18 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Fetih fasafiso kısmı bile lider gitti haftaya ikinci bölümde fox blok ve az reklamlı giderse uçar savaş yerleri gerçi 20 dakikada başlıcak haftaya ortalık karışır. :D

iyi akşamlar beyler bayanlar...bu geceyi kim özetler anlıkları...hızlı bir yorumyapıştırayım adım gibi..

iyi akşamlar beyler bayanlar...bu geceyi kim özetler anlıkları...hızlı bir yorumyapıştırayım adım gibi..

SBT nin ortalamalarina bakilirsa Fetih 1453 rahat bir sekilde zirvenin sahibi olacak, ÖBGZK gecen haftaya göre düsüs yasayacak, Benim icin üzülme de gecen haftaya göre düsecek...

SBT nin ortalamalarina bakilirsa Fetih 1453 rahat bir sekilde zirvenin sahibi olacak, ÖBGZK gecen haftaya göre düsüs yasayacak, Benim icin üzülme de gecen haftaya göre düsecek...

fetih dizisi 5 reytingde aldı 10 reytinde aldı demekki 10+5 =15/2=7,5 reyting alacak :))

fetih filmi haftaya yayınlanmazsa 20 dakika çok az farkla hem totalde hem ab de birinci olcak....diğer haftalar ab de farkı açacak....totalde 3 dizi başabaş çekişcekler....20 dakikanın gelişi en fazla öbgz yi etkiler..

- - - Ekleme - - -

ben şimdi özetlerim hızlı sen merak etme :))

öbgz sildi süpürdü reytingleri

fetih ikinci oldu

biü üçüncü oldu :)
öyle yazdıysan sen tersi çıkacak demektir..

ben şimdi özetlerim hızlı sen merak etme :))

öbgz sildi süpürdü reytingleri

fetih ikinci oldu

biü üçüncü oldu :)

20 dakika ilk hafta üçüncü olur sonraki haftalar ikinciliğe belki yerleşir :)

- - - Ekleme - - -

fetih filmi haftaya yayınlanmazsa 20 dakika çok az farkla hem totalde hem ab de birinci olcak....diğer haftalar ab de farkı açacak....totalde 3 dizi başabaş çekişcekler....20 dakikanın gelişi en fazla öbgz yi etkiler..

- - - Ekleme - - -

öyle yazdıysan sen tersi çıkacak demektir..

kabahat bendeki cevap veriyorum, kimse cevap vermemiş ben cevaplıyorum sende bizim karizmayı zedeliyorsun:)) ne dedimde tersi çıktı hızlı :)))

sanırım fox 20 dakikayı vuracak. fetihi tam yayımadi sanırım. haftaya geri kalan kısmı yayınlayacatır.

tns malum kanal d yi pek sısirmıyor biu de ikinci olma şansı var ama belli olmaz kıl payı ikinci de olabilir.

f forumun reytingleri düşmüş heral.....bu günde 16 sayfa....bu arada bir ilki yaşatıyorum foruma ve ilk defa imza şeyettim profilime..beğenenler yorumyazsın....beğenmeyenlerde beğendiğini yazsın..:GDG:

- - - Ekleme - - -

sanırım fox 20 dakikayı vuracak. fetihi tam yayımadi sanırım. haftaya geri kalan kısmı yayınlayacatır.

tns malum kanal d yi pek sısirmıyor biu de ikinci olma şansı var ama belli olmaz kıl payı ikinci de olabilir.
fetih tam olarak yayınlanmadımı dün.....taksitlere mi bölmüş fox..