18 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

2 BENIM ICIN UZULME ATV 18.12.2012 20:59:08 23:31:53 7,27 17,2
Ezdik mi? Ezdikmi? :d :d HAFTAYA 1.YİZ!!!

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]18.12.2012[/TD]
[TD]18:48:07[/TD]
[TD]19:49:14[/TD]
[TD]2,01[/TD]
[TD]5,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tebrikler :U

2 BENIM ICIN UZULME ATV 18.12.2012 20:59:08 23:31:53 7,27 17,2
Ezdik mi? Ezdikmi? :d :d HAFTAYA 1.YİZ!!!

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]18.12.2012[/TD]
[TD]18:48:07[/TD]
[TD]19:49:14[/TD]
[TD]2,01[/TD]
[TD]5,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tebrikler :U

senin cok onemsedigin arkadasin takas , eger diziler hakkinda ezdik mezdik dimeyip olay cikaran olursa bakmam suratina diyo ona gore sil bence yazini..

Ezmiş mezmiş bırakın artık bu çocukça lafları yakışmıyor yok acun tokadı basar falan gereksiz hem reytinglerde iki dizide birbirini ezmemiş yakın yakına. :)

Ezmiş mezmiş bırakın artık bu çocukça lafları yakışmıyor yok acun tokadı basar falan gereksiz hem reytinglerde iki dizide birbirini ezmemiş yakın yakına. :)

böle şeyleri hep mahoni,destere yakup başlatıyor onları sustursan herkes susar!

- - - Ekleme - - -

Obgzk son 30 dk biu ye armagan ettigi icin sadece 0.7 lik bi farkla 1. Olmus yoksa 2. Olurdu...
hahaha çok komikti bu biü den 30 dakika önce başlayan kimdi?

Bir tarafı görüp bir tarafı görmeme hastalığın mı var acaba? Bunu da "takas agana" söyle :)

- - - Ekleme - - -

Bir tarafı görüp bir tarafı görmeme hastalığın mı var acaba? Bunu da "takas agana" söyle :)

Çok tarafsız yorum yapmışsın gerçekten bravo bende benim yorumu beğenince olgun karşılarsın sandım :D

ozan admin köşwyi dönerse tüm üyelere tdk sözlüğü dağıtsın kelimelrin anlamı konusunda ço kbüyük hata yapılıyor :d

Fetih 1453 beklentilerin üstünde Reyting alarak rakiplerine fark atmis ve iki grubtada zirvenin sahibi olmayi basarmis.

Benim icin üzülme güclü rakiplerine ragmen yine 7 Reytingi gecerek ve son 2 yilin fenomen dizisi ÖBGZK yi gecerek basarili olmus, Dizi AB de de yaklasik 5 Reyting alarak bu grubtada kanalini ayakta tutmayi basarmis.

Öyle bir gecer zaman ki eski günlerini mumla ariyor diyebiliriz, gecen hafta yükselise gecen dizi bu hafta yine düsüs yasadi. Tabiki bunda Fetih 1453 filminin büyük bir etkisi var ama söyle bir düsününce bu dizi Milli maclari ve avrupa maclarini bile 2-3 e katlamis bir diziydi...

Isler Gücler de düsüs sürüyor. Eger dizi AB de 3 Reytingin altina düserse tehlike canlari calmaya baslar.

Fetih 1453 beklentilerin üstünde Reyting alarak rakiplerine fark atmis ve iki grubtada zirvenin sahibi olmayi basarmis.

Benim icin üzülme güclü rakiplerine ragmen yine 7 Reytingi gecerek ve son 2 yilin fenomen dizisi ÖBGZK yi gecerek basarili olmus, Dizi AB de de yaklasik 5 Reyting alarak bu grubtada kanalini ayakta tutmayi basarmis.

Öyle bir gecer zaman ki eski günlerini mumla ariyor diyebiliriz, gecen hafta yükselise gecen dizi bu hafta yine düsüs yasadi. Tabiki bunda Fetih 1453 filminin büyük bir etkisi var ama söyle bir düsününce bu dizi Milli maclari ve avrupa maclarini bile 2-3 e katlamis bir diziydi...

Isler Gücler de düsüs sürüyor. Eger dizi AB de 3 Reytingin altina düserse tehlike canlari calmaya baslar.
Bence isler gücler muhtesemin arkasından yayınlanmalı.Eyvah düsüyorum yokları oynuyor