17 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Dünün reyting konusunda Sudan Bıkmış Balıklar hakkındaki yorumumu herkes okursa sevinirim.(Sudan Bıkmış Balıklar 4-5 reyting alacak yazmıştım.
) Lütfen beyazsoy'un dolduruşuna gelmeyin, özel hayatındaki ezikliğinin acısını burada çıkarmaya çalışıyor ama ben öyle her şeye boyun eğen insanlardan değilim.
Her seferinde bana bulaşmaya çalışıyor ama her seferinde de bir şey elde edemiyor. Hala hırsını alamadı benden, alamayacak da...
Ayrıca benim kimseye karşı korkumun olmadığını hala anlayamadınız galiba.
Çoğunlukla akşamları foruma giremiyorum, ancak geç girebiliyorum. Bunu zaten söylemiştim. Neyse, anlayana. Sevgilerle.
Yarın sabah görüşürüz millet. Dipnot: Admincim siteye girilmiyor yine. Sürekli lözde yasal olmayan yolları kullanıyorum siteye girmek için. Yorucu oluyor.
Rica ediyorum lütfen şu işe bir el at.

Son düzenleme:
sudan bıkmıs balıklar 22:40 bitti

küçük hesaplar final yapmali onun yerine baska birsey konmalı

çok iyiydi fragman vermedi off

sudan bıkmıs balıkların çok izlenecegini birinci bölümden sölemistim reyting getirici hareketler yapiliyor

lordly yine kızmış hakaretler savuruyor
)))) atıp tutuyordu star böyle şöyle diye starda dizi tutmaz diye şimdidde 4-5 reyting alacak dedim diyor
))) ama yine üste çıktı değişen bişey yok
))))

küçük hesapların rengi değişmiş ama kamera kulanımı yine aynı ramazda milet izlerken kusar vallahi
))))

Sudan bıkmış balıkların sonu neydi öyle ya
?
Iyy kûçük hesaplar tam bi rezalet ya

beyazsoycum ben sana kızmam.
Beni kızdırman biraz zor olur.
Ben gelene kadar sitedeki herkesi ezmeye çalışmışsın ama aynı şeyi bana yapamadın bildiğin duvara tosladın ve çetin ceviz çıkmam seni hayli hırslandırıyor ve kızdırıyor.
Bu numaralar bana sökmez. Ben sakince yazdıklarının yine abartı ve yalan olduğunu belitmek için bir açıklama yaptım sadece. Evet Star'da dizi tutmaz dedim bunun hep arkasındayım. En azından reytingler yükselince senin gibi dönmedim.
Dünkü reyting sayfasında Hayatımın Rolü'nün reytinginden ve Sudan Bıkmış Balıklar'ın tekrar reytinglerinden yola çıkarak 4-5 alır dedim. Ama hala dizinin tutacağını düşünmüyorum. Şuan idare ediyor ama kısa zamanda yine düşecek. Söylediğimin hala arkasındayım arkadaşım.

Kucuk Hesaplar yakinda bitecektir