@seyfullXh bunda gülünecek ne var ki sevdiğim dizi final yapmasın yaniCumartesi de olur yeter ki bitmesin
@seyfullXh bunda gülünecek ne var ki sevdiğim dizi final yapmasın yaniCumartesi de olur yeter ki bitmesin
Vahide Perçin kasım ayında ayrıldı Uğur Güneş de bu ay yani her ay biri çıkıyor demek pek yanlış olmaz. Ay tamam zirvesini de yapsın ne hali varsa görsün.İkide bir mi? Arada nerdeyse 2 ay girdi
Kimse çıkmasa laf, başroller ayrılınca dip yapar demenize inat Reyting zirve yapmaya devam edince yine suç
2021de gidici zaten istediği zirveyi yapıp gitsinVahide Perçin kasım ayında ayrıldı Uğur Güneş de bu ay yani her ay biri çıkıyor demek pek yanlış olmaz. Ay tamam zirvesini de yapsın ne hali varsa görsün.
Neden bitirir kanal Akrep tutarsa?Bence İyi Aile Babası Kalk Gidelim olmasa daha iyi alabilir. Cumartesi de çok değişiklik olmaz bence . Ancak kanal bu kadar sabreder mi?
Sol Yanım Akrep tutarsa ki tuttu gözüküyor bence kanal biterebilir.
Diğer diziler aynı sayılır düşüşler var. Mucize Doktor'un 7'nin altına gerilemesi dikkat çekici.
Pek iyi durumda değil ya kanal ondan dedim. Akrep tutarsa Sefirin Kızı İbo Show da iyi alıyor bir nevi daha iyi durumda o yüzden Sol Yanıma sabretmeyebilir.Neden bitirir kanal Akrep tutarsa?
İki grupta yükselmiş 0,12 ve 0,27 ab'de ise 0,10 düşmüşSol Yanım tüm yapımlar düşerken yükselmiş. Dediğim gibi dizinin potansiyeli var.
Öncelikle bu dizinin sıkıntısı günü değil. "Benim Annem Bir Melek"in çakması olan bu dizi için 4 reyting alan ÇGH'nin yeri değiştirilmez. Dizinin karşısında isterse hiç rakip olmasın yine alacağı maksimum 3 reytingdir.Yaa HAYIIIR bitmesin pazara alınsın acilen ((
3.50 aldığında değiştirmişti? Bence gününde sorun var. Ve diğer Türk dizileri çok mu orjinal?Öncelikle bu dizinin sıkıntısı günü değil. "Benim Annem Bir Melek"in çakması olan bu dizi için 4 reyting alan ÇGH'nin yeri değiştirilmez. Dizinin karşısında isterse hiç rakip olmasın yine alacağı maksimum 3 reytingdir.
Hee aynen kendini kandır sen.Ali ve Ferman dışında tüm karakterler yan rol Ferda dahil. Ayrıca bizde çıkma sahnesi olmadı zaten bölüm bittikten sonra öğrendik yani patladın.
Ağzına sağlık.İkide bir mi? Arada nerdeyse 2 ay girdi
Kimse çıkmasa laf, başroller ayrılınca dip yapar demenize inat Reyting zirve yapmaya devam edince yine suç
Ay sen gerçekten kadını başrol falan sanıyorsan ben ne desem boş zaten. Bu dizinin adı Mucize Doktor yani tek başrol Ali ve biraz da Ferman.Hee aynen kendini kandır sen.
------
Ağzına sağlık.
Biz iki başrolümüzü çıkardık, yine harika gidiyoruz, BZÇ'ye asla laf atamazsın.Ay sen gerçekten kadını başrol falan sanıyorsan ben ne desem boş zaten. Bu dizinin adı Mucize Doktor yani tek başrol Ali ve biraz da Ferman.
Maçları ve MD'yi genellikle genç kitle izliyor o yüzden reyting çalması normal. BZÇ 40+ kadın kitleye hitap eden bir dizi olduğu için onların maçla işi yok ve pek etkilenmiyor.Maçla MD arasında bağlantı kuramadım...
Tüm MD izleyenler BJK li mi?
BZÇ arttırmışken MD bu kadar düştüyse MD de bir sorun var.. Bu sezon 6-8 arasında takıldı.
BZÇ de tüm dedikodulara inat artmaya devam ediyor.Haftaya MD nin fragmanda güzel ama BZÇ ana karakterin çıkış bölümü olacak. MD gene 2.olur.
Alev Alev de düşmüş ama yeri sağlam. Perşembeye tutundu
Sol Yanımda SÇK gibi sosyal medya ergenuslar sayesinde 3 bile alsa bir süre daha yaşar.
Haftaya final bekledim dizi İAB. Dizi 3 haftada 1 ratinge indi...Felaket!
Yooo ben ve @Dosi gibi genç kitlede izliyor ne alaka.Maçları ve MD'yi genellikle genç kitle izliyor o yüzden reyting çalması normal. BZÇ 40+ kadın kitleye hitap eden bir dizi olduğu için onların maçla işi yok ve pek etkilenmiyor.
Bilemedim Eraycım;Maçları ve MD'yi genellikle genç kitle izliyor o yüzden reyting çalması normal. BZÇ 40+ kadın kitleye hitap eden bir dizi olduğu için onların maçla işi yok ve pek etkilenmiyor.