))
Aynen , şimdi baktım Rize - Adana maçının hiç etkisi yok dediğin gibi... Bir de salı günü tv8'de yayınlanan çılgın ikili filmini koymuş ama çarşamba günü Kanal 7'de yayınlanan Keleğlan ile Cankız'ı koymamış... 1.83 almış o filmde
Adil bir karşılaştırma hiçbir zaman olmaz zaten...
yakup iste hem nalincini keseri gibi hep obzg ye yontuyor iste ))))))))))
cunku yakup rakamlari carpitiyor. bu oranlarla istediginiz gibi oynarsiniz ))) adana rize maci trt 1 18:30 basladi 20:15 de bitti yani obzg ye etkisi sifir ))))))
burda eksik olanlarda var tnt tv8 haber kanallari kanalturk...... bussuru kanalin yapimlarini eklemek mumkun adil bir karsilastirma yapmak imkansiz. onun icin dizileri kendi icinde degerlenditmek en mantiklisi. 27 ile baslayan seruven 11 kadar dusmua bir obzg 13 civari almis muhtesemin yine bu civarlarda sezon finali yapisi var. hangisi basarili ortada diger kanallarla ugrasmaya onlari manupule etmeye gerek yok )))))))
- - - Ekleme - - -
destere biz obzgnin reytingi 11 demiyoruzki. biz diyorizki 18 alirken de sbt olvuyordu 11 alirkende ayni sbt olcuyor. demekki dizide buyuk dusus var. zaten twittira baksanda izleyenlere baksanda dizinin sacmaladigi yorumlari gorursun. bu durumda sbt kendi icinde tutarli gozukuyor
- - - Ekleme - - -
ayrica sbt muhtesemin reytinglerini yukseltti .. demek her kanala ozel muamele yapmiyor. iyi senaryosu olan dizilere dokunmuyor iste ))))))