19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu anda starda müthiş bir film var (bir darama kraliçesinin maceraları) ..izlemeyenler çok şey kaçırdı kesinlikle.... bende izlemedim ama izleseydim az şey kaçırırdım sanırım..

Kayıp Şehir tutmadı, tutmayacak TNS'de, AGB olsaydı zirveye geçerdi ama Türkiye'nin yeni izleme alışkanlıklarında ağır dramın yeri yok...

Kanal D'yi ikinci diziler zora sokuyor diye düşünüyorum, şimdi Yalan Dünya 23:00'e kadar devam etseydi A/B'de 10'u devirirdi, ancak bu Kayıp Şehir'i düşürürdü, Kanal D bu sene çok yanlış bir politikada...

Bu arada Kayıp Şehir çekime başlamadan önce 6 bölümün senaryosu hazırdı, yani artık 1 haftada yazılan senaryolara geliyoruz gelecek haftadan itibaren, bu da dizinin muhtemelen düşeceğine işaret...

endgame Kayip Sehir mi tutmadi ?

Aldigi oranlar çok basarili ve Kanal D'yi tatmin ediyordur. Ne gibi bir beklentiler olmali ki ? Zirvede mi yer almasi ?

Daha izlemedim akşama izlicem yd yi...gecen haftaya göre yorumladim.ama Yd nin Kş için 6+6 yaptiğini biliyorum.Kş 23 oldugunda 15-16 dk daha yayınlanıp 6 dk veriyor.23.40 gibi bide son kulakla Kş 3 kuşak reklam veriyor.

00:00'dan sonra da 2 kuşak reklam var Beyaz bir süre reklamsız yayınlansın diye...

Sanırım 4 imiş, xBUGRAX onaylıyor, geçen hafta da öyle gibiydi...

ne demişler desterenin koçanı orasına burasina kaçar soçanı:d ya da öle bisi işte neyse hs gene destere sayesnde zirvede:D

endgame Kayip Sehir mi tutmadi ?

Aldigi oranlar çok basarili ve Kanal D'yi tatmin ediyordur. Ne gibi bir beklentiler olmali ki ? Zirvede mi yer almasi ?

5'in altında kalan işler bence hiç tutmamıştır... Kanal D için de yeterli değil diye düşünüyorum, şu an için kaldırılmayan diziler arasında en kötüsü... (Veda kaldırılacak diziler arasında sayıldı)

Şu da var ki, dizi şu an çok hareketli, ileride senaryo bozulup yavaşlayacak ve reytingi düşecek. Şu an için 5'i zar zor alan bir dizi, 1-2 haftaya aksiyonunu yitirip düşünce durumu kötü olur...

ha hs nin düşüşünde mini eteklerin kaybolması da bir neden olabilir :))) malum feyza muhafazakarlaştı ya bir anda :)))) tamam feyza muhafazakarlaştı da diğer arkadaşlarında nasıl bir değişim oldu analamk mümkün değil :))))))

5'in altında kalan işler bence hiç tutmamıştır... Kanal D için de yeterli değil diye düşünüyorum, şu an için kaldırılmayan diziler arasında en kötüsü... (Veda kaldırılacak diziler arasında sayıldı)

Şu da var ki, dizi şu an çok hareketli, ileride senaryo bozulup yavaşlayacak ve reytingi düşecek. Şu an için 5'i zar zor alan bir dizi, 1-2 haftaya aksiyonunu yitirip düşünce durumu kötü olur...

Yalniz TNS'de Muhtesem Yüzyil ve KVP disinda hiç bir dizi kolay kolay 11-12 reyting alamiyor.. Bence bu saat dilimi için 5 reyting basarili..

Zaten Atv'nin dizilerinin reytingi düşünce hep reklamdan oluyor. :D Alemsiniz.

Şimdi haftaya haftaya demeye başlarsınız yine. :D Forumda Atv fanlığı yayılıyor. :)

Şimdi haftaya haftaya demeye başlarsınız yine. :D Forumda Atv fanlığı yayılıyor. :)

ATV'nin bugüne kadar ne kadar az reklam aldığı ve reytingleri şişirdiği anlaşıldı kanımca. :) Huzur Sokağı tam reklama daha dün geçmiş, olacak iş mi ya.

Karadayı'nın daha ne kadar reklamsız yayınlanacağını da kestirmek mümkün aslında...

ATV'nin bugüne kadar ne kadar az reklam aldığı ve reytingleri şişirdiği anlaşıldı kanımca. :) Huzur Sokağı tam reklama daha dün geçmiş, olacak iş mi ya.

Karadayı'nın daha ne kadar reklamsız yayınlanacağını da kestirmek mümkün aslında...

Bence Karadayı birkaç hafta daha reklamsız devam eder...

Son düzenleme:
Yahu eskiden ne kadar reklam verdiğini hesaplamazsık. Şimdi o bu kadar eeklan verdi, şu bu kadar reklam verdi diye haklı çıkarmaya çalışılıyor. Sonuçta kanal para kazanmalı. Reklam yayınlamalı. Reytinglere bakalım. Olay bitmiştir. Reklam falan boş işler

Ben trt1 fanı olcam en kaliteli kanal :d vadi gerçekten aşırı reklamla oynuyo reytingi boşver seyir zevki kalmıyo atv köşeyi dönüyo ama biz sinir krizi geçiriyoz

- - - Ekleme - - -

Revan efendi reklam boş iş diyon daha düne kadar yd şu kadar reklam falan diyodun seni de anlamak imkansız :D

Vayy programların, kanalların kâr-zarar hesaplamalarını yapanlar şimdi reklam boş iş deyip reytinglere bakmaya başlamışlar.

İyi iyi doğru yoldayız...

aga kanal fanatikliği arttı star da çok :D ben dizime bakarım atv de karadayı vadi izliyom showda ustura trt de s.fırat şubat arada seksenler rastlarsam avrupa avrupa zkfo maç özetleri :D starda maçlar

Biri yerime lordly nin o güzel mesajlarını beğenebilir mi :D

huzur sokacıları kısmen haklı huzur sokagı ne zamn reklama girse çıkıştaki 15 dakikalıkta reytingi çok düşüyordu birinci girdiği reklamlardan ikinci olarak çıkıyor 9 reytinge yakın giriyor normalde 7 dakika normal bölüme yayınlamasınaragmen dizi 5 lere kadar düşüyor. normal bir drama bu yaşanmaz.. buda normal değil ya seyirci 12 dakikalık uzun reklama alıştırıldı nasıl olsa uzun reklam vercek diye başka kanalları açıyor olabilrler. bayram sonrası atv bu durumu göz alıp bir saatte tek reklama dönerler yoksa dizi gidici olabilir :))))

Huzur sokağı saçmalığı AB'de 1. olur diyenler birdaha baksın YD farkı atmış :))) Total'de geçen haftaya göre baya bir yükselmiş YD.
Beyaz Showda baya bir yükselmiş bende izledim Göksel için :))

Son düzenleme: