haftaya görürsün ayoll bu bölümün reytingi haftaya gelecekOlmayacağı belliydi zaten. Yakında dekolte işine girerler biraz öyle ilerler dizi yeni yıla biter.
Ay sus 2 reyting 2 2 daha neyi açılıyon sen.
haftaya görürsün ayoll bu bölümün reytingi haftaya gelecekOlmayacağı belliydi zaten. Yakında dekolte işine girerler biraz öyle ilerler dizi yeni yıla biter.
haftaya görürsün ayoll bu bölümün reytingi haftaya gelecek
ertuğrulcular olarak @EFE UYSAL ile diziye el koyduk ayoll haftaya etkimizi hissediceklerO kadar çok oyuncu değişirse millet izlemeyi bırakır tabi.
O kadar çok oyuncu değişirse millet izlemeyi bırakır tabi.
Hangi diziye el koydun.ertuğrulcular olarak @EFE UYSAL ile diziye el koyduk ayoll haftaya etkimizi hissedicekler
O kadar reklama bu sonuçlar...Birde kitlesi olmayan isimler seçilmiş.
Köseme murata daha doğrusu ertuğrul 2 yapmıslar ayoll diziye el koydukHangi diziye el koydun.
O kadar reklama bu sonuçlar...
Hangi diziye el koydun.
O kadar reklama bu sonuçlar...
Aaa sen neden efe ile yapıyorsun koalisyonu acaba. Normalde başkan @Billy Kane 'ydi sizin. O bıraktı galiba bu işleri.Köseme murata daha doğrusu ertuğrul 2 yapmıslar ayoll diziye el koyduk
ne baskanı @Billy Kane bee o diziyi satmaya çalısıyor son bölümlerini izlemedi bileAaa sen neden efe ile yapıyorsun koalisyonu acaba. Normalde başkan @Billy Kane 'ydi sizin. O bıraktı galiba bu işleri.
Ben sana söylemiştim dimiMy Köseme şaşırdım daha yüksek alır diye umuyordum kasımda başlaması bu dönem
dizisine tepkiliydi millet kötü olmuş ya
Olmayacağı belliydi zaten. Yakında dekolte işine girerler biraz öyle ilerler dizi yeni yıla biter.
haftaya görürsün ayoll bu bölümün reytingi haftaya gelecek
dekolteli nurgül böyle bişey olur sanırım
bu bölümün etkisiyle haftaya artması için bu bölümü çok kişinin izlemesi lazımdı bu bölümü izleyenlerin hepsi haftaya izlese yine aynı oranı alır
senin dediğin mantıkla artması imkansız yani
Ben sana söylemiştim dimi
Benziyolar mı 😱
ben @Çiğdem- e güveniyorum neticede yaş olarak senden daha tecrübelidekolteli nurgül böyle bişey olur sanırım
bu bölümün etkisiyle haftaya artması için bu bölümü çok kişinin izlemesi lazımdı bu bölümü izleyenlerin hepsi haftaya izlese yine aynı oranı alır
senin dediğin mantıkla artması imkansız yani
total 5.8 ab 8 küsürle başlmış diziyi 5 reytingte bırakmak başarı mıBu reytingler ile Beren Saat'in ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anlıyoruz.Kösem -2 reyting alırken diziye girdikten sonra +5 reytingleri gören bir Kösem görmüştük.Tek başına reyting makinesi.Böyle oyuncular zor gelir dünyaya değerini bilelim.