19 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En çok izlenen dizi huzur sokağı ne yd si :d

Takas, komik duruma düşüyorsun, cümleleri okuyup öyle cevap ver...

Kategori bazında en çok izlenen dizi yazıyor o cümlede. Huzur SAokağı tüm kategorilerde maksimum 6 almış, Yalan Dünya ise 10'u görmüş...

Ya ne sallıyon sen tüm kategorilerde 5 bile alamamış sadece ab de çok izlenmiş toplamda huzur sokağı geçmiş

Dila'yı 5 alır diye tahmin etmiştim. 4,25 almış. Gayet iyi.

Yalan Dünya ilk bölümden sonra gerçekten bozdu. A/b grubu amaçsızca izliyor, adamlarım gülme gibi bir amacı kalmamış...

Star Tv, Atlılar'ı cumaya koysun. Başta ben olmak üzere insanlar rahat rahat izler. :)

Dila'yı da atsınlar perşembeye. :D

Ya ne sallıyon sen tüm kategorilerde 5 bile alamamış sadece ab de çok izlenmiş toplamda huzur sokağı geçmiş

Ben aksini mi iddia ettim ?

Şunu iddia ediyorum tabi, A/B'de 9,45 almanın , toplamda ve A/B'de 6 almaktan daha yeğ olduğuna inanıyorum reklamverenler açısından...

"Yine ne sallıyon" lafını bir kibar insana ve mod adayına hiç yakıştırmadığımı da belirteyim...

Takas, komik duruma düşüyorsun, cümleleri okuyup öyle cevap ver...

Kategori bazında en çok izlenen dizi yazıyor o cümlede. Huzur SAokağı tüm kategorilerde maksimum 6 almış, Yalan Dünya ise 10'u görmüş...

endgame bence kafan karışmış senin.

Total grubu zaten tüm grupları içeriyor. Total'de daha yüksek alan daha çok insan tarafından takip edilmiş oluyor.

Ab grubu kim merak ediyom o saçmalığı nasıl izliyolar neye gülüyolar harbiden merak ediyom :D Zaten halkın beğenmediği totalde 4 almasından belli

Yalan Dünya ilk bölümden sonra gerçekten bozdu. A/b grubu amaçsızca izliyor, adamlarım gülme gibi bir amacı kalmamış...

Ben ilk bölümde sıkılmıştım açıkçası ama dünkü bölümde hayli eğlendim. :)

Amaçsızca izlemek lafı doğru olmaz...

- - - Ekleme - - -

Ben ilk bölümde sıkılmıştım açıkçası ama dünkü bölümde hayli eğlendim. :)

YORUMUM;
Huzur Sokağı yine total grubunda 6,85 reyting alarak zirveye yerleşmiş , abde 6,27 reytingle gayet iyi giderek 2.sırada yer almış.
Kayıp Şehir totalde 5,32 reytingle 2.sırada , abde 4,96 reytingle 4.sırada yer alarak baya iyi gitmiş.
Yalan Dünya totalde mütiş gitmiş 4,93 reytingle 3.sırada , abde 9,45 reytingle açık ara zirvede yer almış.
Dila Hanım son sahnelerde 5-6lı reytingler alarak sonuçta 4,25 reyting alarak 4.sırada , abde 2,97 reytingle 16.sırada yer almış bence iyi.
Pis Yedilinin tekrarıda beklediğim gibi giderek totalde 3,24 reytingle 11.sırada , abde 2,44 reytingle ilk 20ye girmiş.

Endgame mod adayı değilim çekildim kibarda olduğumu sanmıyorum

HuzuR sokağı Bu hafta Ab grubunda düşüş yaşamış,bu düşüşün sebebi atv'nin her 15 dk da bir reklam vermesiydi,ben bile reklamlar yüzündn skıldım o derece,ilk dört bölüm reklamsız yayınlanan dizi şmdi reklam manyağı oldu!

Kanal d yalan dünya ise huzurun reklamlarından faydalanarak 1.olarak yuksek oranlar almış,tebrkler..fakat totalde aynı şeyi diyemice,orda durum wahim,çünkü asıl önemli olan total..

Kayıp şehir yine istikrarını koruyarak totalde 2. ab de 3 olmuş,kanal d için bu snuçlar yetmeyebilr fakat yeni sezon için gayet iyi snuçlar bunlar..

Dila hanım totalde 4. ab ise 16.olarak star tv nin yüzünü güldüremedi !dizi için cumayı yanliş gün olarak görüyorum !

Günlük dizilere gelirsek deniz yildizi totalde 6.olarak yine farkını göstermiş,dizi gundn gune yukseliyor tebrikler..beni affet ise totalde 20.olarak hayal krıklığı yarattı,toparlanması lazım dicem ama dizi gayet bşarılı gdiyor..

Ab grubu kim merak ediyom o saçmalığı nasıl izliyolar neye gülüyolar harbiden merak ediyom :D Zaten halkın beğenmediği totalde 4 almasından belli

İyce bozdun işi takas, şimdi de "saçmalık" demeye başladın dizilere. :)

Sern A/B değilsin demek ki, buradan bunu anlıyoruz, onlar saçmalık demiyor gibi... :)

- - - Ekleme - - -

İyce bozdun işi takas, şimdi de "saçmalık" demeye başladın dizilere. :)

Sern A/B değilsin demek ki, buradan bunu anlıyoruz, onlar saçmalık demiyor gibi... :)

Hs nin düşüşü senaryo kaynaklı çok kişilere sarılındı en son borsacida ezel vari intikam almaya calisan çocuğun kardeşi çıktı :)))) zaten adam feyzanin uveyannesiyle kiristiriyor yok daha neler :))))

sonra feyzanin babası satıp bılalle olması çok mantıksız hele geçen bölüm herşeyim sensin bilal demeler çok abartılı..

sukranın annesi bir karikatüre dönüştü geleni gideni tokalıyor .:)))

ölen çocuğun babası davayla ilgilenmiyor bizim bilal adalet savunucusu oldu :)))))

senaryoya bu kadar aşırı klişe koyarsaniz olacağı bu :)))

Son düzenleme:
Ben ilk bölümde sıkılmıştım açıkçası ama dünkü bölümde haylice eğlendim.

Kanımca çoğu için öyle. Hipnotize olmuşlar sanki. :D (Bence) bazıları diziyi açıyor ama izlemeden öylece bakıyor. :D

Son düzenleme:
Hs nin düşüşü senaryo kaynaklı çok kişilere sarılındı en son borsacida ezel vari intikam almaya calisan çocuğun kardeşi çıktı :))))

sonra feyzanin babası satıp bılalle olması çok mantıksız hele geçen bölüm herşeyim sensin bilal demeler çok abartılı..

sukranın annesi bir karikatüre dönüştü geleni gideni tokalıyor .

ölen çocuğun babası davayla ilgilenmiyor bizim bilal adalet savunucusu oldu :)))))

senaryoya bu kadar aşırı klişe koyarsaniz olacağı bu :)))

Atv çok reklam verdi,düsüş sebebi bu,her 15 dk da bir reklam verdi ve bezdirdi dün,

Beyazsoy düşüşlerin sebebi reklamlarlar hemen bilmişlik taslama :D İzlemiyorum ama buraya yazıyolardı atv tutan dizilerine aşırı reklam koyuyo

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy düşüşlerin sebebi reklamlarlar hemen bilmişlik taslama :D İzlemiyorum ama buraya yazıyolardı atv tutan dizilerine aşırı reklam koyuyo

Dün Vadi, bugün de Huzur Sokağı düştü.

Atv dikkat etsin kendine. :D

endgame bence kafan karışmış senin.

Total grubu zaten tüm grupları içeriyor. Total'de daha yüksek alan daha çok insan tarafından takip edilmiş oluyor.

Kendimi iyi ifade edemedim sanırım, anlatmak istediğim şu :

Kategoriler A'dan F'e doğru gidiyor diye varsayalım.

Huzur Sokağı A'da da F'de de aynı reytingi almış, 6.

Yalan Dünya ise A'da 9 almış, F'de 1 gibi bir şey, toplamda da 5 olmuş.

Sadece rakamsal olarak Yalan Dünya daha büyük sayıları görmüş dedim.

Halkın tamamı en çok Ylan Dünya'yı izledi demedim, bu anlam da çıkmıyor bence mesajlarımdan.

Konunun önemine gelirsek, Yalan Dünya A/B'ye hitap eden reklamların çoğunu alır, Huzur Sokağı da herkese hitap eden reklamları toplar...

Yalan Dünya'nın bir avantajı da şu : Dizi rahatlıkla çok pahalı olan gizli reklamları sokuyor diziye, gerçi artık o reklamlar resmileşti...

Vadinin düşmesi iyi oldu atv akıllansın reklam izletiyolar paso eğer vadi artsaydı bunlar reklamda izliyo deyip sadece reklam koyardı ki geçen bölüm artınca bu bölüm reklamda arttı anlamışlardır inşallah :D

Huzur Koçanı düşmüş ama totalde zirvede. Kayıp Şehir biraz daha gayret ederee geçer Koçanı
Bu arada @vhp Yalan Dünya Koçanın reklamlarından faydalandı gibi bi şey yazmışsın, ama belli ki, Yalan Dünyanın da Koçanla aynı sayıda ( yani 6 kuşak ) reklam verdiğini bilmiyorsun.
Yalan Dünya A/B'de fark atmış rakiplerine. A/B grupu gerçekten kaliteden anlıyor, totalde ise yaklaşık 5 reyting almış Yalan Dünya. Gayet iyi
Kayıp Şehir düşecek diyorlar inadına yükseliyor. Harika oranlar almış
Dila hanım totalde iyi, A/B'de berbat. Bu arada @kreys Dila A/B'de 1 reyting artsa şöyle olacak gibi bi şey yazmış. O zaman herkes söylesin. Yalan Dünya Totalde 3 reyting artsa zirvede olurdu :D
Kreys için cumaları total önemli oluyor :F

Kendimi iyi ifade edemedim sanırım, anlatmak istediğim şu :

Kategoriler A'dan F'e doğru gidiyor diye varsayalım.

Huzur Sokağı A'da da F'de de aynı reytingi almış, 6.

Yalan Dünya ise A'da 9 almış, F'de 1 gibi bir şey, toplamda da 5 olmuş.

Sadece rakamsal olarak Yalan Dünya daha büyük sayıları görmüş dedim.

Halkın tamamı en çok Ylan Dünya'yı izledi demedim, bu anlam da çıkmıyor bence mesajlarımdan.

Konunun önemine gelirsek, Yalan Dünya A/B'ye hitap eden reklamların çoğunu alır, Huzur Sokağı da herkese hitap eden reklamları toplar...

Yalan Dünya'nın bir avantajı da şu : Dizi rahatlıkla çok pahalı olan gizli reklamları sokuyor diziye, gerçi artık o reklamlar resmileşti...

Endgame sen de başladın reklam reklam demeye. :S Sen de mi ekonomistliğe bağladın. :(