Damien Duff
Favori Üye
Ağızın öyle değil ki kendin öylesinSeni yolarım Aloşka, mahalle karısı ağzımı açtırma.
Barış Kılıç ve Evrim Alasya'nın sahnelerine göz atıyorum iki taşAlos da izliyor ama çaktırmıyor.
Klavyedeki tüm tuşlara basmış.
Yalı çapkını ve Tuzağı izledim abi
------
Ah Tuzağım canım dizim başka kanalda olsa zirvede olcak bir diziydi de işte Kızılcık ı daha izleyemedim ya
Düzenli olarak izlemiyorum. YouTube’dan sahnelerine bakıyorum arada ama başarısı takdire şayan gerçekten.K Ş yi seyrediyor msn? 😱
Çöp Adam’ın konuyla alakasını çözemedim. 🤔 Yine konuşmak için konuşmuşsun.Bu sırada Çöp Adam bomboş günün ikinciliğine bile yürüyemedi.
O sahnelere bakarken Nursema ve Umut'a bakıyorsundurAğızın öyle değil ki kendin öylesin
Barış Kılıç ve Evrim Alasya'nın sahnelerine göz atıyorum iki taş
Bana hitap etmiyorlar canımO sahnelere bakarken Nursema ve Umut'a bakıyorsundur
Teşekkür ederim canım.@mrt-06 çok sevinmiştir reytingleri görünce, tebrikler kardeşim.
Aaa kes be Yasak Elma'yı bile bu kadar savunmuyorsun, ikinciliğe düştü diye kıvır şimdi.Ne mana bnm düzenli izlediğim tek dizi elmadır bir kere. Ss
------
Alex in arkasındaki dürümü kişi @MasacRE mi'
Yok gııı yalı çapkınını düzenli izlemiyorum totosundaki foka bakmadan diziye fok atanlara laf ediyorum sadeceAaa kes be Yasak Elma'yı bile bu kadar savunmuyorsun, ikinciliğe düştü diye kıvır şimdi.
Hayatı dümen olanın rotasına güven olmaz canım.Yok gııı yalı çapkınını düzenli izlemiyorum totosundaki foka bakmadan diziye fok atanlara laf ediyorum sadece
Hayatı dümen olan sen değil misin işine gelince bakire olduğunu söylüyorsun işine gelince 9 koca boşadığınıHayatı dümen olanın rotasına güven olmaz canım.
Senden öğrendiğim tarifeyi uyguluyorum.Hayatı dümen olan sen değil misin işine gelince bakire olduğunu söylüyorsun işine gelince 9 koca boşadığını
Ağızın öyle değil ki kendin öylesin
Barış Kılıç ve Evrim Alasya'nın sahnelerine göz atıyorum iki taş
Klavyedeki tüm tuşlara basmış.
İzlediğini nerden biliyorsun yanındamısın çocuğun @Alos
Düzenli olarak izlemiyorum. YouTube’dan sahnelerine bakıyorum arada ama başarısı takdire şayan gerçekten.
Çöp Adam’ın konuyla alakasını çözemedim. 🤔 Yine konuşmak için konuşmuşsun.
Teşekkür ederim canım.
Kızılcık Şerbeti birkaç hafta önce sadece hayal edip geçtiğim reytingleri gerçekten almaya başladı. Karşısında ne kadar güçlü bir rakip olursa olsun böylesine uçuşa geçmesi hak ettiği reytingleri getirdi, ayrıca bir süre daha bu tempoyla gider. Normalde pazar günleri izlememe rağmen yayındayken öylesine açıp bölümün sonunu getirip üstüne bir de fragman bekledim.
Haftalık liste gelince bir de oranın zirvesi olsun da bi keyfimiz yerine gelsin.
youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturkKızılcık Şerbeti'nin hikayesi Umut ve Nursema tarafına evrilince yükseleceği hatta zirveyi bile alacağı belliydi, o yüzden şaşırmadım, sevindim. Her karakterin ayrı bir hikayesi olan ve ilmek ilmek işlenen bir dizi bu oranları çoktan hak etmişti. Yeni bölüm fragmanı Total'in ilgisini çekmiştir diye düşünüyorum, gelecek hafta da Total'de birincilik gelir.
İçinde Kurguvivor'un olduğu bir listeyi ciddiye alıp kendimi yormaya değmez, o yüzden boş.youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 120655
Böyle başrol olmaz olsun.youtube gönderdiği sunumda rekabette son noktayı koymuş başrol afra saraçoğlu tabisi de @Aserat duble nanik @Yakamoz-Asi @The_Erinch @cookies @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 120655