WesTxCoasT
Favori Üye
Fetih fasafiso kısmı bile lider gitti haftaya ikinci bölümde fox blok ve az reklamlı giderse uçar savaş yerleri gerçi 20 dakikada başlıcak haftaya ortalık karışır.
Yakup gerçekler ne zamandan beri hayal olmuş be aslanım
iyi akşamlar beyler bayanlar...bu geceyi kim özetler anlıkları...hızlı bir yorumyapıştırayım adım gibi..
haftaya 20 dakika başlıyor starda reyting analizimi yaptım haftaya salı reytinglerini anlayabiliyorum ...
Haftaya öbgzk flnish hem fetih hem de 20 dk var
iyi akşamlar beyler bayanlar...bu geceyi kim özetler anlıkları...hızlı bir yorumyapıştırayım adım gibi..
20 dakika hemen ilk bölümle totalde öbgzyi geçmesi çok zor bence
SBT nin ortalamalarina bakilirsa Fetih 1453 rahat bir sekilde zirvenin sahibi olacak, ÖBGZK gecen haftaya göre düsüs yasayacak, Benim icin üzülme de gecen haftaya göre düsecek...
öyle yazdıysan sen tersi çıkacak demektir..ben şimdi özetlerim hızlı sen merak etme )
öbgz sildi süpürdü reytingleri
fetih ikinci oldu
biü üçüncü oldu
ben şimdi özetlerim hızlı sen merak etme )
öbgz sildi süpürdü reytingleri
fetih ikinci oldu
biü üçüncü oldu
fetih filmi haftaya yayınlanmazsa 20 dakika çok az farkla hem totalde hem ab de birinci olcak....diğer haftalar ab de farkı açacak....totalde 3 dizi başabaş çekişcekler....20 dakikanın gelişi en fazla öbgz yi etkiler..
- - - Ekleme - - -
öyle yazdıysan sen tersi çıkacak demektir..
fetih tam olarak yayınlanmadımı dün.....taksitlere mi bölmüş fox..sanırım fox 20 dakikayı vuracak. fetihi tam yayımadi sanırım. haftaya geri kalan kısmı yayınlayacatır.
tns malum kanal d yi pek sısirmıyor biu de ikinci olma şansı var ama belli olmaz kıl payı ikinci de olabilir.