çağatay ve oyuncu 😱Karagül de yan karakterlerde çok başarılı ne bu laf mı şimdiAyrıca Medcezir'in oyuncularına laf vurmadım başta Çağatay olmak üzere hepsi de değerli oyuncular.
![]()
çağatay ve oyuncu 😱Karagül de yan karakterlerde çok başarılı ne bu laf mı şimdiAyrıca Medcezir'in oyuncularına laf vurmadım başta Çağatay olmak üzere hepsi de değerli oyuncular.
![]()
Aslın Da Fark-ı Çene dersek daha doğru olur Sayın MOD'um.Fark-i samimiyet bence![]()
Bu benim fikrim illa atlayacak bir yerden Özge Ulusoy bile oyuncu olduysa Çağatay'a oyuncu değil demek hakarettir.çağatay ve oyuncu 😱
yok istemem ben izlersem tv den izlerimikisini aynı anda da takip edebilirsin benim gibi![]()
Sen var ya adamsın adam.bişey kaybetmem ya karagül bence daha iyi![]()
özge ye de mi oyuncu diyenler vah vah nolacak bu memleketin haliBu benim fikrim illa atlayacak bir yerden Özge Ulusoy bile oyuncu olduysa Çağatay'a oyuncu değil demek hakarettir.![]()
Aslın da Fark-ı Çene dersek daha doğru olur Sayın MOD'um.![]()
Kaynanalar kovalasın seni inşallah.Kaan'ın çene mübarek kaynana çenesi gibi ee ben de ondan kalır yanım yok sahi he Cumartesi olmuş @Bully![]()
Ocak dışısın. ssbişey kaybetmem ya karagül bence daha iyi![]()
Sen Çağatay'ı sevmezsin ben severim. Sen Hazal'ı sevmezsin ben severim. İşbu muhalefetseözge ye de mi oyuncu diyenler vah vah nolacak bu memleketin hali![]()
tamamSen var ya adamsın adam.Sana bulaşırlarsa bana haber ver tamam mı
![]()
Hachiko'ya baskı uygulayanların karşısında ben biterim haberiniz olsun yakarım çıranızı uleeyn.Kaynanalar kovalasın seni inşallah.
Ocak dışısın. ss
Sen Çağatay'ı sevmezsin ben severim. Sen Hazal'ı sevmezsin ben severim. İşbu muhalefetseben beğeniyorum Çağatay'ı. 😉
Üzül ya da üzülme totalim ama para ben de.![]()
![]()
ne ka üzüldüm senin adına tahmin edemezsin totalsin motelsin ama sen de bir insansın sonuçta üzülmemek elde değil
![]()
![]()
![]()
Ben yine de şansımı deneyeceğim.Hachiko'ya baskı uygulayanların karşısında ben biterim haberiniz olsun yakarım çıranızı uleeyn.![]()
aga sen rahat ol bundan sonrası bendeBen yine de şansımı deneyeceğim.Star sevgisini kullanırım.
![]()
Saol aga korunmaya ihtiyacım yok ama ilgin için teşekkür ederim.bully e dokunan olursa olacaklardan sorumlu değilim vadici kardeşime dokunanı yakarım lan yakarım
aga sen rahat ol bundan sonrası bende![]()
aga kırıyosun beni ama lütfenSaol aga korunmaya ihtiyacım yok ama ilgin için teşekkür ederim.Bu arada Vadici olduğum da nerden çıktı yine?
![]()
Aga beni Vadici yapma çabalarından ne zaman vazgeçeceksin?aga kırıyosun beni ama lütfen![]()