Sevdaluk yeni bölüm bittikten sonra tekrar mı veriyor 😕Sevdaluk özet vermediği ve Maç olduğu için düşük başladığını söylemiştim bakın tekrarı Show yapıyor. @xemrexxx , @denizz19 , @Lordly , @dizi kolik .
Sevdaluk yeni bölüm bittikten sonra tekrar mı veriyor 😕Sevdaluk özet vermediği ve Maç olduğu için düşük başladığını söylemiştim bakın tekrarı Show yapıyor. @xemrexxx , @denizz19 , @Lordly , @dizi kolik .
Sevdaluk özet vermediği ve Maç olduğu için düşük başladığını söylemiştim bakın tekrarı Show yapıyor. @xemrexxx , @denizz19 , @Lordly , @dizi kolik .
Yorumun sanki yerin dibine sokmuş gibi ama izlenir diyorsun.Devin Özgür hiç olmamiş 😕 Şivesi acayip kötü.Sanırsın ilk okulda piyeslere katılmış gibi.
Herneyse İbrahim Kavak Yelleri denen çocukta rockçı olayım derken başka bişeye dönüşmüşDiziyi ortasında açtim(ayı ağaca mı çıkmış ne) tipini gördüm "yok artık" dedim. Sonraki sahnesinde anası kazak örmüş üstünde çıkarmiş oğlunu dışlıyor. (hala yok artık diyorum) Birde alltan alttan arkadaşimin aşkısın şarkısı çalan sahnelerdeki efektlerlede "yok artık" dedim
Dizi izlenebilir kıvamda ilk bölümü bi türlü izleyemedim ama izlenirliği varŞarkılarla sündürülmese birde
Vicdan'ımı izliyorsun?
benden niye alıntıladınevet ve her hafta muhteşem ilerliyor şu anda ekranlardaki en farklı ve kaliteli dizi bence..
Yok diziye birşey demedim. İbrahimin oynadiği karakter olmamiş hatta İbrahim olmasaydı hepten iyiydi. Hem yarisindan izlemeye başladımYorumun sanki yerin dibine sokmuş gibi ama izlenir diyorsun.O kazak sahnesi harikaydı bir kere.
bu anlık full nurbanu ve oyunları vardı 10 reytingi geçmezse kesin şike
benden niye alıntıladın
Netten izleyeceğim dizilerin ilk sırasına yazdım Timuçin Esen'den dolayıevet ve her hafta muhteşem ilerliyor şu anda ekranlardaki en farklı ve kaliteli dizi bence..
22.35 Sevdaluk bitti.
nasil ?22.35 Sevdaluk bitti.
Yeni bölüm mü bitti 22:35 ben şuan kapatmak zorunda kaldım da.22.35 Sevdaluk bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?