19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanımca çoğu için öyle. Hipnotize olmuşlar sanki. :D (Bence) bazıları diziyi açıyor ama izlemeden öylece bakıyor. :D

Sence bu kadar acımasız reyting savaşlarının olduğu bir ortamda sadece tv açmakla reyting elde edilir mi? Mantığını dinle...

Yalan Dünya bana hiç bir zaman çok komik gelmedi, benim aradığım da kahkahalarla gülmek değil, gülümsemek, dün de yeterince gülümsedim ve eğlendim... Dünkü konular da şahaneydi, onun da reytingde etkisi büyük olmuştur...

Endgame sen bi bölüm vadi izle reklam nasıl oluyo gör atv utanmasa polatın gözlerine ürün yerleştirme koycak :d beklerim atv den :D

Aşırı itici abartılmış karakterler berbat espriler tuhaf tuhaf konuşmalar kalite buysa fazla söze gerek yok

Sence bu kadar acımasız reyting savaşlarının olduğu bir ortamda sadece tv açmakla reyting elde edilir mi? Mantığını dinle...

Yalan Dünya bana hiç bir zaman çok komik gelmedi, benim aradığım da kahkahalarla gülmek değil, gülümsemek, dün de yeterince gülümsedim ve eğlendim... Dünkü konular da şahaneydi, onun da reytingde etkisi büyük olmuştur...

Reyting sadece tv açmakla oluyor başka nasıl oluyor ki. :D

Neyse endgame sana saygım sonsuz. :D İstemeden de olsa sana saçma bir söz söylemek istemiyorum. Bu nedenle devam etmek istemiyorum...

@takas gerçekten bu işten anlamıyorsun. Her kanal 1 saat içinde 12 dakika reklam verme hakkına sahip. Atv'ye özel bi durum değil bu. Yalan Dünya ne kadar reklam verdiyse Koçanla Vadi de aynı reklamı veriyor

Dila Hanım totali iyi ab'si kötü olsada bu sezon tutan nadir işlerden hem reytingini de iki grupta da az da olsa arttırmış . Dizi çok heyecanlı bir yerde final yaptı ve Dila ile Rıza git gide yakınlaşmaya başladı , aşkları başlayınca total grubunda 2. yada 3. sıraya yükselir ab'de ise ilk 10'a rahat girer.

Endgame sen bi bölüm vadi izle reklam nasıl oluyo gör atv utanmasa polatın gözlerine ürün yerleştirme koycak :d beklerim atv den :D

Vadi şu an en çok kazanan dizi büyük ihtimalle, 1 dakikalık reklamlar çok para kazandırıyor, Vadi'de de bu durum var anladığım kadarıyla...

Yalan Dünya'nın iyi kazandığını iddia etmemin nedeni şu : Dizi rahatlıkla bölümün tam ortasına Denizbank'ın, Turkcell'in, Little Caesars'ın reklamını koyabiliyor, senaryoya giriyor yani, bu da reklamda tavan fiyat demek...

Bezdiriyorlar insanı,
fox da lale devrinde çok yapıyo,
star beni affet
Kanal d Evim şahane
Atv vadi ve huzur sokağında,

TUtan bir dizi görmeyiversinler,hemen o hafta reklama boğuyorlar diziyi, sanki marifetmiş gbi !

Bu arada arkadaşlar abde ÖBGZK ve Yalan Dünya arasında ÖBGZK sadece 0,01 reytingle galip gelmiş😛ositive:

Neyse endgame sana saygım sonsuz. :D İstemeden de olsa sana saçma bir söz söylemek istemiyorum. Bu nedenle devam etmek istemiyorum...

Tv'yi açıp boş boş bakmakla yani. :D

Çok teşekkür ederim saygından ötürü, ben de saçma söz söylüyorum bazen, normal bunlar, kesmek zorunda değilsin, güzel bir tartışma. :)

- - - Ekleme - - -

Tv'yi açıp boş boş bakmakla yani. :D

Çok teşekkür ederim saygından ötürü, ben de saçma söz söylüyorum bazen, normal bunlar, kesmek zorunda değilsin, güzel bir tartışma. :)

Herkes bilip bilmeden konuşuyor gerçekten. Herkes kendi izlediği dizide çok reklam vardı diyor. Yahu hepsi aynı 12 dakikalık reklam verme hakkına sahip.

Bezdiriyorlar insanı,
fox da lale devrinde çok yapıyo,
star beni affet
Kanal d Evim şahane
Atv vadi ve huzur sokağında,

TUtan bir dizi görmeyiversinler,hemen o hafta reklama boğuyorlar diziyi, sanki marifetmiş gbi !

Seyirci olarak çok haklısın ama sanırım kanallar doğru olanı yapıyorlar, hem inanılmaz reyting düşüşü yaşamıyorlar, hem de kara geçiyorlar...

İzlediklerim arasından :

Yalan Dünya süper gitmiş, özellikle A/B'de 10 reytinge yaklaşmış.

Kendimize Doğru totalde yükselip, A/B'de düşmüş. Dizi istediği reytingleri alamıyor maalesef. Perşembe günü dizi adına daha uygun bence.

Herkes bilip bilmeden konuşuyor gerçekten. Herkes kendi izlediği dizide çok reklam vardı diyor. Yahu hepsi aynı 12 dakikalık reklam verme hakkına sahip.

Evet ama nasıl böldüğün çok önemli.

Mesela Acun reklam alıyor ama tek seferde hepsini aldığından almıyor bile diyebiliriz, şu an o ve BBEB devam ediyor zaten 12 dakikalığa, bir de yeni diziler elbette... Bu sistemin yararı reytingin yüksek çıkması ama az kazanman.

Esas uygulamada olan 6-6 ile iki kuşak reklam almak, bu düzen 12 dakikalıktan reyting olarak kötü, para olarak iyi.

Çok nadir de 5-1-5-1 tarzı reklamlar alınabiliyor, bu reklamlar reytingi çok fazla düşürmüyor, yaklaşık 6-6 etkisi yapıyor ancak parada ciddi gelir sağlıyor, zira 1 dakikalık reklam en değerli reklam...

Kanallar reytinge ve paraya duyduğu ihtiyaca göre kararını veriyor...

Vhp aynen atv abartıyo. Revan ben anlarım reytingten atv çok sık reklam veriyo ve mesela 1 saatte 12 diyonuz ya mesela 6 dk reklama girdi o süre bitiyo 2 dk başka dizilerin tanıtımı yani en az 8-9 dk arada 30 sn ara diyo 1 dk ya çıkıyo her sahne de ürùn yerleştirmeler altta zaten full reklam insan çıldıriyo resmen

SBT yine tuhaf reytingleryle karşımızda, ona kalsa Kayıp Şehir A/B'yi alacak.

Ama şu bir gerçek ki, Kayıp Şehir AGB-SBT paneline çok uygun bir dizi, hatta 20:00'ye alınsa zirveyi alabilir, ancak TNS'nin değişen denek profilinde umduğunu bulamıyor. Zaten ÖBGZ'nin TNS'de düşmesinin nedeni de bu...

Son düzenleme: