+18 Film İzlerken Ebeveyninize Yakalansanız?

annem girip çıkıyor dedimya :F :F :F

hem benim anneme hesap vermem bir erkeğin hesap vermesinden daha zordur erkeğe annesi LAF bile söylemez bakar gider ama kızına ne laflar sayar sen haberin varmı allah korusun :A
Tabi tabi ne demezsin. :A

@Çiğdem- memeli oğlanlarını izlerken yakalanırsa sıkıntı büyük yalnız :A @xemrexxx yazmadı ben yazayım dedim bari bu sefer gelince kendisine teslim ederim görevi :A
Aman neresi sıkıntı, annesi anlar ki bu da bizden. :A

Bir defasında Titanic izlerken odaya annem gelmişti tam da arabının içindeki şevişme sahnesiydi. Hemen alt f4 yapmıştım ama muhtemelen görmüştür, kıpkırmızı olmuştum :)

Bir keresinde masaya bilgisayarı koymuşum, 2-3 metre uzaktan Six Feet Under'ı izliyorum. Gay sevişme sahnesi çıktı. Sorun yok izliyorum falan derken annem odanın kapısını açtı. Yataktan nasıl fırladıysam kendimi masada buldum, kapattım diziyi.

Diğer türlü yakalanmadım, kapıyı kilitliyoruz tabi. :D Ama ileride en çok istediğim şey çocuğumu yakalamak. İnş nasip olur.
Çocuğunun suçu ne napcan yakalayınca garibanı :)

Şimdi madem beyle bir konu açabiliyoruz , bende geniş anlatırım :) , bir gün gene izliyorum o an bilirsiniz american pastası filminde çok geçer bu olay , ben de tam o anda american pastası filminde bir tane kız vibratör ile mastürbasyon yaparken, ailesi giriyor falan rezil bir yakalanış yani, onu izlerken dayım girmesin mi şimdi odaya ..
Bende dayım bana bişeyler söylerken (inan hiç dinleyemedim) , saniyenin 10 da biri süresince (zor durumda olan anlar) eşofmanımı hemen giymişim ama boşaldım. bu sefer dayım bana bişeyler anlatırken ıı diye ses çıkarıyorım ve ben erkek olarak dayıma bakarken boşaldım, sonra sildim mildim neyse , evet utanırım soruna dönersem ama bu dünya hali değilmi? , sonuçta ailen onlar senin, onlarda biliyorlar seni, burda işin makbülü ailenin efendiliği zibidil bir baban falan olursa sıçtın:) 2 yıl anlatır, tşk geçer, birde benim şuan öyle bir odam varki odamın camı balkon camıyla ortak ve kapısı da koridor , şimdi herzamankinden daha ekstra temkinli davranıyorum ama bu da olaydan alınan zevk oranını minimize ediyor ulan ne konuştum ya, saçmaladıysam özür diliyorum :)

Burada gördüğüm en çarpıcı başlık ve konu. :) :D

Hiç yakalanmadım bir bok yiyeceksem işimi özenle yaparım :A