18 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Haklısın az bi fark var ikisine de tebrikler

Takas sakami yapiyosun yoksa ciddimisin ??????

- - - Ekleme - - -

Bugun bi tabloya bi takasin tebriklerine sok oldum baska hangi soklar beni bekliyo. :)

- - - Ekleme - - -

Kanal d sacmaliyo son 30 dk yi resmen arman ediyo biu'ye! Bari son reklam 5 gece yada 10'da girse.. Tam 11'de hepten erken.. Kanal d boyle sacmaliklar yaparsa isi zor..

benim için üzülme haftaya isi biter 20 Dakika geliyor

ab de zaten öbgz özetini geçememis :d :d

öbgz bol reklama ragmen reklamcıların ön planda tutugu grupta tokatlamis biü meyi

20 dakika gelince isler değiscek

benim için üzülme isi bitecek :d :d

Yakup tebrikler diyoz hala dalga geçiyon forumda artık kavga olmayacak herkes birbirini tebrik edecek sıktı artık kişiye dùşman olan dizisine de düşman oluyo yok öyle bişey

benim için üzülme haftaya isi biter 20 Dakika geliyor

ab de zaten öbgz özetini geçememis :d :d

öbgz bol reklama ragmen reklamcıların ön planda tutugu grupta tokatlamis biü meyi

20 dakika gelince isler değiscek

benim için üzülme isi bitecek :d :d

belki inanmiyosunuz ama 0.7 lik fark biu'nin son 30 dk tek oynamasi..yoksa son 30 dk tek olmasa ortalamasi dusecekti ve suan listede obgzk'nin arkasinda olacakti... Kanal d ozeti 45'dr bitirip 55'de yayima girmesi lazim!! Yoksa saflik yapar anca kanal d....

Takas sakami yapiyosun yoksa ciddimisin ??????

- - - Ekleme - - -

Bugun bi tabloya bi takasin tebriklerine sok oldum baska hangi soklar beni bekliyo. :)

- - - Ekleme - - -

Kanal d sacmaliyo son 30 dk yi resmen arman ediyo biu'ye! Bari son reklam 5 gece yada 10'da girse.. Tam 11'de hepten erken.. Kanal d boyle sacmaliklar yaparsa isi zor..

Sen güzel güzel sorunca takasta uymuş. :D

Fetih Harika oranlar almış. Bu filmin dizisini kapan kazandı demektir :) FOX buldu film`i 10 a bölerek her haftaya yayınlar :A
D Haluk sağolsun Medyapımı ikna etmiş Fetih için :d

Benim İçin Üzülme az bir farkla totalde öne geçmiş. Başladığından beri totalde bir ÖBGZK, bir Benim İçin Üzülme önde oluyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine harika gitmiş. Dizi`nin seyircisini en çok Fetih çaldı. A/B`de ise yine harika gitmiş

Şans Kapıda iyi başladı gibi. Totalde 15 share, A/B`de 13 sahre almış

Fetih Harika oranlar almış. Bu filmin dizisini kapan kazandı demektir :) FOX buldu film`i 10 a bölerek her haftaya yayınlar :A
D Haluk sağolsun Medyapımı ikna etmiş Fetih için :d

Benim İçin Üzülme az bir farkla totalde öne geçmiş. Başladığından beri totalde bir ÖBGZK, bir Benim İçin Üzülme önde oluyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine harika gitmiş. Dizi`nin seyircisini en çok Fetih çaldı. A/B`de ise yine harika gitmiş

Şans Kapıda iyi başladı gibi. Totalde 15 share, A/B`de 13 sahre almış

neresi harika 3 aydir reklam yapiyor kanal aldigi reyting 10 13 :d :d 3 aydir reklam yapti karsılıgı bu mu

Yakup tebrikler diyoz hala dalga geçiyon forumda artık kavga olmayacak herkes birbirini tebrik edecek sıktı artık kişiye dùşman olan dizisine de düşman oluyo yok öyle bişey

Dalga gecmedim, senden boyle bi cumle ilk defa ve obgzk soyleyince sadirdim haliyle. Denemeye calisalim tebrikleri , sokenleri gidebildigi yere kadar.

tuğba ünsal kendi twiter hesabından söyledi

Acikcasi sadirdim. Cunku obgzk guzelleri alayimda reyting toplayayim demiyo, tam tersi yetenekli olsunda oyunculukta; ister guzel ister cirkin olsun farketmez bakis acisi var. Tugba unsal iyi kiz hos kiz , guzel de rol yapiyo, :) bakalim artik hakan'a guzel bi kiz istiyoruz :)).

Nurullah yarı finallerde gelir aga gelince bana mutlaka mesaj at :D