18 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Oyle bir gecer zaman ki sali gunun en kaliteli dizisi acik ve net. :)

Ezmiş mezmiş bırakın artık bu çocukça lafları yakışmıyor yok acun tokadı basar falan gereksiz hem reytinglerde iki dizide birbirini ezmemiş yakın yakına. :)

evet daha düzeyli mesaj yazmak lazım west ilk hamleyi ben yapayım :))

öbgz tüm dizilerle top gibi oynar :))

karşısına kim geçerse geçsin
eritir kurtur:)

GÜNÜN YORUMU:

fetih tv de ilk kez yayınlanan bölümle açık ara zirvede beklenildiği gibi ama ben bi 14-15 falan beklerdim en az 10 biraz düşük kalmış
benim için üzülme öbgzk yi kıl payı geçerek dün sbt anlıklarına göre bizleri şaşırttı helal olsun
öbgzk acayip düştü nerdeyse 7 nin altına da düşecek agb nin kanal d yi aşırı şişirmesi sonucu bu biz çok düştü falan diyoruz ama öbgzk ilk sezonu 15-20 arası 2.sezonu 10-15 arası bu sezon 5-10 arası reytingler almıştır tabi reytingler iyi 7 alarak kıl payı 3.olmuş

GÜNÜN YORUMU:

fetih tv de ilk kez yayınlanan bölümle açık ara zirvede beklenildiği gibi ama ben bi 14-15 falan beklerdim en az 10 biraz düşük kalmış
benim için üzülme öbgzk yi kıl payı geçerek dün sbt anlıklarına göre bizleri şaşırttı helal olsun
öbgzk acayip düştü nerdeyse 7 nin altına da düşecek agb nin kanal d yi aşırı şişirmesi sonucu bu biz çok düştü falan diyoruz ama öbgzk ilk sezonu 15-20 arası 2.sezonu 10-15 arası bu sezon 5-10 arası reytingler almıştır tabi reytingler iyi 7 alarak kıl payı 3.olmuş

ab yorumlarinida bekliyoruz ,

Son düzenleme:
muhteşem yüzyıl özet başladı çarşamba sayfası hala kilitli neyi bekliyor arkadaşlar??

- - - Ekleme - - -

muhteşem yüzyıl özet başladı çarşamba sayfası hala kilitli neyi bekliyor arkadaşlar??

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.87 , 2) ATV: 3.73 , 3) FOX: 3.32 , 4) SHOW: 3.18 , 5) STAR: 2.72