En çok izlenen dizi huzur sokağı ne yd si
Takas, komik duruma düşüyorsun, cümleleri okuyup öyle cevap ver...
Kategori bazında en çok izlenen dizi yazıyor o cümlede. Huzur SAokağı tüm kategorilerde maksimum 6 almış, Yalan Dünya ise 10'u görmüş...
En çok izlenen dizi huzur sokağı ne yd si
Ya ne sallıyon sen tüm kategorilerde 5 bile alamamış sadece ab de çok izlenmiş toplamda huzur sokağı geçmiş
Takas, komik duruma düşüyorsun, cümleleri okuyup öyle cevap ver...
Kategori bazında en çok izlenen dizi yazıyor o cümlede. Huzur SAokağı tüm kategorilerde maksimum 6 almış, Yalan Dünya ise 10'u görmüş...
Yalan Dünya ilk bölümden sonra gerçekten bozdu. A/b grubu amaçsızca izliyor, adamlarım gülme gibi bir amacı kalmamış...
Yalan Dünya ilk bölümden sonra gerçekten bozdu. A/b grubu amaçsızca izliyor, adamlarım gülme gibi bir amacı kalmamış...
Ab grubu kim merak ediyom o saçmalığı nasıl izliyolar neye gülüyolar harbiden merak ediyom Zaten halkın beğenmediği totalde 4 almasından belli
Ab grubu kim merak ediyom o saçmalığı nasıl izliyolar neye gülüyolar harbiden merak ediyom Zaten halkın beğenmediği totalde 4 almasından belli
Ben ilk bölümde sıkılmıştım açıkçası ama dünkü bölümde haylice eğlendim.
Amaçsızca izlemek lafı doğru olmaz...
Hs nin düşüşü senaryo kaynaklı çok kişilere sarılındı en son borsacida ezel vari intikam almaya calisan çocuğun kardeşi çıktı )))
sonra feyzanin babası satıp bılalle olması çok mantıksız hele geçen bölüm herşeyim sensin bilal demeler çok abartılı..
sukranın annesi bir karikatüre dönüştü geleni gideni tokalıyor .
ölen çocuğun babası davayla ilgilenmiyor bizim bilal adalet savunucusu oldu ))))
senaryoya bu kadar aşırı klişe koyarsaniz olacağı bu ))
endgame bence kafan karışmış senin.
Total grubu zaten tüm grupları içeriyor. Total'de daha yüksek alan daha çok insan tarafından takip edilmiş oluyor.
Kendimi iyi ifade edemedim sanırım, anlatmak istediğim şu :
Kategoriler A'dan F'e doğru gidiyor diye varsayalım.
Huzur Sokağı A'da da F'de de aynı reytingi almış, 6.
Yalan Dünya ise A'da 9 almış, F'de 1 gibi bir şey, toplamda da 5 olmuş.
Sadece rakamsal olarak Yalan Dünya daha büyük sayıları görmüş dedim.
Halkın tamamı en çok Ylan Dünya'yı izledi demedim, bu anlam da çıkmıyor bence mesajlarımdan.
Konunun önemine gelirsek, Yalan Dünya A/B'ye hitap eden reklamların çoğunu alır, Huzur Sokağı da herkese hitap eden reklamları toplar...
Yalan Dünya'nın bir avantajı da şu : Dizi rahatlıkla çok pahalı olan gizli reklamları sokuyor diziye, gerçi artık o reklamlar resmileşti...