Onlar da kapıyı çalmadan içeri girmesinler paldır küldür giriyorlar bıraksınlar bi toparlanalım Yani sayfayı kapatalım yanlış anlaşılmasınAma yakalanmamak lazim tabi gizli yapalim böyle seyleri
Onlar da kapıyı çalmadan içeri girmesinler paldır küldür giriyorlar bıraksınlar bi toparlanalım Yani sayfayı kapatalım yanlış anlaşılmasınAma yakalanmamak lazim tabi gizli yapalim böyle seyleri
Aynen ama bizde kapiyi kilitleyelim giremesinler sorun da kalmasinOnlar da kapıyı çalmadan içeri girmesinler paldır küldür giriyorlar bıraksınlar bi toparlanalım Yani sayfayı kapatalım yanlış anlaşılmasın
Ben kapıyı kilitlesem daha çok şüphe çeker La saf mısınAynen ama bizde kapiyi kilitleyelim giremesinler sorun da kalmasin
Ay ne dikkat cekecek isim vardi dersin hemen o mu gelecek akillarinaBen kapıyı kilitlesem daha çok şüphe çeker La saf mısın
Niye işini kapı açıkken yapamıyor musun derlerseAy ne dikkat cekecek isim vardi dersin hemen o mu gelecek akillarina
Yapamiyorum dersinNiye işini kapı açıkken yapamıyor musun derlerse
Beklediğim yorum.Niye baskasının pis seyini izleyip onun gunahlarini ustume alayim ki Cok sukur boyle bir aliskanligim yok. Ama cocuklen seyretmistim bir iki kere mankenler cikiyodu tvde hatta kizlari da yanima aliyodum izliyoduk sonra dayak yiyince akıllandım
Kızlık durum değil, erkeklik durum sen niye cevap veriyon?aa evet bu sefer efsane dönmüş işte @denizz19
ayy vlla yabancı dizilerde sık karşılaştığımız bir durum malesef gerçi taht oyunları tarzı diziler pek izlemiyorum bir blac sailste aşırı o sahneler oluyor ama ben odamda izliyorum yabancı dizileri ailemin yanında izlemem aa annem odama çok girip çıkıyor ama leptobumun sırtı ona dönük olduğu için yakalasa bile öyle sahnelerde görmesi imkansız oluyor
görürse ne olur ayy zaten kadın beni evlendirmeye meraklı dizi falan dinlemez bu bahaneyle hemen nikah masasına oturdur
allah allah ayrımcılık yokKızlık durum değil, erkeklik durum sen niye cevap veriyon?
Kızlar yakalansa nolur, hem kızın odasına kim pat diye dalar? Dalsa da ne hesap verecek, biraz geniş düşün.allah allah ayrımcılık yok
annem girip çıkıyor dedimyaKızlar yakalansa nolur, hem kızın odasına kim pat diye dalar? Dalsa da ne hesap verecek, biraz geniş düşün.