19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Öyle Bir Geçer Zaman Ki müthiş bir sezon finali yaptı ve bu müthiş final reytinglerede yansımış zaten
Uçurum'u ÖBGZK bittikten sonra bakabildim.Sönük bir sezon finaliydi zaten reytinglerde düşüşte yeni sezondada Uçurum'un sezon sonunu görebileceğini sanmıyorum
sönük mü? saçmala mükemmeldi harikaydı suanda tekrarını izliyorum müthişti çünki :)

Ama zaten hic hesaplamadan'da gorulu bu muhtesem'in rakipleri - Kuzey Guney,Cocuklar Duymasin,Eve Dusen Yildirim,Sakarya Firat - simdikileri , obgzk - Pis Yedili,benzemez kimse sana tekrar verdi,yahsi cazibe bunlar zaten obgzk'ye etkisi 0 , al bakalim KG , SF onlara bi bak senin dediklerinin hepsi komedi.

Yakup sen nasil birisin oncellikle konumus Sezon finalleri yani Muhtesem'in rakibi cok gordun simdi gittin 22-23 mayis'a ayrica orada bizi kandiricagini sanma rize macini cikart oradan bakalim noluyo , ve OBGZK uydurma rakkamlarla ustun gosterme rize maci olmuyo , ikinciside goruldugu gibi Muhtesem'in rakiplerine bi bak , OBGZK'nin yani benimkilere uydurma demissin ama isterse bak bakalim kimin daha cok rakipleri var rize mac 20:30'da bitti etki 0 , once dogru duzgun goster.:ok:

Seninkiler çok mı doğru ?
Bı kere gecen haftalara bakk pis yedili cogu kez kuzeyi geciyodu seksenlerde turkun uzayla imt. Geciyo Sakarya firatida araf zamanı al yazmalim vee Fırarin yarısı kArsiliyo.. Fırat'ın diğer yarısı ve bi programda dinle sevgiliyli tamamliyolar yani esitleniyo ama obgzk yine muhtesemi geciyo!!
Farkindaysan sezon finalleri rakipleri değilde genel rakip olayı var suanda onada ilgini çekerim.. Dünkü 3. Bir kaç kere 1. Oldu diye su hallere burunuyosunuz yaa nediyim çok komik :d :d :d
zaten Eylülde de tns inşallah gelirse bakicagiz zaten..

ama kalan yetere , yani uydurma yanlis reytingleri , obgzk' sbt'de nekadar cok aliyodu simdi 11 , ama muhtesem yuzyil cok almadi hep 11-12-13 ve simdide oyle , yani bundan sonra Muhtesem Yuzyil daha guclu.

Ama zaten hic hesaplamadan'da gorulu bu muhtesem'in rakipleri - Kuzey Guney,Cocuklar Duymasin,Eve Dusen Yildirim,Sakarya Firat - simdikileri , obgzk - Pis Yedili,benzemez kimse sana tekrar verdi,yahsi cazibe bunlar zaten obgzk'ye etkisi 0 , al bakalim KG , SF onlara bi bak senin dediklerinin hepsi komedi.

Senin karsında cocuk mü var??
Gitmiş eve düşsen yıldırım'ı koymuss oraya..

Pis yedili , seksenler , firar , al yazmalim araf zamanı , kv tekrar falan aynılar farkindaysan..

- - - Ekleme - - -

ama kalan yetere , yani uydurma yanlis reytingleri , obgzk' sbt'de nekadar cok aliyodu simdi 11 , ama muhtesem yuzyil cok almadi hep 11-12-13 ve simdide oyle , yani bundan sonra Muhtesem Yuzyil daha guclu.

Evet muhteşem eskiden beri o rakamlarda surunuyo :d :d
muhteseminde 25 lerden 13 lere dustugunu unutma..

Seninkiler çok mı doğru ?
Bı kere gecen haftalara bakk pis yedili cogu kez kuzeyi geciyodu seksenlerde turkun uzayla imt. Geciyo Sakarya firatida araf zamanı al yazmalim vee Fırarin yarısı kArsiliyo.. Fırat'ın diğer yarısı ve bi programda dinle sevgiliyli tamamliyolar yani esitleniyo ama obgzk yine muhtesemi geciyo!!
Farkindaysan sezon finalleri rakipleri değilde genel rakip olayı var suanda onada ilgini çekerim.. Dünkü 3. Bir kaç kere 1. Oldu diye su hallere burunuyosunuz yaa nediyim çok komik :d :d :d
zaten Eylülde de tns inşallah gelirse bakicagiz zaten..
ben diyorum bundan sonra , evet eskide OBGZK gucluydu ama bundan sonra My guclu oldu hep eskiyi gosterme , bundan sonra nerde alicak 27 obgzk , ama muhtesem yuzyil 13 yani oldukca iyi obgzk'den , obgzk'nin 27'lerden 11'e dustugunu asla unutma.:smile: , sen gormuyomusun reytingleri my-13 , obgzk-11.

Son düzenleme:
Uhtesem Haziran'ın basında girdi herke ist dayken.. Hava yağmurlu ve ma lar yoltu gayet acil daha da bisey söylemiyorum hala başka sulara takilicaksan o da senin zihninle alakalı bı durum ona bisey diyemem

noldu benim soruma cevap veremiyosun kimin daha cok reyting kaybi var? , sen bastan diyosun sonra baska seyler diyosun my-4 reyting kayip , obgzk - 16:smile:

bak obgzk 27-11 , my 17-13 yani ben totali gosteririm kimin daha cok izlendigini gordun mu my 4 reyting dusmus , obgzk - 16 kimin daha cok reyting kaybi var?

Muhtesemde eğer bı tarafı yeseydide bugün s. Finali yapsaydı 10 larda alırdı ve 7 reytig duserdi..
Evet obgzk daha fazla reyting kaybetti ama hala daha yükseklerde yani muhteşem süper bı çıkış yakalayAmamis ki buyuk düşüş yasasın :d

evet yakalayamamis ama yine 17 yakalamis ve yine o aralarda , ama obgzk yakalamita nolmus okadar cok dusmus ki boyle goderse 5'e duser hem Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli , yani ne olacagi belli degil.:smile: , obgzk'nin durumu boyle , ama muhtesemin degil.

Muhtesemde eğer bı tarafı yeseydide bugün s. Finali yapsaydı 10 larda alırdı ve 7 reytig duserdi..
Evet obgzk daha fazla reyting kaybetti ama hala daha yükseklerde yani muhteşem süper bı çıkış yakalayAmamis ki buyuk düşüş yasasın :d

cok beklersin bole avutuyon muhtesem fark atti

Kreys bak Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli bunun anlamini arastirsin yakup bulsun ben buldum , sende oku sende gorursun obgzk'nin halini ayner boyle yani simdi 27'dir sonra 10 lardadir ve noldu obgzk'nin hali?

Kişi ummadığı bir duruma ulaşabilir, varlıklı ve başarılı olabilir. Bu duruma ulaşan kimse çok şımarmamalı, sağında solunda bulunan kimseleri küçük görmemeli, bu durumun sürüp gideceğini düşünmemelidir. Yarın elinde olanı, bulunduğu konumu kaybedeceğini ve kötü duruma düşeceğini de hesaba katmalıdır.
Ayni obgzk'hali yanlis mi?

Kreys bak Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli bunun anlamini arastirsin yakup bulsun ben buldum , sende oku sende gorursun obgzk'nin halini ayner boyle yani simdi 27'dir sonra 10 lardadir ve noldu obgzk'nin hali?

O yüzden suanda en güçlü muhteşem diyon ama ne olucam diyelim diyodun garip :d
siz böyle konusuyosunuz Eylül bı gelsinde o zamanda çok merak ediyorum sizi..

Brakalim umarim bunlari okuyodur , ve ustune ustluk yine bisey bulursa ben pes diyecegim , once okusun bakalim nasilmis hali yani yukardaki yaziyi sonra konusun biz birakalim yazacagimiz bukadar degil mi?

Kişi ummadığı bir duruma ulaşabilir, varlıklı ve başarılı olabilir. Bu duruma ulaşan kimse çok şımarmamalı, sağında solunda bulunan kimseleri küçük görmemeli, bu durumun sürüp gideceğini düşünmemelidir. Yarın elinde olanı, bulunduğu konumu kaybedeceğini ve kötü duruma düşeceğini de hesaba katmalıdır.
Ayni obgzk'hali yanlis mi?

Sen bence bunu değilde " çift karekterli kişilikleri" oku ihtiyacın var

O yüzden suanda en güçlü muhteşem diyon ama ne olucam diyelim diyodun garip :d
siz böyle konusuyosunuz Eylül bı gelsinde o zamanda çok merak ediyorum sizi..
Evet diyorum ama sen gecmisi gosteriyosun ve simdi hali noldu aynisi bu durum oldu ama muhtesem daha olmadi ve 5 reytinge dusecegini hic sanmiyorum.

- - - Ekleme - - -

Sen bence bunu değilde " çift karekterli kişilikleri" oku ihtiyacın var
Yakup ama yeter , ben cift karakterli degilim obgzk'yi cok begeniyodum ama slklldlm ve izlemiyorum ve senden sonra artik nefret ediyorum diziden sen beni soguttun , bundan sonra pis yedili'yi izleyecegim , seb hep konuyu saptiriosun ben seninle burda tartisicak degilim ben cevabimi yazdim donde oku , cikiyorum sonra deme kacti tamam mi?:smile:

Evet diyorum ama sen gecmisi gosteriyosun ve simdi hali noldu aynisi bu durum oldu ama muhtesem daha olmadi ve 5 reytinge dusecegini hic sanmiyorum.

- - - Ekleme - - -

Yakup ama yeter , ben cift karakterli degilim obgzk'yi cok begeniyodum ama slklldlm ve izlemiyorum ve senden sonra artik nefret ediyorum diziden sen beni soguttun , bundan sonra pis yedili'yi izleyecegim , seb hep konuyu saptiriosun ben seninle burda tartisicak degilim ben cevabimi yazdim donde oku , cikiyorum sonra deme kacti tamam mi?:smile:

Bak bana gecen hafta dedinki obgzk izledim ama kaçırdığım için izleyemedim , o yüzden pis yediliyi izliyorum dedin şimdi de Şen soğuttun diyosun. Niye boylesin anliyamadim ne bı kaç haftaki karekterle nede bir haftaki yazdiklarinla yenisinin alakası yok..

Sen beni yine anlayamadin bak simdi yaziyorum bi daha sorma.
Simdi ben pis yedili'ye bakiyodum yani 1 bolumden bi 15-20'ye kadar baktim , ama sonra bi obgzk'ye bakiyim dedim ve bi sure baktim cok begendim ve obgzk'den oturu guzel mesajlar yazdim , ama sonra bak gercek soyluyorum cogu kisi gibi bende sIkIldIm , nedese kacirdim zaten ilk bolumlerini sonra , dedim ki pis yedili'ye bi bakiyim zaten orda hep farkli olaylar oluyo yani kacirsamda 4-5 bolum yine anlarim noldugunu , ben sana dedim ilk once sIkIldIm sonra yazdim ilk bolumlerini zaten kacirdim ve o yuzden izlemeyi 4-5 bolum sonra biraktim ve pis yedili'ye gectim , ama sonra belki yine bi ihtimal vardi obgzk'ye gecmeye ama sen obgzk'yi , my'dan hep ustun gosteriyorsun ve o yuzden sen soguttun yazdim yani bundan sonra izlemem dedim ve olay boyle iste , bence tartismayalim nedense 18 sayfa oldu , bundan sonra bana sorma yani cift karakterliu deme insallah anlarsin yadiklarimi , ve insallah bunlari okursun sonra bana oyle demezsin.

Son düzenleme: