18 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper gitmişler.
)))))))))
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YER GOK ASK[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]18/03/2013[/TD]
[TD]21:34:20[/TD]
[TD]00:20:34[/TD]
[TD]4,2[/TD]
[TD]10,91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]UNUTMA BENI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]18/03/2013[/TD]
[TD]15:22:12[/TD]
[TD]16:34:30[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]23,91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]DENIZ YILDIZI[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]18/03/2013[/TD]
[TD]19:28:56[/TD]
[TD]20:49:56[/TD]
[TD]4,08[/TD]
[TD]10,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Karadayi gelecek hafta iki gruptada birinci olur.

haftaya survivor iki gruptada birinci olur bazı arkadaslar survivor sabah namazı hikayesini uydurmuslar kanıtlar geliyor
bekleyin teker teker geliyor

Survivor En Çok izlenilen Yapım Olmus 1.30 Reklamsız gitse arada 3 reyting fark olurdu acun fark atardı

Bilip Bilmeden İftira Atmayınız

[TD="align: center"] 20.00 - 21.00 [/td][TD="align: center"] 1) FOX: 5.1 , 2) ATV: 3.49 , 3) STAR: 3.29 , 4) KANALD: 2.98 , 5) KANAL7: 2.9
1) FOX: 5.29 , 2) ATV: 4.84 , 3) STAR: 4.12 , 4) KANALD: 3.5 , 5) SMNYL TV: 2.49
[/td]

bu ilk iki anlık survivor bu anlıkta toplam 21 dakka reklam verdi özet bu anlık

survivor 15 dakka reklam veriyor

[TD="align: center"] 1) ATV: 8.64 , 2) STAR: 6.36 , 3) KANALD: 4.88 , 4) FOX: 3.6 , 5) TRT1: 3.35 [/td]

reklamdan sonra survivor zirveyi aliyor

[TD="align: center"] 22.00 - 23.00 [/td][TD="align: center"] 1) STAR: 12.38 , 2) ATV: 10.31 , 3) FOX: 3.77 , 4) TRT1: 2.58 , 5) KANALD: 1.82
1) STAR: 12.52 , 2) ATV: 10.58 , 3) FOX: 2.88 , 4) KANALD: 2.86 , 5) TRT1: 1.8
[/td]

sonra tekrar reklama giriyor

[TD="align: center"] 1) ATV: 11.16 , 2) STAR: 6.11 , 3) KANALD: 4.44 , 4) SMNYL TV: 4.06 , 5) FOX: 3.63 [/td]

reklamdan çıkıyor

[TD="align: center"] 1) STAR: 12.21 , 2) ATV: 5.83 , 3) FOX: 4.56 , 4) KANALD: 2.83 , 5) SMNYL TV: 2.7 [/td]

[TD="align: center"] 23.00 - 00.00 [/td][TD="align: center"] 1) STAR: 8.89 , 2) ATV: 7.82 , 3) FOX: 4.16 , 4) KANALD: 3.63 , 5) SMNYL TV: 3.17
1) STAR: 7.69 , 2) KANALD: 4.97 , 3) FOX: 4.43 , 4) ATV: 3.83 , 5) SMNYL TV: 3.2
[/td]

bu arada reklama girmiyor saat 23:00 izlenme oranları iki sininde hızla düsüyor 7.69 oldugu anlık da 6 dakkası reklam

survivor aralıksız 45 dakka yayın yapiyor karadayi 1 saat 30 dakika reklamsız gidiyor

survivor 14 dakika daha fazla reklam veriyor geç bitmesi avantaj olmuyor dez avantaj oluyor erken bitse uzadıgı süredeki düsen reytingler düsmicek saat ilerdikce reyting artar oyunlar ve netice duygunun gidecegi kesinlesince izleyici diğer kanallara dağılıyor

Bu Mesajımı Özellikle Revan Okusun İstiyorum İçinde Argo Vs Herhangi bir kelime bulunmamaktadır

- - - Ekleme - - -

Karadayi gelecek hafta iki gruptada birinci olur.

SURVİVOR İKİ GRUPTADA ALİR ZİRVEYİ

- - - Ekleme - - -

kardes benimle düzgun konus eze eze tabitini kullandıysam ceza almısımdır ez kelimesi yasak iftira atma yazdıysam cezayi almısımdır

10.32 9.05 AB haftaya salı acun ab alıcak salı günü görüsürüz kimse kimseye iftrira atmasın allah kuru iftira'dan saklasın ..

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu arada survivor 9 dakika özeti yalan dünyadan fazla izlenmiş

Çok garip. Mahoni yine Totalci oldu.
Daha O Ses varken hep A/B'yi önemsiyorum demişti. Madem A/B'yi önemsiyorsun 1. Olanı Tebrik etmelisin.

Ya da işime geldiğinde totalci, işime geldiğinde A/B'ciyim de sen de kurtul ben de.

Bu arada bu mesajı yazdığına Fırıldak Ailenin ilk bölümünde verdiğin sözü tut. Fırıldak Aile Yalan Dünyayı geçecek eğer geçmezse özür dileyeceğim demiştin. Hala bekliyorum.
1 ay oldu.

Beni Böyle Sev çok başarılı bir dizi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim yükselmesi normal.Kayıp Şehir'in bu saatten sonra yükselmesi beni üzer,hep düşük kalsın bence.

Sende kullanma kardesim o tabiri bak yazdin da ne oldu? Ceza almanla kaldin. Survivor kotu diyen yok zaten.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Karadayı ile Survivor'u kıyaslamak bile hata.Karadayı'nın başarısı ortada fazla söze gerek yok

Yer Gok Ask total grubunda cok iyi gitmis bence bu kadar guclu rakiplerine ragmen

Karadayı ile Survivor'u kıyaslamak bile hata.Karadayı'nın başarısı ortada fazla söze gerek yok

survivor basarisi ortada en çok izlenilen yapım olmus haftaya iki gruptada zirvede olur cumartesi pazar pazartesi ambargo koydu fazla söze gerek yok ilk hafta dan zirveyi aldi pazar ilk ikiyi kapadı

- - - Ekleme - - -

Sende kullanma kardesim o tabiri bak yazdin da ne oldu? Ceza almanla kaldin. Survivor kotu diyen yok zaten.

kardesim kullanmadim diom ceza aldın diyon kullansam ceza alırdım

Pazar günü izlenecek yapım yok ki bir tek Ben Bilmem Eşim Bilir var haliyle izlenir en çok
Cumartesi günleri Şefkat Tepe günüdür
Pazartesi de Karadayı zirvedir .

yav ben nasil yalancı yapiyosun beni ? en fazla 45 dakka reklamsız gitmis diğeri 1 bucuk saat yalanmı oldu daha çok pazartesi var ilk pazartesi totalde toplamda survivor ab karadayi haftaya iki grupuda acun alir diyorum fikirler değisir karadayıcılarda karadayı alir der salı günü bakarız sonuclara

yalan dünya arasında 0.50 fark vardı totalde 0.50 yinede özür diliyorum koskaca yalan dünya ve fırıldak ailesi ilk bölümünde 0.50 reyting yalan dünya oldugu için

- - - Ekleme - - -

Pazar günü izlenecek yapım yok ki bir tek Ben Bilmem Eşim Bilir var haliyle izlenir en çok
Cumartesi günleri Şefkat Tepe günüdür
Pazartesi de Karadayı zirvedir .

kardesim survivor zirvede görmüyormusun ab de karadayi zirvede iki yapım farklı katagoride zirvede haftaya salı belli olur bunu anlamak bukadarmı zor ?

Yok estağfurullah.Sadece gönlümden geçen tabloyu seninle paylaşıyorum

gerçekçi ol aşşagılama beni ...

- - - Ekleme - - -

haftaya salı sonuçlara bakarız dedim pazartesinin dün en çok survivor izlenmis tns total sbt total ab

tns ab karadayi zirvede olmus tebrikler haftaya bakalım nolcak ?

totalde survivor zirvede tabi

Survivor ve Karadayı kıyaslanır mı yahu her şey ortada zaten.
)

Survivor yayınının 2.gününde yine zirvede, fazla söze ne hacet...
)

Neyse uzatmayalım. İkisine de Tebrikler. Hatta Yalan Dünyaya da tebrikler.
A/B'de kısa süresine rağmen farkını ortaya koymuş yine.

Survivor'u izlerim ama Acun 3 gün yayınlayıp bıktırıyor insanı programdan. Bari Pazartesi'yi rahat bırak be mübarek. 2 gün neyine yetmiyor.

Survivor ve Karadayı kıyaslanır mı yahu her şey ortada zaten.
)

Survivor yayınının 2.gününde yine zirvede, fazla söze ne hacet...
)

Kıyaslanmaz ama bence o yönden değil. Survivor yeni bir yapım değil yıllardır oturmuş bir kitlesi var. Açıkcası ben iki grupta da zirve beklerdim.

Survivor iyi program ama bana göre çok büyütülüyor. Haftasonu başarısı ortada. Ama hafta içi olmamalı.

survivor çok iyidi akşam dokunulmazlık , ödül falan süperdi ve en çok izlenen yapım olmuş hemde bu sezon ilk defa pazartesi yayınlandı haftaya rahat 2. gruptada lider total 9.89 ab 9.05 reytingle 2. sırada , karadayı total 9.81 reytingle 2. sırada ab 10.32 reytingle zirvede

Survivor'ın büyütüldüğü yok zaten büyük.
)

Ayrıca Survivor kitlesi diye bir şey de yok. Asıl yarışma progrmaları riskli olur çünkü her sene yarışmacılar değişiyor. Halka her sene beğendirmek zor. 1 sezontakip eden belki diğer sezon takip etmez.

Survivor haftasonu da pazartesi de başarılı sonuç ortada daha 2.gün... Yetenek Sizsiniz bile 7 ile başladı.

Survivor haftaya bence iki gruptada zirvede yer alir

Bu Mesajı Yazdım Diye Baskaları Bana Hakaret Etmesin Kisisel Yorumum ?

Belki Kardayı Zirvede olur ? belki Survivor ? Bu Mesajı Yazdım Diye Farklı Boyutlara Çeken Arkadaslar Tartısmayı Baslatmıstır ..