19 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Birleşme olsa duyurulur. Zaten birleşmiş olsalar ikisinin ortalaması ile İntikam ilk 5'e bile giremez totalde ilk 10'a da zor girer 14.ydu yanlis hatirlamiyorsam Sbt'de.

Calikusu veya Ask Persembe Pt1'e gecmeli değilse Kanal D batacak hepten.

o çok olan hali mi bu maşallah Allah daha da arttırsın ne diyelim

birleşme olmaz unutun onu
olursa intikam 1 haftada biter zaten sbt de ilk 15 e zor giriyo

Resmi ve doğru sonuçlar Tns'ye aittir. Sbt'nin Trt ve Stv dizilerini şişirdiği gerçek ya da denekleri muhafazakar kesimlerden kurulu bilemeyiz. Sbt ile Tns'de Trt ve Stv'nin bazı dizileri dışında total oranları birbirine yakın geliyor ama sbt'nin ab'sinde ciddi sorunlar var gerçekten.

Neden batsın ki? Tabii alışılmış Berenin 10+ reyting almasına, bu rakamlar oldukça düşük geliyor. Başka kanal olsa öper başına koyar.

Neden batsın ki? Tabii alışılmış Berenin 10+ reyting almasına, bu rakamlar oldukça düşük geliyor. Başka kanal olsa öper başına koyar.
dünyanın parasını veriyolar oyunculara zengin kız fakir oğlana geçilsin diye mi

Demek ki o reytingler sadece Beren'in reytingleri degilmis 😉 Kivanc, Engin faktorunu unutmayalim. Ayrica dizi isi bir butundur, iyi bir kadro, Turk seyircisini yakalayacak bir konu ve cikis noktasi, konuya izlenilebilirlik katan cekim acilari ve kurgu, yani iyi bir yonetmen lazim ve bu saydiklarimin hicbiri İntikam'da yok. Artik kimse tek bir oyuncu icin dizi izlemiyor cunku secenek cok.

Kanal D batar cunku liderligi alabildiği gun kalmadi. Gb'yi Pazara aldi Sali'yi kaptirmasi da yakindir. Bu yuksek prodüksiyonlu dizileri bu reklam gelirleriyle sirtlayamaz.

zaten olacağı o intikamın yerine hemen diğer dizileri ikame eder vadiye karşı misal geçen sene

dünyanın parasını veriyolar oyunculara zengin kız fakir oğlana geçilsin diye mi
şimdi ki rakipleri zkfo

harika yorum kalemine sağlık

Salıyı kime kaptıracak Allah aşkına.
Neyse bekleyelim görelim. Gözlük takıp görmek istemeyen herkes Salının yeni liderinin Çalıkuşu olduğunu görür.

Nasıl Berenin reytingleri değil? Geçen sene de herkes sıkıcı diyordu. Beren var diye izleniyordu ama Berenin hatrına millet 2 sene seyredecek değil ya...

şu anki reytinglerin tek nedeni senaryo ve berenin partnerinin olmaması

revan çalıkuşunda bizim göremediğimiz bişey mi görüyon kardeş ne kadar eminsin öyle acun salıya gelirse zirvede olur zaten

revan çalıkuşunda bizim göremediğimiz bişey mi görüyon kardeş ne kadar eminsin öyle acun salıya gelirse zirvede olur zaten
Evet görüyorum. Sen Güneşi Beklerken de tutmaz demiştin ama tutmuştu.

Ben onu Çok Sevdim de tutar demiştin, ben tutmaz demiştim tutmadı.

Şimdi de Çalıkuşu tutar hatta 1. olur diyorum ama sen olmaz diyorsun.

Kaçak tutmaz diyorum tutar diyorsun. Bakalım ne olacak?

Her kanala Focus Film dizisi lazım. Aşkın Bedeli yayın saatine göre oldukça iyi oranlar almış total grubunda. Yeni dizi olduğu için zamanlada artacağını düşünüyorum.

Kanal D Güneş'i Beklerken'in gününü değiştirerek büyük hata yaptı. Çalıkuşu'nun Güneşi Beklerken'in oranlarını alması imkansız. Güneşi Beklerken salıda kalsaydı en kötü ihtimalle 2. sırada tamamlardı günü. Çünkü dizinin kitlesi oldukça sadık, ama şimdi Çalıkuşu ile 3. 4. mücadelesi verir ancak.

görücez
perşembeye hangi dizisi gelecek bakalım yeni bi rakip gelsin de hiç değilse yeni bi heycan olsun
Perşembe Vadiden zirveyi alabilen tek kişi Beren bunu inkar etmeyeceksin herhalde.

Geldiği her diziyle A/B`de bile olsa zirveyi aldı.

Yani hangi grupta olursa olsun, Fatmagülde 2 grupta da almıştı zirveyi alabilen tek isim. Başka hiç kimse geçemiyor.

İntikamın düşmesi soğuk olduğuna bağlı. Berenin oyunculuğuyla zerre alakası yok.