Rezalet 🤢🤮youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 120655
Rezalet 🤢🤮youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk
youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk
İçinde Kurguvivor'un olduğu bir listeyi ciddiye alıp kendimi yormaya değmez, o yüzden boş.
Paylaşan kişi yapmamış ki niye KŞ'cilerden birinin yaptığını düşündün onu da anlamadım. Afra Saraçoğlu rol arkadaşını ateşin önüne attığı için aylardır eleştiriliyor onun sonucu.RTÜK yapacagini yapmis serbetciler hala fan videolari ile bir seylere ulasmaya calisiyor Youtube ne yapsin garibim bir köseye yerlestirmis yine surubu aman serbeti
Paylaşan kişi yapmamış ki niye KŞ'cilerden birinin yaptığını düşündün onu da anlamadım. Afra Saraçoğlu rol arkadaşını ateşin önüne attığı için aylardır eleştiriliyor onun sonucu.
Rol arkadaşı dediğim Pelin'i oynayan kız. Onu eleştiren bir tweeti favladıktan sonra manyak fanları kıza torpilli diye saldırmaya başladı.rol arkadasini @serhatt düsünsün bosver biz niye düsünüyoruz rol arkadasinin zaten 10 bölüm falan bögürmesini izledik
Rol arkadaşı dediğim Pelin'i oynayan kız. Onu eleştiren bir tweeti favladıktan sonra manyak fanları kıza torpilli diye saldırmaya başladı.
Esas çiftlerin arasını bozmak için başka kadın ve erkeklerin kullanılması 40 yıllık muhabbet. 😱 Öyleyse o rolleri oynayan herkes torpilli.Torpilli zaten. Bende diyorum bunu. Yoksa hangi dizide bir yan rol bu kadar ön plana koyulur senaryoda
Esas çiftlerin arasını bozmak için başka kadın ve erkeklerin kullanılması 40 yıllık muhabbet. 😱 Öyleyse o rolleri oynayan herkes torpilli.
Reyting sonuçlarından daha güvenilir bence youtube un paylaştığı sonuçları neyse ben raporun kalanını okuyim
Mert Yazıcıoğlun'dan ayrılıp öteki Mert e mi sarılmış? Ateşin önüne atmak deyimini anlamış miyim ? @Yakamoz-AsiPaylaşan kişi yapmamış ki niye KŞ'cilerden birinin yaptığını düşündün onu da anlamadım. Afra Saraçoğlu rol arkadaşını ateşin önüne attığı için aylardır eleştiriliyor onun sonucu.
Gözümden düştü benim umurumda değil artıkın.rol arkadasini @serhatt düsünsün bosver biz niye düsünüyoruz rol arkadasinin zaten 10 bölüm falan bögürmesini izledik
Mert Yazıcıoğlun'dan ayrılıp öteki Mert e mi sarılmış? Ateşin önüne atmak deyimini anlamış miyim ? @Yakamoz-Asi
Gözümden düştü benim umurumda değil artıkın.
Sen bir Senarist olsan kahve olarak ne icersin
Sen bir Senarist olsan kahve olarak ne icersin
Mocha latte flat white Americano
Turk kahvesi cappuccino espresso çay
------
@Yakamoz-Asi
Arka sokaklarin Senaristi mocha içiyorAmericano
Bakmam gözünün yaşına kimsenin.
youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk