çağatay ve oyuncu 😱Karagül de yan karakterlerde çok başarılı ne bu laf mı şimdiAyrıca Medcezir'in oyuncularına laf vurmadım başta Çağatay olmak üzere hepsi de değerli oyuncular.
çağatay ve oyuncu 😱Karagül de yan karakterlerde çok başarılı ne bu laf mı şimdiAyrıca Medcezir'in oyuncularına laf vurmadım başta Çağatay olmak üzere hepsi de değerli oyuncular.
Aslın Da Fark-ı Çene dersek daha doğru olur Sayın MOD'um.Fark-i samimiyet bence
Bu benim fikrim illa atlayacak bir yerden Özge Ulusoy bile oyuncu olduysa Çağatay'a oyuncu değil demek hakarettir.çağatay ve oyuncu 😱
yok istemem ben izlersem tv den izlerimikisini aynı anda da takip edebilirsin benim gibi
Sen var ya adamsın adam.bişey kaybetmem ya karagül bence daha iyi
özge ye de mi oyuncu diyenler vah vah nolacak bu memleketin haliBu benim fikrim illa atlayacak bir yerden Özge Ulusoy bile oyuncu olduysa Çağatay'a oyuncu değil demek hakarettir.
Aslın da Fark-ı Çene dersek daha doğru olur Sayın MOD'um.
Kaynanalar kovalasın seni inşallah.Kaan'ın çene mübarek kaynana çenesi gibi ee ben de ondan kalır yanım yok sahi he Cumartesi olmuş @Bully
Ocak dışısın. ssbişey kaybetmem ya karagül bence daha iyi
Sen Çağatay'ı sevmezsin ben severim. Sen Hazal'ı sevmezsin ben severim. İşbu muhalefetseözge ye de mi oyuncu diyenler vah vah nolacak bu memleketin hali
tamamSen var ya adamsın adam.Sana bulaşırlarsa bana haber ver tamam mı
Hachiko'ya baskı uygulayanların karşısında ben biterim haberiniz olsun yakarım çıranızı uleeyn.Kaynanalar kovalasın seni inşallah.
Ocak dışısın. ss
Sen Çağatay'ı sevmezsin ben severim. Sen Hazal'ı sevmezsin ben severim. İşbu muhalefetseben beğeniyorum Çağatay'ı. 😉
Üzül ya da üzülme totalim ama para ben de.ne ka üzüldüm senin adına tahmin edemezsin totalsin motelsin ama sen de bir insansın sonuçta üzülmemek elde değil
Ben yine de şansımı deneyeceğim.Hachiko'ya baskı uygulayanların karşısında ben biterim haberiniz olsun yakarım çıranızı uleeyn.
aga sen rahat ol bundan sonrası bendeBen yine de şansımı deneyeceğim.Star sevgisini kullanırım.
Saol aga korunmaya ihtiyacım yok ama ilgin için teşekkür ederim.bully e dokunan olursa olacaklardan sorumlu değilim vadici kardeşime dokunanı yakarım lan yakarım
aga sen rahat ol bundan sonrası bende
aga kırıyosun beni ama lütfenSaol aga korunmaya ihtiyacım yok ama ilgin için teşekkür ederim.Bu arada Vadici olduğum da nerden çıktı yine?
Aga beni Vadici yapma çabalarından ne zaman vazgeçeceksin?aga kırıyosun beni ama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?