+18 Film İzlerken Ebeveyninize Yakalansanız?

Telefonuna sanıyorum arşiv yapmışsın mahremine saygım var :F

Laa niye utanıyorsunuz anlamadım gayet normal şeyler bunlar erkekler de kadınlar da izliyor izlemiyorum diyen kendini kandırıyordur bence. :A
Benim işim dahi olmaz bilen bilir beni. :)

Fox erotik film mi yayınlıyor :A

Ya daha ağır şeyler izliyorsan :F ona da filmdeki sahne diyemezsin zaar :A

Bir filmde en fazla nasıl bir sahne olabilir ki o kadar açık bir şekilde herşeyin göründüğü bir film izleyeceğimi sanmıyorum :A Öyle sahneleri olan film, film değildir artık :A

Bir filmde en fazla nasıl bir sahne olabilir ki o kadar açık bir şekilde herşeyin göründüğü bir film izleyeceğimi sanmıyorum :A Öyle sahneleri olan film, film değildir artık :A
Ama öylelerine de film deniyor :F

Daha ötesi için niye arşiv yapayım ki :A Hani şey vardır ya ölmeden önce izlenecek filmler, bendeki o tarz şeyler :A
Aman dikkat et ölmeden önce abdestini de al :F

İlginç :D

Benim düşündüğüm erotik tarzdı daha mı ötesindeki filmler yoksa :F
Böyle kalıplı cümlelerden nefret ederim. erkektir her şeyi yapar yapacaktır da nefret ediyorum her şeyden. her erkek aynı değil . duygulu olan da var. uzun meseleler bunlar değinmek bile istemiyorum ki işim var şu an yine de girmeye calısıom foruma arada bir.

Böyle kalıplı cümlelerden nefret ederim. erkektir her şeyi yapar yapacaktır da nefret ediyorum her şeyden. her erkek aynı değil . duygulu olan da var. uzun meseleler bunlar değinmek bile istemiyorum ki işim var şu an yine de girmeye calısıom foruma arada bir.
Reyiz sakin ol ben öyle bir şey demedim zaten o denli kalıp sözlere meyilli biri de değilim bakınız erkekler ağlamaz saçmalığı :)

Of :F İzlemedim demiyorum ama arşiv yapmadım yani :A

Sen söyle bakalım :A
Ayy valla ben yakalandım liseli hallerimdeyken erotik değildi ama :F Zil çaldı meğer gelen babammış bende sayfayı kapattım sandım meğer sekmede başka sayfada varmış babam görmüş ama bozuntuya vermemiş :F

Ayy valla ben yakalandım liseli hallerimdeyken erotik değildi ama :F Zil çaldı meğer gelen babammış bende sayfayı kapattım sandım meğer sekmede başka sayfada varmış babam görmüş ama bozuntuya vermemiş :F
Nasıl bir şeydi erotik değilse :A

Ama öylelerine de film deniyor :F

Aman dikkat et ölmeden önce abdestini de al :F

Öyle film harbiden bilmiyorum, izlemedim :A Dediğim gibi normal bir filmin içinde erotik sahne çıkarsa filmdeki sahne derim. Kel abimizin oynadığı tarzda videoları da ulu orta izleyecek değilim zaten o yüzden yakalanmam :A

@denizz19 beni merak etmiyor musun :A
Ediyorum eskicim sen de söyle :A

Hahahaha :F Belli zaten anca yaşayan biri açar bu konuyu :A Sen ve senin anketlerin :A Dur şimdi diğer konuya da laf atayım :A
Ayy yok ondan açmadım böyle gudubet soruları seviyorum :F

Öyle film harbiden bilmiyorum, izlemedim :A Dediğim gibi normal bir filmin içinde erotik sahne çıkarsa filmdeki sahne derim. Kel abimizin oynadığı tarzda videoları da ulu orta izleyecek değilim zaten o yüzden yakalanmam :A
Johny Sins adamın dibi :F