xBUGRAx
Emekli
Kayıp şehir de 23:00'e kadar reklamsız, sonra 6+6 ile 4 kuşak reklam olmalı ama bundan tam emin değilim...
Dün gece bu şekilde yayınlandı zaten 23.17'de ilk reklama girdi 4 reklam yayınlandı
Kayıp şehir de 23:00'e kadar reklamsız, sonra 6+6 ile 4 kuşak reklam olmalı ama bundan tam emin değilim...
Kayıp Şehir tutmadı, tutmayacak TNS'de, AGB olsaydı zirveye geçerdi ama Türkiye'nin yeni izleme alışkanlıklarında ağır dramın yeri yok...
Kanal D'yi ikinci diziler zora sokuyor diye düşünüyorum, şimdi Yalan Dünya 23:00'e kadar devam etseydi A/B'de 10'u devirirdi, ancak bu Kayıp Şehir'i düşürürdü, Kanal D bu sene çok yanlış bir politikada...
Bu arada Kayıp Şehir çekime başlamadan önce 6 bölümün senaryosu hazırdı, yani artık 1 haftada yazılan senaryolara geliyoruz gelecek haftadan itibaren, bu da dizinin muhtemelen düşeceğine işaret...
Daha izlemedim akşama izlicem yd yi...gecen haftaya göre yorumladim.ama Yd nin Kş için 6+6 yaptiğini biliyorum.Kş 23 oldugunda 15-16 dk daha yayınlanıp 6 dk veriyor.23.40 gibi bide son kulakla Kş 3 kuşak reklam veriyor.
endgame Kayip Sehir mi tutmadi ?
Aldigi oranlar çok basarili ve Kanal D'yi tatmin ediyordur. Ne gibi bir beklentiler olmali ki ? Zirvede mi yer almasi ?
5'in altında kalan işler bence hiç tutmamıştır... Kanal D için de yeterli değil diye düşünüyorum, şu an için kaldırılmayan diziler arasında en kötüsü... (Veda kaldırılacak diziler arasında sayıldı)
Şu da var ki, dizi şu an çok hareketli, ileride senaryo bozulup yavaşlayacak ve reytingi düşecek. Şu an için 5'i zar zor alan bir dizi, 1-2 haftaya aksiyonunu yitirip düşünce durumu kötü olur...
Zaten Atv'nin dizilerinin reytingi düşünce hep reklamdan oluyor. Alemsiniz.
Şimdi haftaya haftaya demeye başlarsınız yine. Forumda Atv fanlığı yayılıyor.
ATV'nin bugüne kadar ne kadar az reklam aldığı ve reytingleri şişirdiği anlaşıldı kanımca. Huzur Sokağı tam reklama daha dün geçmiş, olacak iş mi ya.
Karadayı'nın daha ne kadar reklamsız yayınlanacağını da kestirmek mümkün aslında...
Zaten Atv'nin dizilerinin reytingi düşünce hep reklamdan oluyor. Alemsiniz.
Şimdi haftaya haftaya demeye başlarsınız yine. Forumda Atv fanlığı yayılıyor.