AB kitlenin kafası kolay işlere çalışıyor. İki üç öpüşme, bir şarkı patlat al sana AB. İzle de bulmaca gör KARAGÜL'deKaragül ağır total bir dizi. Olaylar çok karışık benim ab kafam almadı. Ab reytingleri nasıl bu kadar fazla anlamıyorum zaten.
AB kitlenin kafası kolay işlere çalışıyor. İki üç öpüşme, bir şarkı patlat al sana AB. İzle de bulmaca gör KARAGÜL'deKaragül ağır total bir dizi. Olaylar çok karışık benim ab kafam almadı. Ab reytingleri nasıl bu kadar fazla anlamıyorum zaten.
Aman amma abarttın sen de bulmacaymış peh. Karagül dediğin kadar karışık bir dizi olsaydı izlenmezdi. Total izleyicisi komplike senaryoları sevmez herşey açık ve net olacak.AB kitlenin kafası kolay işlere çalışıyor. İki üç öpüşme, bir şarkı patlat al sana AB. İzle de bulmaca gör KARAGÜL'de
Medcezir'de izleniyor totalde ama.Aman amma abarttın sen de bulmacaymış peh. Karagül dediğin kadar karışık bir dizi olsaydı izlenmezdi. Total izleyicisi komplike senaryoları sevmez herşey açık ve net olacak.
Çünkü senaryosu karışık değil. Total izleyicisinin rahatlıkla anlayacağı türden. Ab olmasının sebebi senaryo kalitesi, sıcaklığı, samimi aşklar ve birbirinden kaliteli başroller. Totalde de izlenecek elbet ama ab'si genelde daha yüksek çıktığı için ab dizisi olmuş oluyor doğal olarak.Medcezir'de izleniyor totalde ama.
Fikrine saygı duyuyorum ama Medcezir hiç de sıkıcı değil yani. Dönmek istersen bekleriz.niyeyse medcezir izlerken biraz sıkılıyodum heycanlı sahneler falan azdı ama karagül öyle mi heycan hep var hiç te sıkılmadan izliyorum
Hachiko'yu kaptırmayız bırakın da heyecanın keyfini yaşasın.Çünkü senaryosu karışık değil. Total izleyicisinin rahatlıkla anlayacağı türden. Ab olmasının sebebi senaryo kalitesi, sıcaklığı, samimi aşklar ve birbirinden kaliteli başroller. Totalde de izlenecek elbet ama ab'si genelde daha yüksek çıktığı için ab dizisi olmuş oluyor doğal olarak.
Fikrine saygı duyuyorum ama Medcezir hiç de sıkıcı değil yani. Dönmek istersen bekleriz.
saldırmıyoruz artık onlara acıdığımızdan bıraktık
Medcezir'de de heyecan tavan dostum. Mustafa kardeşim kendi kaybeder Karagül'ü Medcezir'e tercih ederek @HachiKo.Hachiko'yu kaptırmayız bırakın da heyecanın keyfini yaşasın.
Bir şey kaybetmez merak etme çok izlemek isterse netten izler de izleyecek ne var ki izlesin belki öpüşme sahnelerini izler.Medcezir'de de heyecan tavan dostum. Mustafa kardeşim kendi kaybeder Karagül'ü Medcezir'e tercih ederek @HachiKo.
ikisini aynı anda da takip edebilirsin benim gibiniyeyse medcezir izlerken biraz sıkılıyodum heycanlı sahneler falan azdı ama karagül öyle mi heycan hep var hiç te sıkılmadan izliyorum
@Yakamoz-Asi dizimizi aşağılıyor bu melun. Dizinin sadece öpüşme sahnelerinden ibaret olduğunu düşünüyorsan ben ne yapayım? Dizide entrika, samimi aşklar, heyecan, son zamanlarda biraz azalsa da aksiyon, gerilim, hüzün, komedi ne ararsan var. Ayrıca rol seçimlerinin ve oyunculuk performanslarının bu kadar başarılı olduğu bir dizi göremezsin. Dizide olaylar her taraftan gelişiyor. Sadece bir hikaye yoğunlaşılmıyor. Yan rollerin hikayesi de başroller kadar önemli yer kapsıyor. Kısacası yok böyle dizi enfesto yani.Bir şey kaybetmez merak etme çok izlemek isterse netten izler de izleyecek ne var ki izlesin belki öpüşme sahnelerini izler.
Karagül de yan karakterlerde çok başarılı ne bu laf mı şimdi Ayrıca Medcezir'in oyuncularına laf vurmadım başta Çağatay olmak üzere hepsi de değerli oyuncular.@Yakamoz-Asi dizimizi aşağılıyor bu melun. Dizinin sadece öpüşme sahnelerinden ibaret olduğunu düşünüyorsan ben ne yapayım? Dizide entrika, samimi aşklar, heyecan, son zamanlarda biraz azalsa da aksiyon, gerilim, hüzün, komedi ne ararsan var. .D Ayrıca rol seçimlerinin ve oyunculuk performanslarının bu kadar başarılı olduğu bir dizi göremezsin. Dizide olaylar her taraftan gelişiyor. Sadece bir hikaye yoğunlaşılmıyor. Yan rollerin hikayesi de başroller kadar önemli yer kapsıyor. Kısacası yok böyle dizi enfesto yani.
Oyunculara laf vurmadın ama diziye laf attın Karagül'ün rakibi diye ve cevabını aldın.Karagül de yan karakterlerde çok başarılı ne bu laf mı şimdi Ayrıca Medcezir'in oyuncularına laf vurmadım başta Çağatay olmak üzere hepsi de değerli oyuncular.
Fark-ı Karagül. 😎Cumartesi aksam oldu hala birbiriniz ile mi ugrasiyorsunuz
Kaan'ın çene mübarek kaynana çenesi gibi ee ben de ondan kalır yanım yok sahi he Cumartesi olmuş @BullyCumartesi aksam oldu hala birbiriniz ile mi ugrasiyorsunuz
Sen bırah bırah ne cevap verdin ki had bildiriyorsun sen.Oyunculara laf vurmadın ama diziye laf attın Karagül'ün rakibi diye ve cevabını aldın.
Sabaha kadar didişiriz biz. Medcezir - Karagül çatışması biter mi öyle kolay kolay?Cumartesi aksam oldu hala birbiriniz ile mi ugrasiyorsunuz