la ı was shocked 😱 neyse dünkü bölüm etkisiyle toparlanır 2-3 haftaya zaten aşk ve mavi nin pili biter yakında
helal olsun@ozgur2113 şimdilik bırakmamış, yani dün ilk bölümü izlemiş.
la ı was shocked 😱 neyse dünkü bölüm etkisiyle toparlanır 2-3 haftaya zaten aşk ve mavi nin pili biter yakında
helal olsun@ozgur2113 şimdilik bırakmamış, yani dün ilk bölümü izlemiş.
Olum bütün diziler size fark atmis la hala tek rakibimiz Riza Baba diyorsun nerden geliyor bu rahatlik fuse tea mi ictin ne yaptinla ı was shocked 😱 neyse dünkü bölüm etkisiyle toparlanır 2-3 haftaya zaten aşk ve mavi nin pili biter yakındakiralık aşkta uzatmalarda tek rakibimiz rıza baba ve ekibi
helal olsunbaşkaları gibi markaya ihanet etmemiş
ileride görüşürüzOlum bütün diziler size fark atmis la hala tek rakibimiz Riza Baba diyorsun nerden geliyor bu rahatlik fuse tea mi ictin ne yaptinayrica sen Kiralik Ask'i izlemiyor muydun ne cabuk sattin
İleriye kalabilirseniz görüsürüzileride görüşürüz
korişle kuru kızın tekrarını izlerim
Bende ilk bölümü izledim dizinin baya güzeldi aksiyon bol tam Dirilişçilere yönelikİleriye kalabilirseniz görüsürüz
Biri Kösem'i listede bulmama yardım edebilir mi? Gıcık oldum kaçıncı sırada bu dizi ya? Bir türlü bulamadım.
@MayısKralı yorumunu beğendim senin de eline sağlık. 😉
Aşk ve Mavi ile rakip olamazsınız AB grubunda geçin yeter bence ki orada bile aşamamışla ı was shocked 😱 neyse dünkü bölüm etkisiyle toparlanır 2-3 haftaya zaten aşk ve mavi nin pili biter yakındakiralık aşkta uzatmalarda tek rakibimiz rıza baba ve ekibi
Başrol kız nasıl Burcu Kıratlı Dirilişten geldiAşk ve Mavi ile rakip olamazsınız AB grubunda geçin yeter bence ki orada bile aşamamış
uçankuşta haber çıkmış kösem böyle giderse sezon sonu fox a 40 milyon lira zarar ettirirmiş @ozgur2113 ve beroşçu melun diğer foxcuya nanikAşk ve Mavi ile rakip olamazsınız AB grubunda geçin yeter bence ki orada bile aşamamış
Diriliscilere mi yönelik Dirilis 15 reyting aliyor bu dizi 5 bile alamamisBende ilk bölümü izledim dizinin baya güzeldi aksiyon bol tam Dirilişçilere yönelik
Daha ilk bölüm kimsenin haberi yoktu aksiyon olacağından dizininDiriliscilere mi yönelik Dirilis 15 reyting aliyor bu dizi 5 bile alamamis
Yani ortalama bir isim bence ne çok iyi ne çok kötü. Karınca kararıncaBaşrol kız nasıl Burcu Kıratlı Dirilişten geldi
@Çiğdem- kendisinden nefret ediyorYani ortalama bir isim bence ne çok iyi ne çok kötü. Karınca kararınca
Sen hala hangi yuzle konusuyonla ı was shocked 😱 neyse dünkü bölüm etkisiyle toparlanır 2-3 haftaya zaten aşk ve mavi nin pili biter yakındakiralık aşkta uzatmalarda tek rakibimiz rıza baba ve ekibi
Bunlarin aksiyonu fazla sürmez yine dönerler eski halineDaha ilk bölüm kimsenin haberi yoktu aksiyon olacağından dizininDirilişten dersini alıp aksiyona yönelmişler bizden izleyici çekecekler
aaa hem çirkin hem evde kalmış hem de konuşuyor hala 😱 😱 @Çiğdem- le takıla takıla çikinellanın utanmazlığını almışsın.ssSen hala hangi yuzle konusuyon
ah canim kendinide ne guzel teselli edermis.
ikinci bölum dedin yukseldik. Kösem gelince saltanati alir sandin balon gibi sisip patladinsimdide 2-3 haftaya pili bitermi diyorsunuz ??
eyyyy forum ahali uyun duyun 3 hafta sonra @xemrexxx ye yedirecem oardon hatirlatacam bu lafi. yine inkar ederse sahitsiniz
haha hemende kivirmaya basladin 2 saniyede. sen 2-3 bölum sonra dedin yani Ask ve Mavinin 6. bölumde cökecegini ima ediyorsun.aaa hem çirkin hem evde kalmış hem de konuşuyor hala 😱 😱 @Çiğdem- le takıla takıla çikinellanın utanmazlığını almışsın.ss
ağır total diziler genelde çabukj çöküyor 20.bölümde gör sen
Fox'un sağı solu belli olmuyor 4 bölüme biterse şaşırma, Familya 10, Rüzgarın Kalbi 9. bölümde bitti BSA bakalım belki o da 13 olmaz.uçankuşta haber çıkmış kösem böyle giderse sezon sonu fox a 40 milyon lira zarar ettirirmiş @ozgur2113 ve beroşçu melun diğer foxcuya nanikbu durumda @mrt-06 dan dizinin devam etmesi için ultra destek bekliyorum
kösem 2 hafta daha böyle giderse bence de bsa 13 olmaz kösemi pazartesiye atarlarFox'un sağı solu belli olmuyor 4 bölüme biterse şaşırma, Familya 10, Rüzgarın Kalbi 9. bölümde bitti BSA bakalım belki o da 13 olmaz.
ay hoşt biz safiye sultana hakaret edemezsin yolarız senin saçını başını .sshaha hemende kivirmaya basladin 2 saniyede. sen 2-3 bölum sonra dedin yani Ask ve Mavinin 6. bölumde cökecegini ima ediyorsun.
ben cirkinim ama boyum dal gibisen hem cirkin hem bodursundun bu lafi diyecektim vazgecmistim ama bakiyorumda hak ediyorsun bu muameleyiartik sana karsi kibar olmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?