Yapacak bir şey yok
Salı günleri için evet gerekiyor.
Senarist az biraz akıllı olsa Aile uçar. Bence @denizz19 senariste yüklensin
El atmıṣken YÇ senaristini de topa tutsun
Yapacak bir şey yok
Bu bölüm bomba gibi abicim konudan fragmanı paylaştım bir bakıver.Senarist az biraz akıllı olsa Aile uçar. Bence @denizz19 senariste yüklensin
El atmıṣken YÇ senaristini de topa tutsun
Sen git çöken dizine bak KŞ'den uzak dur.Bu başarı ülkemizde laikliğin son kalesi kıvılcım arslan ın başka bahane aramaya gerek yok
Kş Seyran , Yç ferit @mrt-06 , @Dosi , @xemrexxx ,@offensive , @ozmoturk , @batuhankaralar , @Ahmed , @Yakamoz-AsiKŞ'nin YÇ'ye uyguladığı muamele @Dosi @mrt-06 @xemrexxx @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @12.Adam @Ahmed @Yakamoz-Asi
Bana baktığında güzellik ve mükemmellikten başka bir şey göremezsin.Sana bakmam yeterli
Bu ikinci kez oldu din konusundan seyirciYapacak bir şey yok
Bu kız her bölüm böyle pazarcılar gibi bağırıyorsa dizinin düşüşüne şaşırmamalıKş Seyran , Yç ferit @mrt-06 , @Dosi , @xemrexxx ,@offensive , @ozmoturk , @batuhankaralar , @Ahmed , @Yakamoz-Asi
Gel abla gel azgın koca var. Günlük , haftalık, aylık paketlerimiz mevcut.Bu kız her bölüm böyle pazarcılar gibi bağırıyorsa dizinin düşüşüne şaşırmamalı
Sinirlerim bozukKızılcık Şerbeti’ne helal olsun. YÇ’nin karşısında başlayıp adım adım zirveye yürümesi büyük başarı gerçekten. 👏🏼👏🏼👏🏼
Sen öyle sanBana baktığında güzellik ve mükemmellikten başka bir şey göremezsin.
K Ş yi seyrediyor msn? 😱Kızılcık Şerbeti’ne helal olsun. YÇ’nin karşısında başlayıp adım adım zirveye yürümesi büyük başarı gerçekten. 👏🏼👏🏼👏🏼
Bu sırada Çöp Adam bomboş günün ikinciliğine bile yürüyemedi.Kızılcık Şerbeti’ne helal olsun. YÇ’nin karşısında başlayıp adım adım zirveye yürümesi büyük başarı gerçekten. 👏🏼👏🏼👏🏼
Senden âla varoş var mı acaba bu forumda . Bu beş para etmez, rezil diziye diyecek birşey kalmadı da ondan her hafta ayrı bir rezalet var@Alos varoş aşkım dışında KŞ antisi kalmamış forumda galiba, ya da diyecek birşey bulamıyorlar.
Kızılcık Şerbeti çok iyi bölümdü. Tek başıma keyif yaparak izlediğime değdi
Tuzak dizisinde tebrik ederim. Günün ikinci kazanan dizisi olmuş. Tüm gruplarda yükselmiş @Angelica
Seni yolarım Aloşka, mahalle karısı ağzımı açtırma.Senden âla varoş var mı acaba bu forumda . Bu beş para etmez, rezil diziye diyecek birşey kalmadı da ondan her hafta ayrı bir rezalet var
Alos da izliyor ama çaktırmıyor.Seni yolarım Aloşka, mahalle karısı ağzımı açtırma.
Ne mana bnm düzenli izlediğim tek dizi elmadır bir kere. SsSen git çöken dizine bak KŞ'den uzak dur.
Alex in arkasındaki dürümü kişi @MasacRE mi'