19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bence sbt yanlış bı açıklama yapmıştır!! Yapmadığı bisey değil! Kesinlikle hemen düzeltilir umarım.

- - - Ekleme - - -

Fragman önemli değil ne fragmanlarda düşüp ne fragmanlarda ise yukseliyodu , kesinlikle bı yanlışlık var o zaman fatmagulde finalini 10 la yapacak öyle mı ?

Vadiye o kadar laf ettin öbgkz 7 reyting alıyor :d

Bence sbt yanlış bı açıklama yapmıştır!! Yapmadığı bisey değil! Kesinlikle hemen düzeltilir umarım.

- - - Ekleme - - -

Fragman önemli değil ne fragmanlarda düşüp ne fragmanlarda ise yukseliyodu , kesinlikle bı yanlışlık var o zaman fatmagulde finalini 10 la yapacak öyle mı ?

reytingler gerçek yakup yanlis olsa direk mesajlari siliyolar panalten ama mesajı silmemisler düsmüs iste ali kaptan karolini vurmus hayirlisi ali kaptan diziden çıkacak diyolardi ters köse herkez :)))))))))

reytingler gerçek yakup yanlis olsa direk mesajlari siliyolar panalten ama mesajı silmemisler düsmüs iste ali kaptan karolini vurmus hayirlisi ali kaptan diziden çıkacak diyolardi ters köse herkez :)))))))))

Hala hersey kesin değil yani dizi bitmeden kimin çıkıp kimin çıkmadığı belli değil! İnanilacak bı tarafı yok..

Sbt iste! Keloglana 5 reyting Veren bı reyting ölçme cihazından bahsediyoruz. Sende herseyi biliyosun ama yine herzaman ki gibi pistleri oynuyosun

pistileri oynamıyorum sadece muhtesem düsünce dibi gördü diyenler vardi dedim bir hafta 11:43 alıstı haftaya 13:67 aldı hürremin entrikalari bitmez dedi beyazsoy :))) yani pisti yapan çok

:))) sende bi ara laf etmistin maç 21:45 basladi maç devre arasi ö.b.g.z artmasi lazım bakalım nolcak :)))))))))))))

Ben bukadar dusme beklemezdim ben aksine 1-2 reyting artma bekliyodum , ama 2 reyting dusmus 22-23 arasi'da alirsa 2 reyting az 10 reyting alir.

Sbt iste! Keloglana 5 reyting Veren bı reyting ölçme cihazından bahsediyoruz. Sende herseyi biliyosun ama yine herzaman ki gibi pistleri oynuyosun

keloglana 5 verirken öbzg de 18 alıyordu sbt de :)))) işine geleni alıp işine geleni almamak olmaz. öbzg düşüyor iişte kabul etmek lazım seneye daha da düşecek

ÖBGZ, 7 reyting aldi! Inanilir gibi degil.. Kanal D büyük hayal kirikligi yasamali.. Ben beklemezdim ÖBGZ'den, özellikle sezon finalinde.. 10-11 bile zor olur