Kimseyle... 50 yaş üstü biri bul öyle kıyas yap barikendini kiminle kıyaslıyorsan o
Kimseyle... 50 yaş üstü biri bul öyle kıyas yap barikendini kiminle kıyaslıyorsan o
Castiel daha geçen Michael'ın önune düşmüştüCastiel'de bi sorun var benceDean rahatsız oluyor ve senarist yazmıyorsa. Demek ki bişey yok.. Ama Castiele yazıyor
Jensen dağ gibi adam zaten bir ona escinsel algısı tutmadı @xemrexxx gibilerinoğlan da korkmuş diğer adama kapılıp gitmekten demek ki
Evet ona işlemiyor
Kimseyle... 50 yaş üstü biri bul öyle kıyas yap bari
ay allah sizi bildiği gibi yapsın enyse ben kaçtım hadi good night tıkınayım biraz
aa o ne demek bişey anlamadımben demiştim o kadar çok x li videolar izleme oran buran tutulur diye
Evet ona işlemiyorSam ve Castiel yollu
Aaa git Mezarını çok boşlama ahretin düzeni bozulmasınay allah sizi bildiği gibi yapsın enyse ben kaçtım hadi good night tıkınayım biraz@serhatt la size son bir fantezi pozu bırakayım tıklayın
aa öyle yıkandığımız da var ayol90lı yıllarda sobanın yanında leğende yıkardı anneler çocuklarını çimmek diyorduk
@serhatt Öyle sanırım
aaa Meşhur Faruk bu museni @serhatt a havale ediyorum serhatcığım spoiye bak faruk memelerini atmış
Leğene sığmazsın sen gerçiaa öyle yıkandığımız da var ayol
Benimle olsaydı kalitesi artardı Emre kalitesini düşürür
@xemrexxx de istiyor aslında ama @Forumdash ı yaşlı buluyormuşBenimle olsaydı kalitesi artardı Emre kalitesini düşürür
Sağol tatlım iştahımı kabarttınay allah sizi bildiği gibi yapsın enyse ben kaçtım hadi good night tıkınayım biraz@serhatt la size son bir fantezi pozu bırakayım tıklayın
aa niyee sığmıyacakmışımLeğene sığmazsın sen gerçi
aaa bundan iyisi şamda kayısı
aaaa sana da iyiki kendimi gösterdim,diline doladın dilin kopsunSana küçük gelir
Gökdelenden uzunsun herkes görsünaaaa sana da iyiki kendimi gösterdim,diline doladın dilin kopsun
Milletin ağzına laf verme çirkef karıGökdelenden uzunsun herkes görsün
Eve nasıl giriyorsun senMilletin ağzına laf verme çirkef karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?