RüzgarGülü
Favori Üye
. @xemrexxx kanal kapanır yakında izleyici televizyonu açık bırakıp yatıyor gibi birşey oldu okuyan bir xemrexxx birde forumdash şimdilik
en kötü kültür iş iyaptık derim. @xemrexxx kanal kapanır yakında izleyici televizyonu açık bırakıp yatıyor gibi birşey olduokuyan bir xemrexxx birde forumdash şimdilik
Forumdashın alıntıladığı kısmı okudum @OzaN görse kaldırır bu sefer diziyi.zaten dizi +18senin de bazı kısımalrı okumaman lazım panpaneyse avatarında gördüm sow u diziye transfer edlim büloş bayılır
Ben azından okumayıp oy verdim başkası oy vermeye bile tenezzül etmemiş teşekkür etmen lazım :5:
@RüzgarGülü profiline bakaga işte bunu demeyecektim hakaret olarak algılıyorum ve puanımı veriyorum o deilde ben 1 verecektim puanlama 5 den başlıyo 5 çok fazla 1 puan verecem
modlar kaydedebilir mi
Forumdashın alıntıladığı kısmı okudum @OzaN görse kaldırır bu sefer diziyi.Ve daha neler neler yazmışsındır okumaya çekiniyorum.
aga işte bunu demeyecektim hakaret olarak algılıyorum ve puanımı veriyorum o deilde ben 1 verecektim puanlama 5 den başlıyo 5 çok fazla 1 puan verecem
modlar kaydedebilir mi
ordaki saygıyı gördükl
Helal olsun kardeşim harbi adamsın ama okumadan vermemek en iyisi ya adam sağlam kitle istiyor
. @xemrexxx adam emeğe saygıdan oy kullanıyor daha ne istiyorsun
Puanım 10
benim diziyi mi okuduğumu mu sanıyon xemregöz ucuyla bile bakmıyorum yorumları da okumuyorum sadece kardeşim yorum yapınca baktım ne yazmış diye (rüzgargülü)
puanım 1 modlar ilgilensin
Emre yine döktürmüş. Adam bu işin ustası çıktı
sağol panpa 10 puan verenelre 1 geceliğine bülent i gönderiyoruz
sen niye herkes bu muhteşe mdiziye 10 point vermiyor sanıyorsun yoksa herkes 10 verirdiSakın! Bülenti gönderirsen 10 puanımı geri alırım ona göre
Takasa gönder diziye ağır ithamlarda bulundu. Aklı başına gelir belki.sağol panpa 10 puan verenelre 1 geceliğine bülent i gönderiyoruz
sen niye herkes bu muhteşe mdiziye 10 point vermiyor sanıyorsun yoksa herkes 10 verirdi
Ben onu okudum ama oy kullanmadımordaki saygıyı gördüklkvdo da 3 tane 5 point var biri sen biri takas diğeri çd ya da xantier
Takasa gönder diziye ağır ithamlarda bulundu. Aklı başına gelir belki.
Ben onu okudum ama oy kullanmadım
Puanlardan olsam da vazgeçmem diyecek kadar bağlısın demek ki onane de olsa desterenin mirası
O zaman vermişimdiroy kullandığuında adı çıkıyor 8.bölümde adın var
bilmem ki silemle pek anlaşamazlar gibi
- - - Ekleme - - -
oy kullandığuında adı çıkıyor 8.bölümde adın var
- - - Ekleme - - -
evet destere şoparı silem ile yakınlık hissediyordu ikisi de bamya depresyonu yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?