19 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Evet söylediğimin de arkasındayım.
Muhteşem korkudan diziyi 00.15'e kadar uzatınca hava da yağmurlu olunca tarih de 6 haziran olunca Muhteşem'i bu iyi koşullarda 17-18 alır sanıyorduk ala ala 15 aldı. Bildiğin hayal kırıklığı.

Öbgzk geçer gibi görünüyor demişim ama geçememiş. Ama batmamış da.

14,60 reyting 15 diyelim.(sen öyle diyorun ya hangisine yakınsa onu alıyoruz diye.
)

Kötü şartlara rağmen tarihe rağmen maçlara rağmen 15 reyting tadından yenmez.

meydan iyi salla gitsin
))))) muhtesem 9 reytinglik maç karsilasio geçio maçlari düsmüs ö.b.g.z
4 reytting alan maçla kapisio totalde 11 zor görüo seneye 5 alir
)))))

meydan iyi salla gitsin
))))) muhtesem 9 reytinglik maç karsilasio geçio maçlari düsmüs ö.b.g.z
4 reytting alan maçla kapisio totalde 11 zor görüo seneye 5 alir
)))))

Hahahhahahahahahaha
Şuan buna gülüyorum. Maç olduğu gün Muhteşem de 14 almıştı zaten. Maçın reytingi de dünkünden 2 fazlaydı abartmaya gerek yok.
Ayrıca Muhteşem maçla karşılaştığında haziran sonu değildi.
Ben sallamıyorum ama senin salladığın gün gibi ortada.

Aynen lordy hep oyle olur zaten objegtifligin "o" sunu bilmeyenler öyle bı konusurki biliyomus gibi.. Ama hepimiz herseyi biliyoz ve gülüp geciyoz

Siz böyle bir günde Burda neyi tartisiyorsunuz anlamadim. Ali Kaptan a üzülenler, size Ali Gümüs ü tanitayim 21 yasindaydi, 1 Temmuzda Dügünü vardi, SEHIT oldu... Iyi seyirler

Siz böyle bir günde Burda neyi tartisiyorsunuz anlamadim. Ali Kaptan a üzülenler, size Ali Gümüs ü tanitayim 21 yasindaydi, 1 Temmuzda Dügünü vardi, SEHIT oldu... Iyi seyirler

O şehit neden verildi acaba sen önce onu düşün. Devlet kılını kıpırdatmasın sonra yas tutalım değil mi? Apo'yu imralıda besleyip bakanlar utansın!

O şehit neden verildi acaba sen önce onu düşün. Devlet kılını kıpırdatmasın sonra yas tutalım değil mi? Apo'yu imralıda besleyip bakanlar utansın!

sehitler üstünden Bile siyaset yapacak kadar oldinuz he hrlal olsun size. Yine söylüyorum ben AKP li degilim ama APO denen köpek sadece 9 yildir imrali da degil. Onu yakalayip idami kaldiranda RTE degil

sehitler üstünden Bile siyaset yapacak kadar oldinuz he hrlal olsun size. Yine söylüyorum ben AKP li degilim ama APO denen köpek sadece 9 yildir imrali da degil. Onu yakalayip idami kaldiranda RTE degil

Tamam şimdi niye duruyor? Bir şey yapsın o zaman RTE. İsrail'e kafa tutuyor da 3-5 çapulcu teröriste mi kafa tutamıyor? Ben şehitler üzerinden siyaset yapmam.

Ayrıca ben "HÜKÜMET" demedim! "DEVLET" dedim. Devlet ve hükümetin farkını bilmiyorsan öğren. Tek suçlu da akp değildir zaten.

Twitter da ki tweeti kopyalayıp buraya yapışırmışsin klavyeden vatan kurtaranlardansın

Şehide üzülürüz saygımızı gösteririz ama şehit verdik diye de hayat duracak değil. O askerlerin şehit olmasında parmağı olanlar utansın.

Dizi öyle bir geçer zaman ki çok güzel bir bölümdü gerçekten

senin siyasi görüsünü cok iyi biliyorum hatta yazdiklarinla direk AKP yi kast ettiginide cok iyi biliyorum.

Bisey soylicem de baya bı baskı var suanda söyle bı sanal alemde dolastimda herkezin ağzında su :" şehitler olmuş siz tv mı izliyosunuz. Şehitler olmuş siz başka konularımı tartisiyosunuz. Bişeyleri merak edipte soranların aldığı cevap ise su : sen gitt bı yasını tut!

Bunlar nedir biliyomusunuz birlik icinde çatlakları genisletmeden başka birsey değil! Bende T.C. Vatandasiyim benimde abilerim o şehitler!!
Ama öyle bı muamele var ki suan ortalıkta. Sunu yapmayın arkadaslar.

Burda kimse tv izlemeyin demiyor, bende dün izledim ama en azindan kücük bir saygi göstererek bugün Burda 2 Dizi icin tartismayalim

senin siyasi görüsünü cok iyi biliyorum hatta yazdiklarinla direk AKP yi kast ettiginide cok iyi biliyorum.

Sen zaten her şeyi biliyormuşsun. 😛 Ben siz gibi hayat görüşüme zıt kişileri sürekli kötülemem. Farklı görüşte birçok dostum var. Ama bizi dost yapan biziz görüşlerimiz değil. Tekrar söylüyorum ben orada devlet dedim ve sadece akp'yi kastetmedim. Eğer orda şehit verildiyse bu hepimizin zayıflığıdır sadece hükümetin değil. Benim ne dediğimi benden iyi bilemezsin.

Burda kimse tv izlemeyin demiyor, bende dün izledim ama en azindan kücük bir saygi göstererek bugün Burda 2 Dizi icin tartismayalim

Söyle bı bakta diğer sayfalara tartismanın kökünü kim doğurmuş, onu kavrasaydin lordy'e bu lafları söylemezsin o cümleyi kreyss'e söylerdin.

Burda tartışmakla saygısızlığın ne alakası var Allah'ını seviyorsan bunu açıkla bana. Bak Allah adı verdim lütfen açıkla??